"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:17

Samantha Meri má prsten, samozřejmě jedině ten

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:24

Evaeva Mění se celková tělesná teplota, ale to vaginální měření se doporučuje kvůli spolehlivosti - jsou tam minimální vnější vlivy. Prsten to měří v noci a nejak prumeruje, takze se to dá považovat za spolehlivej údaj taky.

Jsou tam samozřejmě vidět jednorázový výkyvy, třeba když mi není dobře, ale celkově mi to přijde pro ženy úplně top věc. Zjistila jsem na tom treba prakticky okamžitě, ze jsem těhotná, nejaky 10. nebo 12. den od otěhotnění , jeste daleko před tím, než jsem vubec počurala nejakej test, na tom teplotním grafu to bylo vidět na první pohled. 

Je tam vidět samozřejmě i ovulace atd. Původně sem si ho pořizovala kvůli monitoringu spánku, ale nakonec tohle oceňuju asi nejvíc. Dost mi to pomohlo pochopit některý věci, proč jsem třeba některý fáze cyklu unavena, i když dělám všechno stejně, tak to vidím na těch tvrdých datech, že ta efektivita odpočinku proste třeba není taková, jako jiny dny a jsem proste unavena a nic s tim neudělám, u kdybych to pushovala sebevíc. 

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:25
Reakce na RoSa:

whiskas mně to teda přijde jako hrozná hovadina! a taky to neni nic hezkýho...

​Přesně. Ještě jsem neviděla, že by někomu slušely, takovej nevzhlednej kus plastu!

whiskas 

Nešla bych do toho. Aby mě to buzerovalo vod rána do večera, to už vůbec. A pak je někde zapomenu/ztratím a v obchodě nezaplatím? Nic takovýho. Ale já jsem pochopitelně stařena a nejdu s dobou a jestli jsem se dobře vyspala, poznám po těch letech překvapivě už i sama

Offline jerry
11275 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:27
Reakce na Jos:

Rado ceramica

Ty opravdu vypadají hezky, prostě jako elegantní hodinky - ale takové u nás v práci nevidno. Bohužel.

Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:32

Hodinky jsem tak dvacet let nenosila, teď mám pár let smart Watch a vyhovujou mi. Na telefonu mám permanentně vypnutý zvonění, hodinky mě upozorní na zprávy a telefonáty. Na příjmu potřebuju být kvůli dětem. Platím s nima. A nejlepší vychytávka je, že mi hodinky najdou mobil.

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:36

A už jsem dlouho neměla blbej dotaz

Dá se někde-nějak samostatně předplatit BBC First program?! Můj dodavatel nám ho pouštěl celej prosinec, aby to teď vypnul a já se tak namlsala, že bych ho ráda měla... ale nechce se mi jít tam, kde ho mají v rámci tzv. programovýho balíčku (O2 a T-Mobile), a ten náš to v tom balení nenabízí, ani v nějakým dražším (nevím teda kde to vzal a proč to vůbec pouštěl).

Myslím to tak, jestli to nejde sehnat nějak přes internet, jako například Netflix??

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:40

jerry no to jsou normalni hodinky, ale me ty hranate plastove od Applu prijdou tvarove proste hodne podobne...neni to vrchol elegance, ale zas nic extra nevzhledneho na nich nevidim. 

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:42

Tabea

barbucha tak ony jsou ze skla a kovu, pasek si koupis jaky chces, treba zlaty

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:49

viktorka_od splavu 

Ale vypadaj jak plastový  ty "zlatý" zas jak pro cirkusáka... estetickej zážitek mě prostě ještě neohromil, no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:50

MP Merihm, díky za odpověď, je to zajímavé. Já o tom vůbec neuvažuju, nesnáším cokoliv na rukách v domácím provozu. Hodinky nesnesu celkově a náušnice, prstýnky a podprsenku odkládám po příchodu domů Pro mě budou jedině ty čipy pod kůži

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:51

Vrní zápěstí. Muj sen jen dostat se do sambo módu, to jest, je mi všechno u pr.... jestli mě někdo shani:D. A ještě mi bude vrnět zápěstí. Mně kolikrat chodí fakt blbosti po celý den, messenger s někým rozepsanej, whatsapp věci ze školy....pracovní věci dokážou chodit taky od z rána do půlnoci.  No poděs:D

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:59

Malvin To zní rozumně . Jen já mám svůj mobil i jako pracovní, ale samozřejmě neberu pracovní hovory nonstop. Jen je těžší se od toho ostřihnout. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:59

whiskas platby jsou asi to nejsikovnejsi to mi vyhovuje moc, mam tam nahranou i benefitku pro placeni ve fitku atd, nenosim uz nic nez kapesnik:-)

​To se mi líbí, ta úspora prostoru .

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:01

Raduza Kdysi jsem nosila klasické hodinky, ale to už tak dávno, že jsem v podstatě odvykla mít na ruce cokoli, protože přece stačí mobil. Ale na pěkné hodinky se sem tam zálibně podívám. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:03

MP Meri Chápu, ale zrovna ty aplikace na monitoring zdraví mě nelákají vůbec (zatím), snad jen tepovka při cvičení by se mohla hodit a to by splňovaly ty basic Apple watch. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:04

Evaeva Je fajn, že se muž nestal otrokem hodinek, ale bere je jen jako dobrého pomocníka. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:16

baltik Tak teď jsi mě pobavila . Kdyby mě hodinky donutily k opětovné přísnosti na sebe sama, nezlobila bych se. Poslední dobou na sebe totiž nejsem vůbec přísná. Stalo se to po té, co jsem se, když jsem začala mít více času, začala zase snažit a výsledek nikde. Chvíli jsem byla trpělivá, pak naštvaná, teď jsem občas i smířená, což si maskuji mantrou "hlavně, že mě daná aktivita baví", ale to je jen taková přetvářka, kterou se chlácholím. Ne, opravdu jsem ještě nedospěla do bodu, kdy bych byla schopná přijmout, že buď je třeba o min. 50% větší úsilí a nebo je třeba si přiznat, že nic není stejné, jako ve 40, 50. Prostě není. I když, pak se mrknu na místní tváře/postavy, vybrané celebrity a vidím, že popírají vše, co píšu, jen nevím, jak to dělají. Asi mají větší vůli :-).

Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:19

whiskas podle celebrit bych se fakt neřídila, ty to mají v popisu práce. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:20

KanTa poslední věta mi do nich zase hází vidle . Že bych si tedy nakonec raději namontovala do auto to handsfree .

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:23
Reakce na RoSa:

whiskas mně to teda přijde jako hrozná hovadina! a taky to neni nic hezkýho...

začínám si tady dělat čárky pro a proti. Byl to jen takový nápad, asi i v rámci vyskakovacích reklam a zřejmě podvědomě funguje i to, že je má snad už každý (v obchodech při placení), na meetingu a i na oslavě Silvestra v HD .

A to jsem si vždy říkala, nebudu ovce.