MP Meri Ty sezení, kdy přijdu s "dneska nemám co řešit" vedou k nejvíc aha momentům a práce na sobě. I když už o tom roky uvažuju, z finančních důvodů jsem to dlouho odkládala a nakonec si mě terapie našla částečně náhodou. Je to nejlepší investice a doporučila bych jí každýmu!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Len Jo, finance myslim trapej většinu, tak ještě připomenu, ze většina pojišťoven ma na to od covidu příspěvek, VZP mi přispívá 500 na každé sezeni a těch terapeutu, co jsou v jejich seznamu je překvapivě (minimálně ve větších městech) dost!
Já jsem se k ní dostala přes ranou péči, takže jsem platila jen část, zbytek šel z nějakého grantu. Už bohužel platím celou částku, ale i moje pojišťovna přispívá. Zrovna dneska došly peníze.![]()
Do čeho jiného už investovat, než do svého duševního zdraví.
Mha Fakt? A zrovna ty mi přijdeš dost vyrovnaná, tak ale zase když to platí zaměstnavatel
Já mám k tomu dost negativní postoj, se přiznám. Myslim jako tam jít, když nemám problém, nebo mi to nedoporučí třeba praktik.
Možná by neškodilo i pár návštěv u psychoterapeuta. Minimálně bych pochopila, proč svátky trávím s ex a navíc z toho ani nemám trauma. Fakt nic, jako bych ten čas trávila s kamarádem, s kterým je prostě zábava. Myslím, že to je ještě divnější, než chytré hodinky
.
Je to tvůj čas a můžeš si ho trávit s kým chceš. Nikomu jinýmu do toho nic není a jestli to byla zábava, tak tím líp a čas je dobře využitej. Víc bych v tom nevrtala ![]()
Já vím že T-Mobile to má v to jejich balíčku, ale k nim se mi zatím nechce přecházet. Byla bych radši kdyby to existovalo samostatně, jak ten Netflix, ale to mam asi smůlu.
barbucha aha, špatně jsem to pochopila. Ale ten program mám taky ráda.
Blby dotaz - co je lepsi, Uber neboBolt?
Kokoska Já mezi nimi nevidím žádný rozdíl, vždycky si cílovou destinaci najdu v obou a vyberu tu levnější variantu
Jen s Uberem se mi poslední dobou často stává, že mi nikdo nechce přijmout jízdu, Bolt je poslední dobou dražší, a řidiči, co mají obojí, radši vezmou Bolt, aby z toho měli víc.
Prosím CML - jaký dárek pro dva kluky, 6,5 let, dvojčata?
Co teď letí? Mělo by to být tak v relaci cca do 600 Kč (dohromady), abych nepřivedla jejich maminku do rozpaků.
Samantha Minutku jsem přemýšlela, jak můžou být dvojčata, když jednomu je 6 a druhýmu 5 už abych šla do práce!
KanMě to taky napadlo, když jsem to potom přečetla, ale pak jsem si řekla - to dají ...
(a ono ne
)
Samantha Haha, no. Tak já bych napsala necelejch 7 třeba, nebo šest a půl. Čert ví, jak je to podle pravidel.
Děkuji:) My to sezeni máme bezplatné, ale trochu nás tím i sledují, jestli nám nehrabe, to si zase nedělám iluze:)
Pro mě je třeba dobré, že se můžu zeptat na pracovní věci. A ono přitom rozhovoru člověk přijde na spoustu věcí i sobě samém. Tak trochu mimochodem, a někdy ani ne během sezení, ale až pak.
A taky myslím, že je to dobrá investice pro zaměstnavatele, že nevyhoříme tak brzy (a on nebude muset shánět nějaké nové, cizí lidi a zaučovat je a vysvětlovat, kde se zamyká a kde mají zhasinat a že udrzbare najdete v kotelně)
Mha No že jo! Až budou příště tlačit na moje návrhy zlepšení, navrhnu toho terapeuta, už k nám dochází fyzio, tak ten by mohl taktéž.
Mha radsi bych praci, kde kricet nepotrebuju.
Prosím CML - jaký dárek pro dva kluky, 6,5 let, dvojčata?
Co teď letí? Mělo by to být tak v relaci cca do 600 Kč (dohromady), abych nepřivedla jejich maminku do rozpaků.
Dětské kapesní nožíky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí