"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 11:01
Reakce na Karja:

žluťásek No já taky fenuji hlavně v zimě. Ale teď má prý Lidl nějaky kvalitní vysoušeč bot, tak ho chci objednat. No jasně, ale jsou to dětské boty;-/, mají jiné, ale poměrně teplejší.

​Já jsem vždycky obdivovala sušící skříně u zřítelnice ve školce, dávali tam boty i hadry, rukavice atd.  - pro někoho, kdo má malý děti a jsou často venku a za každýho počasí, jsem si říkala že je to k nezaplacení. A vono fakt jo, drahý je to jak sviň

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 13:49

barbucha mne se to líbilo v Německu v playmobil parku, ze tam měli k dispozici pračky se susickou, nezkouseli jsme, ale v sezone bysme to určitě užili 

ten koncept školky venku za kazdyho počasí se mi líbí moc 

Offline Mha
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 13:49

barbucha

Na to musíš jít fikaně. Musíš si koupit dům, kde to je vestavěný

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 14:27

barbucha jezis tak ted uz chapu obrazek z Lindexovy bundy, ze je vhodna do susici skrine!!! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 14:34

Potrefenáhusa ježiš, tak to je super

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 15:38

Potrefenáhusa to je zcela běžně v kempech v Slovensku, že jsou tam pračky se sušičkou. Na těch dovolených na 15-17 dní, kdy nejsme jen u moře, peru vždy a je to super. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 15:44

continuity v kempech jo, ale v zábavním areálu pro děti jsem sušičku teda neviděla 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 16:02

A teď jsem viděla nějaké vysoušeče z cedrového dřeva takové pytlíčky do bot. Nemáte to někdo?

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 16:05

Karja

Pokud potřebuješ sušit promočené boty, kup si ty elektrické. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 16:07

Karja to bude fungovat na stejném principu jako ty noviny, ne?

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 18:58

Potrefenáhusa 

Ty školky venku jsou fajn, ale musíš si na ně zvyknout - já zkraje nad těma chudáčkama div neslzela, oni tam jsou nevím od kolika let, ale některý třeba ještě lezou po čtyřech... a leje nebo sněží a voni je vymetou ven a plazej se v těch loužích... ale zjevně jim to jde k duhu. A jak tam mají ty skříně, tak přes oběd/odpočinek jim to v nich uschne a můžou jít zas

Mha

Na to nemusíš kupovat barák, pračky a sušičky v bytech patřej do základního vybavení, a u zřítelnice v domě mají nádavkem ještě i společnou prádelnu, kde jsou nejen pračky a sušičky turbo - hotovo do půl hodiny a bezchybně... ale je tam i ta sušící skříň, super třeba na kabáty, blůzy, co se do nich rovnou pověsej na ramínko. 

711990 

No jo, dyk Lindex je taky švédskej, tam ty vychytávky znaj... 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 20:57

Evaeva nejspíš... ale noviny vyhodíš a pytlíček budeš muset vysušit :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 21:02

bublifuk ale zase to cedrové dřevo zní tak jako sexy

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 21:15

bublifuk Evaeva Nevim, nemá to moc žádnou recenzi, mně právě ten teplouš do elektriky moc nevyhovuje, to budu hřát ty jo tak čtyři dny:-D. Ted teda švagr objevil nějakej levnej se spínačem, ale bojim, bojim:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 21:53

Máte některá menstruační kalhotky více značek/střihů? Které mají největší obvod okolo stehen?

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 22:02

Karja Máme sušák na boty Orava (z Alzy) asi rok a dobrý. Často sušíme víc párů. Takže ten Teplouš,  jak se to jmenuje, nám nestačil (ale na cesty se hodí).

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 23:26

Karjauž jsou i takové, co mají spínač na čas. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 05:37

Evaeva strih "brief" od Snuggs, je vykrojenej a sedi mi nejlip, tedka i tyhle novy z DM jsou konecne vykrojeny (s tema jsem spokojena, dobrej pomer cena/vykon, ale pouzivam je na slabou menstruaci). A mam uz hodne dlouho i tyhle od Sayu, ale tam jsem si koupila hodne veliky, tak nedokazu posoudit moc ten strih, ale pres stehna je to ok. Jinak si kvuli tomu prave kupuju Snuggs XL, ty DM mam L a kupodivu to je ok. Sayu mam 44 a je to zas naopak obri...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 06:34

Karja nevím kolik pytlíky stojí, kdyžtak dej vědět.

Myslíš, že to bude dlouho trvat? Nebo to nechceš pouštět přes noc?

Online JankaM
3110 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 07:20

Nevíte co konkrétně mají na trzích v Polsku, kam se jezdí na nákupy? Mimo asi momentálního sortimentu smuteční výzdoby a budoucí vánoční výzdoby? Je tam něco zajimaveho třeba z oblečení pro kategorii 30+ nebo pro děti? A kvalita a ceny odpovídající čemu, řetězcům? Nebo Vietnamcům? Konkrétně Kudowa Zdroj, nebyl teď někdo?