"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 18:10

Ptala jsem se tu v pondělí (tuším) na nákupy lega na kauflandu a allegru, tak hlásím, kdyby to náhodou někoho zajímalo, že nakonec jsem brala asi 6 ks, něco na jednom, něco na druhém, allegro přišlo hned druhý den po objednávce, kaufland za dva dny - posláno z Německa, výsledek vše ok, sláva!

Offline RoSa
10197 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 18:42

Samantha mám Vileda Ultramax, nemusíš na nic sahat ani u tohodle bez šlapky na ždímání... ty třásňové jsem měla dřív a už bych je nechtěla, nedá se s nima stahovat smetí tak dobře jako s timhle placatym, tohle je takový čistější vytírání

Offline olte
758 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 18:44

continuity děkuju

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 19:17

viktorka_od splavu prosím tě, jakou jsi to tu nedávno zmiňovala řasenku, že se nedrolí a jen ji ve sprše stáhneš pod vodou? díky!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 19:28

Lama_z_Lana rucniky jsou mi dost jedno. ale trika/saty/kalhoty jsou chlupaty. kolikrat plny zmolku/nitek z predchoziho prani (bily na cernym a naopak). pradlo je zmackany namisto nacechrany. kdyz to vytahuju hned po ususeni je silene vrely, neda se vzit do ruky, dost ty veci tim trpi. 

​uz je debata dal, mam kombi bosch a nic z toho se nedeje naopak pradlo nacechrane, v mnohem lepsim stavu, nez kdyz schne na susaku. Takze bych rekla, ze to je pristrojem. 

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 19:30

viktorka_od splavu děkuju, vyzkouším, já léta používám taky clinique, že se snad jako jediná neobtiskávala pod oko, ale poslední dobou s ní přestávám být spokojená, nevím, co se děje.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:34

RoSa Jojo, tohle jsem myslela. Děkuju. 

Offline continuity
43212 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:40

RoSa to je fakt srandovní, přesně tuhle viledu jsem mela a 2x spokojená jsem nebyla, podle mě se to blbě ždímá. Na druhou stranu musím říct, že před vytíráním většinou luxuji. Resp. vytiram až když luxování nepřineslo očekávaný efekt.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 21:23

Samantha mně se líbil leifheit - dlouhý mop, nášlapné ždímání a snadné narovnání jenom otočením. No popis nic moc, ale práce s ním fajn

Offline RoSa
10197 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 22:07

continuity tak mně tady furt jezdí ta čínská prdlavka robotická, která i stírá, ale stejně pak ručně ještě něco setřu... a ždímá dostatečně, musí se to tam pěkně narvat a párkrát zatlačit - ne jednou

Offline continuity
43212 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 22:26

RoSa no právě narvat a zatlačit, několikrát, vždy mě to sralo.

Tento nacvaknu zatočím a je to v podstatě bez námahy. 

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 07:59

Samantha ja bych se podivala po necem tohohle typu. Placaty mop s vymenyma uterakama z mikrovlakna. Ty uteraky se jen navhlci vodou, ja pouzivam starou lahev se sprejovatkem, puvodne od prostredku na okna. Kdyz je jeden spinavy, vymenim za cisty. Nic se nemusi machat ani zdimat, podlaha je sucha behem dvou minut. Pak se to vsechno vypere v pracce s ostatnima mikrovlaknovyma hadrama. Ten mop z odkazu bohuzel neposilaji mimo Finsko, ale z tech mopu urcenych do domacnosti je nejlepsi, mam ho roky. Vileda Professional neco takovyho nejspis bude mit taky. 

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 08:30

Pomooooc!

Na starým noťasu jsem měla Calibre, odkud jsem šoupala knížky do kindle čtečky. Starej noťas je v pánu, pročež jsem si na novej dala zas Calibre a vono mi nejde do tý čtečky posílat, resp. i když ji mám připojenou na noťas tak mi Calibre vůbec nedává možnost "poslat do zařízení" nebo jak se to jmenuje (přidat knihy do knihovny jdou)... jako by tu čtečku nepoznal, nedetekoval. Prostě se nepropojuje Co s tím?! Neni na to nějakej fígl?

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 11:16

barbucha co zkusit knížku stáhnout třeba na plochu a připojit čtečku káblem k pc a stáhnout to do ní. Já to tak dělám, mám Pocketbook.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 11:27

stes 

Já tu blbou čtečku vůbec nemůžu najít vona s tím noťasem vůbec nespolupracuje nebo co

pod čím to hledat, kde?

Offline continuity
43212 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 11:28

barbucha a vidí tu čtečku noťas? Calibre neznám, takže nevím přes co komunikuje (a hledat se mi to teď nechce), ale v první řadě tam musí být to zařízení připojené.

Do kindlu se dají posílat knížky emailem, ale musí být připojena na WiFi. 

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 11:33

barbucha no mně se tam ukáže jako třeba když tam dám flašku.. něco jako připojeno přidané zařízení.  A jméno ty čtečky. 

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 11:34

continuity 

No právě že asi nevidí, když ji v něm nemůžu najít (připojenou samozřejmě)! 

Mailem bych to mohla zkusit, připojit na wifinu by měla jít (je stará, ale už to podporuje). Ježiš to je zas problém hergot a jaký jsou ještě knihovny kromě tý Calibre?