"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 13:20

MP Meri Ty sezení, kdy přijdu s "dneska nemám co řešit" vedou k nejvíc aha momentům a práce na sobě. I když už o tom roky uvažuju, z finančních důvodů jsem to dlouho odkládala a nakonec si mě terapie našla částečně náhodou. Je to nejlepší investice a doporučila bych jí každýmu!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 13:24

Len Jo, finance myslim trapej většinu, tak ještě připomenu, ze většina pojišťoven ma na to od covidu příspěvek, VZP mi přispívá 500 na každé sezeni a těch terapeutu, co jsou v jejich seznamu je překvapivě (minimálně ve větších městech) dost!

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 13:29

MP Meri

Já jsem se k ní dostala přes ranou péči, takže jsem platila jen část, zbytek šel z nějakého grantu. Už bohužel platím celou částku, ale i moje pojišťovna přispívá. Zrovna dneska došly peníze.

Offline Sweet Potato
40524 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 14:20

Do čeho jiného už investovat, než do svého duševního zdraví.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 14:32

Mha Fakt? A zrovna ty mi přijdeš dost vyrovnaná, tak ale zase když to platí zaměstnavatelJá mám k tomu dost negativní postoj, se přiznám. Myslim jako tam jít, když nemám problém, nebo mi to nedoporučí třeba praktik. 

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 14:36
Reakce na whiskas:

Možná by neškodilo i pár návštěv u psychoterapeuta. Minimálně bych pochopila, proč svátky trávím s ex a navíc z toho ani nemám trauma. Fakt nic, jako bych ten čas trávila s kamarádem, s kterým je prostě zábava. Myslím, že to je ještě divnější, než chytré hodinky .

​Je to tvůj čas a můžeš si ho trávit s kým chceš. Nikomu jinýmu do toho nic není a jestli to byla zábava, tak tím líp a čas je dobře využitej. Víc bych v tom nevrtala

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 14:52

rysamona 

Já vím že T-Mobile to má v to  jejich balíčku, ale k nim se mi zatím nechce přecházet. Byla bych radši kdyby to existovalo samostatně, jak ten Netflix, ale to mam asi smůlu.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 15:00

barbucha aha, špatně jsem to pochopila. Ale ten program mám taky ráda.  

Offline Kokoska
35048 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 17:30

Blby dotaz - co je lepsi, Uber neboBolt?

Offline 1010
218 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 18:17

Kokoska Já mezi nimi nevidím žádný rozdíl, vždycky si cílovou destinaci najdu v obou a vyberu tu levnější variantu Jen s Uberem se mi poslední dobou často stává, že mi nikdo nechce přijmout jízdu, Bolt je poslední dobou dražší, a řidiči, co mají obojí, radši vezmou Bolt, aby z toho měli víc. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 18:50

Prosím CML - jaký dárek pro dva kluky, 6,5 let, dvojčata? 

Co teď letí? Mělo by to být tak v relaci cca do 600 Kč (dohromady), abych nepřivedla jejich maminku do rozpaků. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 18:52

Samantha Minutku jsem přemýšlela, jak můžou být dvojčata, když jednomu je 6 a druhýmu 5 už abych šla do práce!

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 18:53

KanMě to taky napadlo, když jsem to potom přečetla, ale pak jsem si řekla - to dají ...

(a ono ne )

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 18:58

Samantha Haha, no. Tak já bych napsala necelejch 7 třeba, nebo šest a půl. Čert ví, jak je to podle pravidel. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:22

Kan

Děkuji:) My to sezeni máme bezplatné, ale trochu nás tím i sledují, jestli nám nehrabe, to si zase nedělám iluze:)

Pro mě je třeba dobré, že se můžu zeptat na pracovní věci. A ono přitom rozhovoru člověk přijde na spoustu věcí i sobě samém. Tak trochu mimochodem, a někdy ani ne během sezení, ale až pak. 

A taky myslím, že je  to dobrá investice pro zaměstnavatele, že nevyhoříme tak brzy (a on nebude muset shánět nějaké nové, cizí lidi a zaučovat je a vysvětlovat, kde se zamyká a kde mají zhasinat a že udrzbare najdete v kotelně)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:27

Mha No že jo! Až budou příště  tlačit na moje návrhy zlepšení, navrhnu toho terapeuta, už k nám dochází fyzio, tak ten by mohl taktéž.

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:30

Kan

Toho chci taky!

Teď tě ale trumfnu. My máme místo, kde můžeme křičet :)) Ha? 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:31
Reakce na Mha:

My máme místo, kde můžeme křičet :)) Ha? 

​Kde pracuješ? To chci taky! ;o)

Offline Kokoska
35048 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:34

Mha radsi bych praci, kde kricet nepotrebuju.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:37
Reakce na Samantha:

Prosím CML - jaký dárek pro dva kluky, 6,5 let, dvojčata? 

Co teď letí? Mělo by to být tak v relaci cca do 600 Kč (dohromady), abych nepřivedla jejich maminku do rozpaků. 

​Dětské kapesní nožíky?