Kan Tak se hned neurážej...To jsem nevěděla, že to vezmeš tak doslova.
A nějaký tip máš?
Kan Tak se hned neurážej...To jsem nevěděla, že to vezmeš tak doslova.
A nějaký tip máš?
Dětské kapesní nožíky?
No, já nevím, maminka sice říkala, že dost zloběj (taky asi který dítě ne), ale že by se jich chtěla zbavit...
No ona jsou tam pozitiva, park, secesni budovy, spousta psychologů i psychiatrů a terapeutů kolem, canisterapie, kotelna, pravidelný režim, pravidelné vycházky.... Náborový příspěvek pro doktory je 400 tisíc, tak klidně napiš do sz.
Ufff, jestli tohle čte někdo z mých nadřízených, tak ať to vidím na odmenach, jo?
jakože:
"Obě vaše děti jsou tak poslušné. Jak jste to dokázali?"
"Ony byly původně tři..."
Jako kapesni nožík pro děti doporučuji Opinel, velcí jsou na to už asi dost, aby se to pod dohledem pomalu učili.
Samantha koupila bych Lego, nože bych nechala na rodičích
Samantha Lego je univerzalni. Nebo treba detske vysilacky, nerfky, ale to uz je pripadne treba domluvit s rodici, jestli uz to nemaji a tak.
Mha Tak bohužel nejsem doktor
ale zní to teda jako příjemné pracovní prostředí ![]()
Děkuji za tipy... Vychází mi z toho, že bych měla sehnat kapesní nožík z LEGO. ![]()
Ale teda, prosím vás - když lego, tak jaké?
Dvě stejné stavebnice pro každého jednu?
Nebo dvě různé stavebnice ? Nebo jedna stavebnice dohromady?
Já z toho mám hlavu v pejru ![]()
(nechci se maminky ptát a kluky jsem viděla naposledy, když jim byly 2 roky)
Samantha A co inteligentní 3D kouli labyrint? U nás u toho sedí kolikrát i dospělí.
Samantha já bych koupila jiné, ale jakoby stejné. Třeba dvě sady mincraftu, parní válec a traktor (to mají kluci),... O vánocích u nás zabodovalo vyrábění krystalů, hopíků a bomb do koupele (tři různé sady) a turistický deník z těch levnějších věcí. Děti mám přesně v tomto věku.
Jinak k nožíkům, kluci letos dostali ke dni dětí pilky, kdybys chtěla něco lepšího ![]()
ziginka já bych naopak ten obecný box nekupovala, když je moc nezná. Pokud je lego moc nebere, vůbec si s tím neprohrají a nebude to pro ně zajímavý dárek. Když dostanou lego auto, je šance, že si s tím budou hrát aspoň po sestavení.
Evaeva Taky malý chemik by se hodil ![]()
Ale nějaké ty bomby a hopíci, po tom se asi podívám.
Jen to musím koupit v kamenné prodejně, návštěva je "za dveřmi".
Samantha já myslím, že něco takového koupíš v každém hračkářství. Nebo to lego, to mají taky všude. U nás se hodně líbilo i různé vyrábění od djeco (brouci, papírový dinosauři...), ale to vím, že spousta kluků vyloženě nesnáší ![]()
Mha To jsme v jedné práci měli taky, sezení s psycholožkou, prezentovali nám to teda spíš jako koučování. Mně to bylo teda dost nepříjemné, protože nám to dali befelem, a nebylo úplně jasný, co z toho bude za výstup, jestli něco nevynese zpátky vedení.
No a nakonec jim z toho opravdu nějakou zpětnou vazbu dala, ovšem dost kritickou (lidsky se to tehdy v práci hodně sypalo), tak jí vedení dalo padáka a jelo se dál
Nicméně možná kdyby ji vyslechli, nemuselo se to všechno za pár měsíců úplně rozpadnout, i já jsem tehdy odsud odešla.
Myrtila v minulé firmě to koučka/psycholožka tak neuvěřitelně rozhrabala, že jeden z klíčových lidí v managementu dal výpověď a cele se to potacalo od nikam do nikam asi dva roky a pak jsem odešla i já.
Mohla jsem si na tom udělat MBA v podstatě téměř bezpracně, ani to mi za to nestalo. Fakt příklad jak to nedělat. Za rok, několik mega a několik 10+ dní workshopů nás nedokopala ani k tomu, abychom sformulovali vizi a misi natož k nějakým moderním metodám řízení, což byl původní cíl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.