Pinot Noir já pořád vidím rozdíl v tom nesnášet stříhání a chtít dlouhé vlasy. Kluci by si ten proces taky rádi odpustili, ale o dlouhé vlasy jim nejde. Takže když jim nastíním proces mytí a fénování, kývnou na stříhání a stříhání ve spánku by jim nevadilo. Ale představa, že si necháváš nárůst vlasy a probudíš se s vlasy pod uši ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa syn chodí sám ze školy a prý jsou ve třídě jen dva. Od druhého stupně mi provoz mhd po Praze přijde možný, ale taky zvažuješ v jakých lokalitách se dítě bude pohybovat. Ale obecně mi u těch škol přijde dobré, že ráno jdou všichni ve stejnou dobu a stejně tak po škole jdou zase všichni společně na nejbližší MHD.
Catherinne musim rict, ze predstava, ze sve ctyrlete dceri matlam culicky nejakou stylingovou pastou nebo kremem, aby ji nahodou nepoletovaly jemne vlasky, mi prijde ponekud zvrhla
![]()
Pinot Noir hele a to kdyby meli vsi, tak je vemes dohola? Protoze Tonda ma strih na takovej ten hrnec a v tom normalne vsi vesele zijou...jsou to vlasy ani ne k usim, vzadu relativne vystrihany, kolem usi taky a presto to neni prevence:D
olte tak ty vlasy jsou ciste o estetice... tak si na ne nevyplytvam energii, kterou vyuzivam na cisteni zubu a strihani nehtu. Ktere jsme teda par let strihali opravdu ve spanku
@olte
s tímhle se naprosto ztotožňuju. Zuzuli to napsala i za mne.
Evaeva jasně, já už neřeším původní diskuzi o dlouhovlasých holkách, ale reaguju na ty násilné zásahy. U kluků (připomínám, že u fakt malých kluků) je pro mě stříhání nehtů, vlasů, čištění zubů a podávání léků na stejné úrovni - když to nejde dobrovolně, půjde to prostě direktivně a s násilím. A než zase někdo vytáhne, proč dělám rozdíl mezi holkou a klukem, tak právě proto, co říkáš - klukům na samotné délce vlasů nezáleží, jde jen o odpor proti tomu procesu.
Tak já takhle stříhala kluky ve třech letech oba, mladšího bohužel i teď skoro v šesti.
a proč?
711990 no zatím jsem nemusela, protože já ty školkový kluky rovnou preventivně stříhám na ty dva cenťáky, co jsou pro vši prý zásadní.
Pinot Noir krátký vlasy bohužel prevence proti vším nejsou. Ale líp se v nich hledají, hlavně v blonďatejch. A líp se z nich vyčešou. Naopak přípravek namatlanej na krátkých vlasech fest stéká, oproti dlouhým vlasům.
711990 ves potřebuje nějakou délku vlasů, aby se na nich chytila, už si to nepamatuji přesně, ale je to několik centimetrů. Takže kluky fakt stačí ostříhat nakrátko.
1) vši
2) líbí se mi víc krátké účesy u kluků
3) dlouhé oni sami nechtějí
4) kratičké se nemusí tak často mýt
Pinot Noir tak to syn mel nějaký nezásadový bestie. ![]()
Pinot Noir jo, to beru jako zpříjemnění toho procesu.
Tabea ne, na vlasech stříhaných strojkem vši nebudou
continuity no to prave vim, ale myslela bych si, ze jde spis i milimetry nez centimetry.
Pinot Noir 2 centaky stacej jo?:D
Přeruším vlasovou debatu.
Bezúplatný převod podílu v bytovém družstvu mezi členy rodiny. Jak danit a kdy je termín?
proto nosej sponky, ne? Ja bych žádnej krém nedávala, sice jsem příznivce mytí dětských vlasů, ale asi ne tak castyho, jako by bylo potřeba po použití krému na vlasy
Na běžných dětských vláskách ty sponky nedrží. Často nemají na čem držet.
Už mě svědí hlava! ![]()
![]()
711990 já kluky stříhám poměrně na krátko. Staršího z půlky strojkem, mladšího třeba na čtyři centimetry jakoby do ztracena. Ne kvůli vším, mně se to takhle líbí, oni preference nemají. Takže v případě vší bych je asi vzala strojkem víc, za dva měsíce by jim to dorostlo do rozumné délky. Jim na tom účesu vůbec nezáleží, určitě by to pro ně bylo příjemnější než zdlouhavé vyčesávání.
brrr kteří příbuzní a jaká je tržní hodnota podílu ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí