whiskas já jsem usoudila, že je taky nepotřebuju. Jako, hodily by se mi na sport třeba, ale asi na ně kašlu. Já ráda klasické hodinky, mám docela sbírku kvalitních kousků a nosím je denně, takže pro chytré už není prostor. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Malvin hodinky můžeš taky odložit
whiskas můj muž je má, nosil je pořád, přečte si tam email, SMS, platí tím. Ty "zdravotní" funkce jsou spíš orientační a jak píše Viktorka můžou být spíš ke škodě. Ale posledních pár měsíců mu je dítě vždycky ráno někam odnese a on odchází do práce bez nich a nestalo se vůbec nic, ani si na to nestěžuje, tak se dá evidentně dobře obejít bez nich, i když už si na ně byla zvyklá ![]()
![]()
Když jsme u chytrých hodinek, můj muž na cukrovku a na měření cukru v krvi používá glukometr , píchá si do prstu. A uvažuje o hodinkách. Nemáte někdo zkušenosti? Zatím jsem našla tyhle.
Aha nejdou vkládat obrázky
Ja mam uz nejake tri roky chytrý prsten a jsem spoko. Hodinky bych nenosila a urcite bych v nich nechtěla spát. A chtěla jsem od toho zařízení hlavně monitoring zdravotních a tělesných funkcí, takže mi maximalne vyhovuje.
whiskas ja bych rekla, ze pro tebe nejsou vhodne, ze dokazes byt na sebe extremne prisna a nespokojena a zive te vidim, jak o pulnoci obchazis blok, protoze jsi nemela dostatek aktivity za ten den
whiskas ja je mam abych videla v praci jestli mi nevolaji deti nebo ze skoly, ze se neco deje. Ve tride mam mobil ztiseny a kolikrat se na nej ani nestihnu na mobil podivat, tak tohle je fajn reseni.
Mereni telesnych funkci, stresu nebo spanku me akorat stresovalo, to jsem vypnula, na sport uz je taky moc nepouzivam, radsi si ho uziju.
Radsi nosim klasicke.
Lamicka ja mam tez na mobilu vsechny zvuky vypnute, trvale. pres noc mam hodinky povesene na stojanku/nabijecce, rano je nasadim pred odchodem z domu/jakmeli zacinam byt "k dispozici". takze kdyz me lehce tuknou do zapesti, mrknu kdo vola/pise a jestli to stoji za pozornost, nemusi mi nekde vyrvavat mobil.. aneb neni nic lepsiho nez kdyz kolega odejde na obed a pul hodiny mu tady nastridacku jeci tri naplno pustene telefony ruznymi melodiemi![]()
Mne to přijde hrozny, jsem ráda offline i během dne. I ta kontrola sportovních a zdravotních funkcmi mi přijde zvláštní, pokud to zdravotně nepotřebuješ Připadá mi, že pak člověk jakoby vůbec neuvažuje sám o sobě nebo jakože o svých nějakých pocitech nebo naladění se na sebe nebo tak. Ten příklad s tím vyspáním se mi už xkrat stal s kolegou, co s ním jezdím do práce, nevyspalej, hodinky mu to řekly:D. Ale já jsem nějaká zaujatá, jak je kolem všichni mají a řeší ty kraviny typu vyslání:Dteď jsem byla na oslavě a byla jsem jediná, kdo je neměl, 15 lidí kolem stolu a všichni monitorovaní:D.
Karja ja to prave neresim, me to nestresuje
obcas se akorat podovam na trasu kolik jsem usla a na tepovku, jesli jsem se necourala moc pomalu
navic moje hodinky nemaji SIM, takze pokud se jdu projit bez telefonu, muzu si koupit svacinu, zpetne mrknout kolik km ksem nachodila a byt pritom offline celou dobu
Karja 1:15, to je slušný! Taky chytrý hodinky nemám a teď jsem zvlášť ráda, ještě by mě ťukaly do zápěstí, že jedu na běžkách moc rychle, a pak bych nestihla autobus ![]()
Zdravím všechny v novém roce a mám jeden fakt blbý dotaz. Potřebuji "chytré hodinky"? Uvažovala jsem, že si je nadělím jako pozdní dárek k Vánocům, ale pořád zvažuji, jestli je fakt potřebuji :-D. Budou mi nějak přínosné, nebo je to jen další moderní hračka?
