Pinot Noir Jo, ale myslím, že ta kamarádka říkala, ne že když nechce, ale dokud to sama nedělá. Takže je to takovej trochu extrémní nazor.
No takovej bezdětnej, no.
Pinot Noir Jo, ale myslím, že ta kamarádka říkala, ne že když nechce, ale dokud to sama nedělá. Takže je to takovej trochu extrémní nazor.
No takovej bezdětnej, no.
Moje děti měly dlouhé vlasy, protože jsem byla.... líná. Hned jak si to byly schopné zařídit sami, začly stříhat.
Naše vysírá s oblečením, s klackama, hrackama, co chce mít sebou, ale s vlasama naštěstí ne, mne ty dlouhý přijdou na běžný dny prakticky, ze to drzi v copu , francouzsky copy vydrží celej den a nepotrebuje ani sponky, ale s vlasama jsme v miru, necha se, i v pohode mejt, zakloní hlavu, vydrzi fenovani
continuity taky mi to přijde pro líný
Jinak my začínáme řešit základku a to je taky challenge
místní je děsná, kdo může, dává děti jinam, k tomu je v okolí spousta prvostupňových malých škol, takže druhej stupeň pak hledá dost dětí a není úplně snadný školu změnit
Tak kvuli trpytive sponce, zacuchanym vlasum a spatne barve gumicky se da vysirat i s kratkymi vlasy ![]()
Ja mam stesti na to kudrnate dite, my ji ceseme jen s mokrymi vlasy po umyti a pak na to radeji moc nesahame. Staci po sundani cepice parkrat prohrabnout vlasy a zase se ji udelaj lokynky. A ja to mam stejne, taky se od doby, co mi dorostly vlasy, cesu jen po umyti, a konecne mam pekne vlnite vlasy a ne hnusnou krepatou slamu.
Ovsem moje dite si kazde rano najde neco, kvuli cemu v satne rve. Hlavni duvod je, ze nechce do skolky, ale tech zastupnych, od padajici ponozky po spatnou pozici culicku na hlave, mame dost dlouhy seznam.
Potrefenáhusa ja doufala, že se mi řešení základky kvůli odkladu posune o rok, ale bylo mi řečeno, at s odkladem nepočítám, ze už ted ho nechtějí dávat, i letnímu dítěti s dysfazii, ktery má asistenta, ten odklad nejspíš nedají. Takže jsem juniora objednala k psychologovi a budu se modlit, at za ten rok a půl aspoň trošku dozraje.
Potrefenáhusa kdyby byla na kluka, je s tím práce samozřejmě míň, akorát to musíš častěji stříhat. Vlasy nemyjeme, nečešeme, foukáme akorát po bazénu. Jenže holky chtějí spíš vypadat jako Elsa, že jo![]()
Zuzuli ke řvaní se vždycky důvod najde ![]()
![]()
Evaeva však já teoretizuju, stejně jako ta bezdětná kamarádka.
Jen prostě kdy vidím ty ciráty kolem dvou myších ocásků a svatozáři chlupů, tak si vždycky říkám, že třícentimetrový pixie by byl po všech stránkách lepší řešení.
neumím citovat dva příspěvky ze dvou stránek naráz, tak tohle je první.
Potrefenáhusanení třeba to brát osobně, i v naší školce jsou jsou samozřejmě některé holčičky s krásnými vlasy a účesy.
tohle druhý.
reagovala jsem na tohle, prostě mi to vyznělo tak, že když má dost vlasů, může mít klidně i dlouhé.
Fakt jí mám ostříhání v 3 až 6 letech zdůvodňovat tím, že má myší ocásky?
Jsem mělave školce kamarádku, které stříhání přesně tímhle zdůvodňovali. Plus teda ještě přidávali tu pověru, že stříháním vlasy zhoustnou.
Vari jsem uprimne rada, ze je syn zarijovy. Jinak by ten hendikep nemluveni do 3,5 proste nedohnal. A pak budu resit to co Potrefenáhusa - lokalni spadova zakladka velke spatne. Nebo podvod s bydlistem a chvalena zakladka na kterou z prace ja i muz koukame z okna. Uprimne prehlasuji vsichni, co znam. No ale mozna budu rada za nizsi latku, kdyby ta rec nebyla porad jeste dobra.
Jos mne ted prijde, ze u nas ta řeč hendikep uz neni, kazdej půlrok je to velkej skok, podle me je ted jeste brzo na to to nějak odhadnout - ona je na konci června, ale ja o odklad moc nestojím, tak to v ni ani nevidim , zatim bych viděla problém spíš v soustředěni, ale jsou ji 4,5, ne 6
tohle druhý.
reagovala jsem na tohle, prostě mi to vyznělo tak, že když má dost vlasů, může mít klidně i dlouhé.
Myslela jsem to tak, že krásné kvalitní vlasy třeba můžou za ty ranní řevy stát, ale každodenní vztekání, dredy a deset sponek a gumiček mi v případě vlasů, jako mám třeba já, nedávají smysl. Mysli si o tom, co chceš.
Evaeva jak to myslíš-vlasy nemyjeme,nečešeme????
Pinot Noir děkuju za odpověď. Takže jsem to zas tak moc nepřekroutila, jak mi tu někdo psal. Tyhle citace jsem dala kvůli tomu.
Respektuju tvůj názor, já jedu spíš na funkci než na vzhled a nesnášela bych ranní řevy kvůli žádným vlasům
. (nadsázka) Řešit si tohle musí každý sám se svým dítětem.
Maureen tak, jak píšu. Kluci mají vlasy krátké, česat není co, mytí šamponem akceptuje jen starší a upřímně mi to u nich přijde zbytečné vynucovat, opláchnout vodou stačí, vlasy se jim vůbec nemastí. Akorát v létě je to občas potřeba, ale je to úplně nesrovnatelná péče než o vlasy do půli zad.
EvaevaPíp, myslím, že jen vodou mýt vlasy fakt nestačí. Nemyjou se přece jen vlasy, ale i pokožka hlavy. Konec pípnutí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.