"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 18:34

Paní Ef shark 

Moc děkuji.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 17:10

Co je mensi trapas - zazdit narozeniny a riskovat, ze se kolegove na pravidelnem meetingu vytasi s kytkou, nebo prinest dort a vyvolat rozpaky? Mame fajn kolektiv, pulka lidi narozeniny priznava, pulka ne. Ja patrim do tymu, co radeji delaji, ze nic. Ale tohle byly kulatiny, a nevim nevim

Offline Tabea
8158 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 17:14

Gatita ja bych (u mě v práci) dělala, že nic. Když by přišla kytka, dodala bych chlebicky/dort dodatečně. 

Všechno nejlepší!

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 17:28

Gatita Vždycky to bude muset jedna strana nějak zahrát do autu, když k takové situaci dojde. Jestli jsi je zatloukala i předtím, pokračovala bych v tom i teď

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 17:38

Gatita jestli to v práci slavit nechceš, tak se do ničeho nenuť. Já jsem vždycky zatloukala, protože povinné slavení z duše nesnáším. Ale je pravda, že jsem byla moc ráda, že mi třicetiny spadly do rodičáku

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 17:41

Gatitajá bych přinesla něco jiného než dort, jakože jen tak. Ony ty rozpaky může klidně vyvolat šéf, který to má v kalendáři. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 17:55

Gatita u nas se na kulatiny kolegu (40 a vys) skladame. Takze je to kapku blbe ty narozeniny zazdit. Bezne narozeniny se ale neresi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 18:13

Gatita u nás mají teda kolegové přehled, takže slavíme všechny narozeniny. Ale oslavenec nic nenosí, dort a chlebíčky dostane, jiné dárky ne.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 18:37

Gatita já mám na narozeniny vždycky volno. Navíc nechápu, proč by měl oslavenec něco nosit, když je oslavenec...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 18:37

Evaeva to je dobrej přístup!

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 21:22

continuity monis Evaeva bublifuk 1010 Tabea dekuji za nazory. U nas se casto na tech nasich pravidelnych setkanich objevuje neco na zub, nejaka ochutnavka vanocniho peceni, mistni specialita ze sluzebni cesty, parkrat nekdo donesl dort, kdyz mel narozeniny, ale neni to pravidlo. Je to jak si kdo vzpomene. Ja prave rada neco nosim, ale zrovna ted se trochu stydim, navic jsem je uz nenapadne prodelala mimo kancelar. Ale neco drobneho na zub asi vezmu. Si pripadam jak Sheldon, kdyz resil Vanoce

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 21:58

Gatitajá bych se hodila do klidu. Jste všichni dospělí. Když se stane mě, že kolegyně má narozeniny a nevím o tom, prostě se zvednu a popreji ji. Nepředpokládám, že ode mne jakékoliv dary očekává, někdy fakt stačí taková ta úplně obyčejná lidskost. 

Online Ginger
1217 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 23:03

Gatita u nas v kancelari ti, co nechteji slavit, ale ani nechteji sve kulatiny uplne zazdit, nechaji male pohosteni v kuchynce se vzkazem. Obcas patrame, kdo je oslavenec, abychom mohli poprat. 

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 01:07

Gatita v předchozím zaměstnání někdo připravil hostinu, někdo plech buchet, někdo bonbonieru, někdo nic. Když se mi chtělo, něco jsem připravila, když nechtělo, donesla jsem velkou bonboniéru Merci, tu jsem hodila do pléna ke kafi, bonbóny jsou balené, kdo chtěl, vybral si. Tak možná bych vzala tu, když narozeniny projdou bez povšimnutí, jistě ji uplatníš jinde, když bude kytka, nabídneš ke kávě. Tak bych to asi udělala já.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 07:57

Tak jdu s dalsim dotazem. Mame moly. V kabate mam vykousane male dirky, jsem presvedcena, ze pred par dny tam nebyly (kabat jsem prohlizela). To uz nezachranim, ale jak predejit dalsim skodam? Pry pomaha vlozit na 72h do mrazaku, ale bojim se to udelat, taky se tam asi nevejde. Je to velbloudi vlna s byl hodne moc drahy. Znate nejakou opravdu spolehlivou cistirnu? Jeste jsem necistila, mam ho druhou sezonu

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 09:02

Gatitataky jsem měla, patrně už před nějakou dobou, ale škody jsem zjistila nedávno. V prvý řadě jsem koupila insekticid na moly, vystřikala jsem celou místnost, spotřebovala jsem celý jedno balení, zavřela za sebou dveře a odjela na vikend. Když jsem se vrátila, vyvětrala jsem a začla zašívat, naštěstí všechno šlo celkem dobře. Hodně štěstí!

Offline RoSa
10197 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 09:05

Gatita ale huš! to jsem jako nečetla, jo?!

hele a vezmou ho vůbec do čistírny? to je jako když jdeš s plísní na pedikuru...

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 09:07

mitford sister dekuju za ucast! Ja mela jako preventivni opatreni ve skrini gelovy odpuzovac Raid...a efekt nic moc. No nic, pujdu koupit biolit, kabat necham projet horkou parou, nebo co mi poradi, svetry risknu dat do mrazaku. 

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 09:07

RoSa No musis to rict predem. Maji na to pry programy. Aspon co jsem cetla na netu. Ale pravda, informace jsou na netu ruzne. Ja si to studovala uz kdyz jsem ten kabat kupovala - jedni radi jako prevenci skladovat v obalech, jini naopak obaly zapovidaji a radi vetrat, po kontaminaci jedni radi narvat do mrazaku, jini zas varuji, ze mraz ta vlakna smrskne. No kazdopadne jsem to neuhlidala.

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 09:09

Gatita mitford sister ja jsem teda vrazila do skrine takove sacky proti molum z DM, je v tom nejaky gel a smrdi to po levanduli. Pisu smrdi, protoze levanduli nemam rada (vuni, kytka jako takova se mi libi) a navic je to takova ta chemicka vune. Ale lepsi nez dira va svetru.