Záleží jak moc potřebuješ, nebo chceš být dostupná. Já je pořídila kvůli firemnímu emailu, abych měla od vedení všechny aktuální informace ohledně výroby hned, jelikož nesedím pořád u počítače a zrušila jsem je. Jednak ty nepodstatný informace typu: Zítra nepojede kantýna převládaly a druhak ty podstatný informace jsem naučila vedoucí eskalovat po firemním telefonu, který nosím nonstop u sebe. Teda v práci, doma jim na to kašlu. Jo a aby mě někdo buzeroval, když jsem na procháce, že jsem zastavila na to taky kašlu. Všechno jde vypnout, ale nakonec jsem zjistila, že pro mě jsou nejlepší vypnuté v šufleti. :D
whiskas mně to teda přijde jako hrozná hovadina! a taky to neni nic hezkýho...
RoSa Souhlas, nenechám se dobrovolně buzerovat od nějakýho čipu.
whiskas ja bych rekla, ze pro tebe nejsou vhodne, ze dokazes byt na sebe extremne prisna a nespokojena a zive te vidim, jak o pulnoci obchazis blok, protoze jsi nemela dostatek aktivity za ten den
![]()
KarjaTo asi záleží, jak to používáš. Ja (na tom prstenu) strašně oceňuju měření teploty a tím pádem sledování cyklu. Měří to každej den a spolehlivě to tak supluje symptotermální metodu. A i když ji aktivně nevyužívám jako antikoncepci, hodí se mi to info na spoustu věcí.
Dost vymakaný jsou tam taky věci kolem nemocí, fakt na tom spolehlivě poznám, že na mě něco leze ještě den dva před tím, než se dostanu do stavu "něco na mě leze" i fyzicky
Pak taky miluju, ze po hodině nečinnosti mě to pošle se protáhnout, na to při sezení u PC hodně zapominam.
Do hodinek bych ale taky nešla, za me jsou určitě lepši wearables.
mně to teda přijde jako hrozná hovadina! a taky to neni nic hezkýho...
Líp bych to nenapsala
(když v práci vidím kolegy/ně v v elegantním oblečení/oblecích a na zápěstí neforemné hodinky s plastovým náramkem, tak mám pochybnosti o jejich soudnosti).
Chápu, když je má někdo ze zdravotních důvodů, ale takových bude jen minimum.
Mojí dceři před nedávnem hodinky hlásily, aby opustila místo s nadměrným hlukem (miminko plakalo, protože ho bolelo bříško
).
MP Meri následuje blbý dotaz - ta teplota se v rámci cyklu mění i na kůži? Já myslela, že jen v pochvě.
Já hodinky mám a mám je fakt ráda. Líbí se mi, že to počítá kroky, můžu s tím platit v krámě, a když mám telefon v tichým módu, což je docela často, tak mi vyhovuje, že vrní na zápěstí. Některý ty zdravotní funkce se mi taky už hodily a jednou mi na základě výstupů doktorka změnila medikaci. Vzhled mě nijak neuráží, to se dopouštím větších módních přešlapů, každopádně jde k nim koupit i kovovej řemínek.
jerry zajimave, me prijdou proste podobne jako ty svycarske hodinky. Koukni na Rado ceramica. Podle me by si spousta lidi nevsimla, ktere zrovna mam na ruce. Jako jasne, da se bez hodinek klidne zit, ale zad takova blbost to neni
Evaeva No ale zase ty hodinky cpát jinam než na ruku... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí