"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 18:17

barbucha dik. Ja mam jeden prastary vlneny svetr jeste z vejsky a je porad jako novy, spoustu vlnenych cepic a taky nikdy nic. Loni jsem si poridila kasmirovy svetr a do pul roka v nem byla podezrela dirka, a ted tohle, oboji jsem nosila, neprasilo se na to nikde roky. No mrzi me to moc, i kdyz videt to moc neni. continuity vim vim, ale mam proste blok narvat takovou vec do mrazaku. No uz tam je, nechci najit rano dalsi diru. Snad se nerozpadne. No koncim diskuzi, nechci tu s tim stresovat. 

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 18:45

Gatita nerozpadne, spisto chce fakt důkladně vyluxovat skříně, ty larvy můžou bůhví kde všude. Moli v kabátu zmrznou. Já tam preventivně dávám mouku, když ji přinesu z krámu. 

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 19:02

continuitypracovni vecer. A spreje na ceste do Alzaboxu. Jeste tam meli dymovnici...

Offline RoSa
10197 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 19:10

Gatita dýmovnice by náhodou mohla fungovat výborně!

hele ale to vypadá, jako by sis to domu přitáhla s těma posledníma nákupama... jakože tam mohly bejt nějaký vajíčka... mně jednou přiletěl mol oknem od sousedů pode mnou, normálně jsem ho viděla, jak letí venku odspoda nahoru a najednou to otočil a namířil si to do mýho okna! jsem ho teda hned eliminovala a okno zavřela!

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 19:11

Gatita no pracovni vecer, já jsem se právě vstala od kompu, ještě čekám na nějaké emailové odpovědi. Do toho zkouším večeřet. Koukala bych na zprávy, ale děti se mi tu hádají kvůli laboratornímu protokolu na chemii. všude kolem chladnou nějaké koláčky, co mladší napekla na oslavu kamarádce, takže je můžeme překračovat, ale nesmíme je jíst.  

Dojdu ti na pomoc.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 20:10

continuity hi hi, to by mohlo byt fajn. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 20:18

DruI přesně, z toho nemůžeš vyjít čistáAle vypovídá to hlavně o nich, přijde mi to vážně trapný. Když chci něco donést, donesu, kdo chce, vezme si. Když nic nosit nechci, tak nedonesu.

Mně malá oslava narozenin s kolegy nevadí, ale aby probíhaly nějaké tlaky, že musím to či ono

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 21:14

Chci vrátit boty na eobuv, ale nevidím na svém účtu danou objednávku (takže nemůžu kliknout na vratku). Zkoušela jsem psát, bez odezvy, s chatovacím robotem, ani po telefonu to nemá smysl, to už taky proběhlo. Nějaký tip?

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 22:58

brrr je tam možnost "Vytvořit vratku jako host", když nejsi přihlášená. Chce to mail a číslo objednávky. To by nešlo?

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 12:46

Evaeva Většinou dostanu kytku a poukaz do obchodu každý rok, i když pohoštění na malý narozeniny nedělám. Ale zase přináším pochutiny i popitiny během celého roku všem. Příští rok to bude jiné, kulatiny jen tak přejít nemůžu (a ani nechci), ovšem chlebíčky a sladká Bohemka to fakt nebudou

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 13:22

DruI sambo kdysi prostě požádal v oddělení, kdyby ho mohli vynechat, že ho to prostě obtěžuje. Nic nenosil, ani nic neslavil s ostatníma:-D. Nevim, žádné halo z  toho asi nebylo;-)

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 19:49

Karja

A všiml by si, kdyby bylo?

Offline Potrefenáhusa
38921 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 20:23

Mha

Karja nebo se všichni báli, ze by dovalil rejzi s pohankou

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 20:26
Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 20:27

MhaŘekla bych, že jo, on zas tak mimo dění nebyl, normálně se s ostatními bavil, i to chvíli držel, ale nebylo to pro něj no:D.  Já to chápu, já tyhle ,,Musy,, taky nemusím. Ale co projde jednomu v pohodě, to se u druhého třeba úplně nepromime:D:D

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 20:29

Potrefenáhusa

Matně si vzpomínám na nějaký nepečený dort a jeden rok to udělal tak, že dal nějakým holkám peníze, a ony nakoupily nějaky dobroty a připravily to občerstvení za něj, ale i tak mu to nevyhovovalo:D

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 20:31

Potrefenáhusa A pohanku jsme dneska měli. Měli jsme pečené hranolky a k tomu pohanku, a menší dítě začalo pohankou ?!?:D. Ona zbyla totiž od včera...

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 21:05

Karja No, ale tvůj sambo je taky sympatickej svéráz

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 21:20

Kokoska dík, už jsem to přes hosta vyřešila

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 06:39

Karjapřece vždy sním prvně to, co je méně lákavé a až pak si vychutnam další.