"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:38

Kan Tak se hned neurážej...To jsem nevěděla, že to vezmeš tak doslova.

A nějaký tip máš? 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:39
Reakce na Ginevra:

​Dětské kapesní nožíky?

​No, já nevím, maminka sice říkala, že dost zloběj (taky asi který dítě ne), ale že by se jich chtěla zbavit...

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:41

DruI

No ona jsou tam pozitiva, park, secesni budovy, spousta psychologů i psychiatrů a terapeutů kolem, canisterapie, kotelna, pravidelný režim, pravidelné vycházky.... Náborový příspěvek pro doktory je 400 tisíc, tak klidně napiš do sz. 

Ufff, jestli tohle čte někdo z mých nadřízených, tak ať to vidím na odmenach, jo? 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:41

Samantha 

Hehe, ale tohle vypadá celkem dobře

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:44

Samantha

jakože:

"Obě vaše děti jsou tak poslušné. Jak jste to dokázali?"

"Ony byly původně tři..."

Jako kapesni nožík pro děti doporučuji Opinel, velcí jsou na to už asi dost, aby se to pod dohledem pomalu učili. 

Offline Roxana
11 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:48
Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:55

Samantha koupila bych Lego, nože bych nechala na rodičích

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 19:57

Samantha No dovol, já nejsem brací a osobně si to fakt neberu. :D

Mha U nás někteří křičí i bez místnosti a ty výrazy! 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:19

Samantha Lego je univerzalni. Nebo treba detske vysilacky, nerfky, ale to uz je pripadne treba domluvit s rodici, jestli uz to nemaji a tak.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:20

Mha Tak bohužel nejsem doktor ale zní to teda jako příjemné pracovní prostředí

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:29

Děkuji za tipy... Vychází mi z toho, že bych měla sehnat kapesní nožík z LEGO.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:41

Ale teda, prosím vás - když lego, tak jaké?

Dvě stejné stavebnice pro každého jednu?

Nebo dvě různé stavebnice ? Nebo jedna stavebnice dohromady? 

Já z toho mám hlavu v pejru

(nechci se maminky ptát a kluky jsem viděla naposledy, když jim byly 2 roky) 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:50

Samantha Vzala bych nejake Lego classic - kreativni box, kde je smes ruznych kostek. S tim by si mohli vyhrat oba dohromady. Viz odkaz: zde

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:51

Samantha A co inteligentní 3D kouli labyrint? U nás u toho sedí kolikrát i dospělí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:52

Samantha já bych koupila jiné, ale jakoby stejné. Třeba dvě sady mincraftu, parní válec a traktor (to mají kluci),... O vánocích u nás zabodovalo vyrábění krystalů, hopíků a bomb do koupele (tři různé sady) a turistický deník z těch levnějších věcí. Děti mám přesně v tomto věku.

Jinak k nožíkům, kluci letos dostali ke dni dětí pilky, kdybys chtěla něco lepšího

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2025 20:54

ziginka já bych naopak ten obecný box nekupovala, když je moc nezná. Pokud je lego moc nebere, vůbec si s tím neprohrají a nebude to pro ně zajímavý dárek. Když dostanou lego auto, je šance, že si s tím budou hrát aspoň po sestavení.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 21:05

Evaeva Taky malý chemik by se hodil

Ale nějaké ty bomby a hopíci, po tom se asi podívám.

Jen to musím koupit v kamenné prodejně, návštěva je "za dveřmi". 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2025 21:08

Samantha já myslím, že něco takového koupíš v každém hračkářství. Nebo to lego, to mají taky všude. U nás se hodně líbilo i různé vyrábění od djeco (brouci, papírový dinosauři...), ale to vím, že spousta kluků vyloženě nesnáší

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 21:10

Mha To jsme v jedné práci měli taky, sezení s psycholožkou, prezentovali nám to teda spíš jako koučování. Mně to bylo teda dost nepříjemné, protože nám to dali befelem, a nebylo úplně jasný, co z toho bude za výstup, jestli něco nevynese zpátky vedení. 
No a nakonec jim z toho opravdu nějakou zpětnou vazbu dala, ovšem dost kritickou (lidsky se to tehdy v práci hodně sypalo), tak jí vedení dalo padáka a jelo se dál Nicméně možná kdyby ji vyslechli, nemuselo se to všechno za pár měsíců úplně rozpadnout, i já jsem tehdy odsud odešla. 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 21:33

Myrtila v minulé firmě to koučka/psycholožka tak neuvěřitelně rozhrabala, že jeden z klíčových lidí v managementu dal výpověď a cele se to potacalo od nikam do nikam asi dva roky a pak jsem odešla i já. 

Mohla jsem si na tom udělat MBA v podstatě téměř bezpracně, ani to mi za to nestalo. Fakt příklad jak to nedělat. Za rok, několik mega a několik 10+ dní workshopů nás nedokopala ani k tomu, abychom sformulovali vizi a misi natož k nějakým moderním metodám řízení, což byl původní cíl.