711990 aha, díky. Já mám právě ecomodi xl a jsou mi dobře, ale přes stehna bych chtěla ještě o trochu větší. Chci si teda pořídit nějaké vážně slabé, jednu kapičku třeba
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva Ja mam jeste SelenaCare z dmka, strih Classic L, sedi mi lip nez Snuggs
Evaeva má i Marks&Spencer - mají různé střihy.
bublifuk ale jo, já koukala třeba i na lindex, ale ono se to nepozná, jak jsou široké kolem stehen. Potřebovala bych reference.
Evaeva to je těžký .. každý to vnímá jinak.. ale u toho výběru střihů jde vybrst vykrojenější. Ten materiál mi přijde tenčí.
bublifuk koukala jsem na ně a nevypadají špatně! A jsou teda za hubičku. Ale bohužel nedělají na slabou ms:(
Právě proto jsem se ptala, jestli má někdo zkušenost s více značkami. Navíc předpokládám, že ten, kdo s obvodem okolo stehen mívá problém, o tom ví ![]()
bublifukJá spíš myslím, že to zapomenu vypnout nebo i když to bude se spínačem, budu to mít věčně v zásuvce a tak. Ono holky to málokdy mají úplně primachane, kdybychom měli běžné topení, uschne to na tom jak prd, ale při podlahovce nic nehřeje;-)
Evaeva já mám ty z M&S ze zalanda, jsou sice na silnou menstruaci, ale jsou fakt pohodlný a nijak nešustí, ani nevím že je mám. Klasický vykrojený bavlněný. Na zalando lounge je mají často ve výprodeji za úplně skvělou cenu, třeba troje za 300. Jsou spíš větší, klidně vezmi o číslo menší než nosíš obvykle.
žluťásek já bych právě chtěla fakt tenké, na silnou ms mám, zase tolik mně neškrtí
Jinak bych je koupila hned, ta cena je super i takhle.
Karja
Pokud potřebuješ sušit promočené boty, kup si ty elektrické.
Elektrické křeslo znám, ale elektrické boty
?
Samantha elektrické sušiče bot.
to nic... prostě někdy se vtip mine (nebo někoho...)
Samantha tady varianta A..v puvodnim prispevku bylo z kontextu jasne patrne, o cem je rec.
Samantha elektrické boty normálně existují
Dělají se lyžáky vyhřívané bateriemi
JankaM Já jsem tam byla loni touhle dobou a není tam nic, co by se nedalo sehnat běžně třeba u Vietnamců. Spíš mi to tam přišlo i docela drahé, nějak jsem nepochopila, proč se tam jezdí. Možná kdybych to tam měla pár kilometrů, ale táhnout se tam přes půl republiky je za mě blbost.
Prosím kdo jste z Plzně, je tam někde fungujici čistírna? Byla jsem v Tescu, tam už není.
1010 děkuju, od nás se to jen hodina cesty, tak právě jestli o něco zásadního nepřicházím. Pamatuju jen trhy v Klodzku, kde jsem si asi v 15 letech koupila kožený batoh a rolák ![]()
Raduza Galerie Slovany, u eskalátoru naproti Kiku. Na Doubravce pak někde mezi paneláky pod Centrumem, ale ta nejede 24/7.
Raduza A v Kollarovce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí