Sweet Potato A to já jerry klidně pochválím, i když recentní archeologii nedělám ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já bych k tomu jen podotkla, že člověk je součástí přírody.
Proč se pořád vyčleňuje člověk jako něco extra?
Souhlas!
Samantha jezisi dekuju moc!
Tady kazdou chvili nekdo psovi soupne neco ze stolu, muzu nadavat jak chci, odpoved je " ty oci".
Moc dekuju![]()
mitford sister dekuji, jdu hledat, to jsem v obchode nevidela.
Mas nejakou zkusenost s pecenim pro diabetiky, udajne by v tom nemela byt moc mouka a tak.
Antje nepeču moc, navíc nejsem diabetik, takže neposloužím, ale erythriol a xylitol se dá koupit on-line na zdravý cukr cz a najdeš asi i v dm
mitford sister uz jsem to nasla, moc dekuji.
Me se udelalo uplne spatne, muzu mluvit horem dolem, tchan mu klidne da vanocku (on chtel a smutne koukal!), tchyne ze z jednoho kousku mu nic nebude, uplne zle se mi udelalo, moc dekuji, preju pekne svatky a zdrava zviratka![]()
Prosím, ja mám asi vlčiu tmu, ale absolútne nie som schopná na stránkach COS nájsť postup k reklamácii.
Ako vrátenie áno, ale ja myslím reklamáciu.
Neviete ma, prosím, nasmerovať?
Když si otevřeš záložku můj účet, tak dole je možnost Assistance, to když rozkliknes tak jsou tam kontakty pro ČR, tak předpokládám, že tam budou i pro SR. Je tam odkaz na mail zákaznického servisu. Napsala jsem jim a poslala fotky. Je tam i telefon.
Raduza vďaka!!! Takže emailom.
slniecko ano, fungovalo to, tuším, že mi pak poslali štítek pro vrácení zboží a peníze taky vrátili bez problémů
Antje ja používam kokosovy cukor, mne nespôsobuje zdrav.problemy (mykozy) a mal by mať nižší glykemicky index ako bežný cukor, tj je vhodnejší pre diabetikov.
letfenixa dekuji moc, preji krasne svatky a zdravi pro celou rodinu![]()
Rychlodotaz na parkování v Brně. Zítra se chystáme s děckama na výstavu Fatry na Špilase, kde nejlépe nechat auto? S placením počítáme.
dzizisketa Přímo pod Špilberkem je parkovací dům DOMINI, Husova 14a, popř. další parkovací dům je u Janáčkova divadla, ten je trochu dál, bylo by to s pricházkou přes centrum
dzizisketa ve Vaňkovce, v nedělí bývalo parkování od jedné odpoledne zdarma. (ale nevím, jak moc teď lidi nakupují) A procházkou přes Zelňák. Tam když zaparkujete úplně vzadu u výtahu, tak nemusíte přes nákupní galerii, ale výtahem rovnou na most.
Nejblíž je to asi z parkovacího domu na Husove.
Vydrží mi borovička do začátku února?
(ústřední topení, ale s mírou, stojí ve vodě a pravidelně dolévám)
Samantha pokud ji nevypiješ (borovičku) tak jo :D
se stromkem neporadím, ale holt první reakce na borovičku no ![]()
bublifuk
dám vědět... doma je "jen" gin
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí