Zuzuli tak pruhy na obrazovce jsou blbé, to už je fakt na vyřazení. Já vzhledem k tomu, kolik let mi Kindle drží, tak až doslouží, tak bych chtěla už tu barevnou verzi. Taky mi v podstatě stačí dobrý tekutý inkoust a podsvícení, ale občas v knihách jsou ilustrace a taky si dávám fotky přečtených knih na bookstagram
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mate někdo dyson vysavač? Potrebuju něco, co vytáhnu denně (vlasata rodina a kocko/psi domacnost) a nemá to kabel.
rasaNori jo, stojí v rohu a práší se na něj. Koupila jsem si místo něj normální vysavač a ještě po roce jsem do něj zamilovaná. ![]()
Hlavne vymotat vlasy z těch koleček dole byla super zábava s nůžtičkama na nehty.
rasaNorimám Karcher už skoro dva roky. Je v akci denně, někdy i dvakrát. Dva Ragdollove nadělají nepořádek. Jednou za čas je třeba vymotat či vystříhat z spodních válců vlasy a chlupy, jak zmiňuje Tabea, ale je to otázka dvou minut. Ale neměnila bych a nic se šňůrou a hadicí už domů nechci.
Vlasy se nemotaly na ten válec, ale na ty dvě kolečka blíž k hubici a vedle toho válce.
Na ty kolečka se teda chytá mimo vlasů i prach.
Tabea ja uz to tu parkrat psala ale furt dokola si tu lidi pak stezujou.. Dyson neni vhodny jako nahrada beznyho vysavace, na vysati celeho bytu/domu. je to paradni doplnek k robotickemu vysavaci, ktery udela ty velke plochy, zatimco dysonem clovek pak rucne pobere rohy, schody, pohovky, matrace pri prevlekani... rasaNori
viktorka_od splavu ja chapu... ale asi naivne bych cekala, ze vysavac za tyhle penize bude fungovat jako vysavac ![]()
Tabea aha! Tak mozna tohle vylepsili. Takhle se nam na podobny misto motaj vlasy v robotickym vysavaci a vystrihavam to taky nuztickama na nehty.
Tabea tak u Karcher se na ty malé kolečka nic nemota, jen na ten válec.
Zuzuli Městská knihovna v Praze má svoje eknihy v epub, prc a PDF. Další knížky pak jsou pro čtenáře předplacené přes Bookport (hlásíš se tam stejnými přístupovými údaji jako si svého účtu na www.mlp.cz)
Ale ten výběr e-knih MKP je dost omezený, hlavně klasika a starší právně volná díla, současnou beletrii spíš nemáme.
žluťásek dekuju
Zuzuli nj, ja taky cekala, ze susicka v kombi pracce bude fungovat jako susicka a ono ne:-))
dorota v Bookportu obecně jo, současných knih je tam mnoho. Ale záleží, jaké knihy tvoje knihovna předplatí. MKP ten výběr nemá upřímně moc zajímavý, podle mě.
viktorka_od splavu žere to vodu, co? to by člověk do sušičky neřek! ![]()
viktorka_od splavu já teda radši jeden pořádnej vysavač, než dva šolichače. ![]()
Ta kombinace nevyhovuje mému domovu (nízká postel a gauč, dva dětský pokoje, celkem velká plocha a všude podlahové lišty, u stolu "houpací" židle, ...), životu (z dětí pořád něco padá), ani povaze (když chci uklidit, tak hned všechno).
Když luxuju, beru kartáčkem, co jednou rukou stáhnu z hubice, nohy židlí, hračky, dětský stoly, vypínače, rámy a čela postelí, dětem boty zevnitř, ...
Nedávno tu byl synův kamarád poté, co se intenzivně ve svetru a předtím i v chytlavý bundě válel na hřišti s vlhkýma štěpkama. Všimla jsem si toho, až když byla rezervní matrace plná pilin a zeď za ní mokrá od jeho zad. Musel se svléct a všechno (svetr, bundu, tepláky, ponožky, boty) jsem drbala vysavačem). Ten můj dyson by to z toho oblečení nedostal ani omylem.
Tabeaja to chapu(i kdyz naopak na to co popisujes s pilinama mi prijde ten muj idealni:-)
Tabea tyčák je super na takové to rychlé přešolíchání pod stolem třeba. My máme momentálně vysavače čtyři - robota, tyčák, klasický a takový mini, protože ten tyčák jsme v nějakém divném hnutí mysli nekoupili takový, aby šel použít jako příruční![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí