Sweet Potato Ja ti nevim - vybavuju si vsechny stare psy a kocky, ktere jsem za zivot potkala, a nepamatuju se na zadny smrad ![]()
Nerikej mi, se tomu psovi neco neni!
Sweet Potato Ja ti nevim - vybavuju si vsechny stare psy a kocky, ktere jsem za zivot potkala, a nepamatuju se na zadny smrad ![]()
Nerikej mi, se tomu psovi neco neni!
MP Marge Jasně že nějaká náhlá, velká změna obvykle značí nemoc.
Odkud může přijít dopis do vlastních rukou, když zároveň nepřijde do datovky? :-)
999 Odkudkoli, kamarádka obálkou se zeleným pruhem zvala lidi na svatbu :-). Každej musel poctivě na poštu (pokud ho teda pošta nezastihla doma).
999 obavám se, že odkudkoliv, kde si referent nezkontroluje, že datovku máš. Nebo jinak - máš kromě "podnikatelské" datovky i "občanskou"?
999 Odkudkoliv, pokud úřednice nedává pozor. Stalo se mi opakovaně z různých úřadů. Nejčastěji VZP. Pak je rozdíl, když má fyzická osoba DS jen na IČo, pak chodí soukromé poštou. Ale to asi na mysli nemáš.
999 neni tam aspon PSC, odkud to prislo?
já tuhle dostala poštou od stavebního úřadu - na sousední parcele nepovolená stavba... se navotravujou! stejně jim daj dodatečný povolení, žádný odstranění stavby...
Kokoska Prý je to rozmazaný
. Nechám se překvapit.
Zuzuli este je tu takato možnosť...
https://www.parfumanie.cz/database/detail/fefe-dolce-gabbana
Ale vážne, asi by som s ňou hovorila na tému, že chápeš, že s ním chce byť, ale že proste musí prísť s nejakým účinným riešením. A vetranie uprostred februara to teda nie je....
Dnes byl teda divnej den, všichni kostlivci, o kterých vím (ani ne moji), vypadavali ze všech koutů.
(Spíš teda zombíci a řvaly: mozky! Mozky!)
Jako něco jsem vyřešila, něco uhladila, něco je neřešitelné, k něčemu chybí odpovědná osoba.
Dite dostalo pětku z češtiny, stejně jako půlka třídy, třídní průměr 4,17 a učitelka je v zenu, že chybami se člověk učí.
Tak úplněk je dnes a ve Lvu, to by měl být nějaký mega přísun energie a kreativity. O jiném dění horoskopy mlčí.
Nechcete někdo vinyl Red Hot Chili Peppers Californication? Nový, zabalený ve fólii. Koupila jsem ji jako dárek synovci a on ji má :-). Za 450,- plus poštovné.
Kan no ono to asi vzalo dráhu na vyřešení všech těch kostlivců.
continuity Jako když už, tak už. Tak pořád si můžeš říkat, že na ty problémy přichází právě ta energie ve Lvu. :D
Kan mega prisun energie a kreativity :)))) spala jsem na dnesek cca 4 hodiny Mam mega odsun ! Asi to na kazdeho funguje jinak :)
999 Většinou ze stavebního úřadu. Že se někde v okolí něco bude stavět nebo rekonstruovat a dávají ti vědět.
Což mi připomíná, že teď budou v sousedství opravovat bytovku, není to ani na naší ulici, ale jakoby o ulici níž, koukáme na ni z terasy. A včera přišel nějaký pán, dal nám všechny podklady jako kdy kde co a omluvil se za budoucí nepříjemnosti...jestli takhle osobně obchází všechny v okolí, tak teda potěš, to ho lituju!
continuity ano, potvrzuji, ve stredu byl uplne divny den. Pozorovano u vice lidi. Sama jsem byla prikladem
Kan Tak mega přísun energie se u mě fakt nekonal, poslední tři dny jsem jak praštěná. Ale aspoň celkem dobře spím, to se mi za úplňku nestává.
Garfie To mě napadlo jako první, ale příišlo to jen mně, manželovi ne. Tyhle věci nám chodí oběma. Budu to muset vydržet do pondělí :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.