Ounz nechutí, tak ako ani s malinami, jahodami, ani s aloe.
Jediné čo mam rada je s citronom, ale iba v lete
Ounz nechutí, tak ako ani s malinami, jahodami, ani s aloe.
Jediné čo mam rada je s citronom, ale iba v lete
Ounz moje dítě to miluje, tuhle si to nekdo objednal okurkovou limcu se mnou a říkal, ze to ani nečekal, že to bude tak dobry.
Tabea no takhle drzá jsem nebyla ![]()
Okurky ve vodě jsou u nás v rodině 50 na 50.
Zato na citronovych slupkach ve vodě se shodneme, že ne.
Už proto, že vím, jak těžko se shání citrusy bez postřiku.
Ounz Mně voda s okurkou chutná moc, v létě si to dělám, ale musí být teda studená, teplou si ani nedovedu představit.
Ounz Chutná mi to ve vedru, ve vodě se spoustou ledu a tu okurka za čerstva sníst. Je to fajn změna oproti čisté vodě , kterou piju porad. Ze bych to milovala a pila často, to ne.
Jednou jsem dostala gin s tonikem s okurkou a chutnalo mi to taky.
Ounz okurku jedině v ginu s tonikem ![]()
Tak koukám, že okurčička jede ![]()
Lamicka džin s tonikem znam jen s citronem, klasiku :)
Ounz pokud to není okurka zavařovačka, tak dobrý. Okurka+máta ![]()
Lama_z_Lana miluju zavařený okurky! (Ne ve vodě teda)
Ounz v létě mám moc ráda okurkový syrob od Kitlu.
Malvin eh..no..no nedala bych si asi ![]()
Okurkovou limonádu mám ráda, ale ne teplou teda.
Já to taky vůbec nechápu, tu okurkovou vodu/limonádu. Myslela jsem si, že to většina lidí pije jen, že to bylo tak nějak in a o samotě by si to nedali, ale dělala jsem už dřív průzkum v okolí a byla překvapená, že to některým lidem vážně chutná!![]()
Měli jsme pečené hranolky a k tomu pohanku
Hranolky jako příloha k pohance, nebo pohanka jako příloha hranolků? ![]()
takovej doplněk k hranolkům:-D Někdo obloží rajčetem a okurkou, někdo pohankou:D
Karja ja je teda nejradši obložím steakem. ![]()
Raduza já taky no:-D
Rajče nebo okurka jsou šťavnatý, ta tvoje obloha je tak na udušení
A to jíte jen samotný nebo s tím stejkem?
Kdysi jsem pohanku občas jedla, ale k masu mi nechutnala, samotná už vůbec... jen s dušenou zeleninou to šlo jakžtakž. Někdo ji dělá i na sladko, to musí bejt strašný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.