Janulik03 muj muz taky casto "nevidi". Hlavne kdyz to zpusobi on. A taky dost casto neslysi ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gatita Mně přijde, že dobrý poměr cena výkon gauču mají v moebelixu. Že tam do 20 tisic koupíš solidní gauč střední velikosti a je hezký, já si tam určitě vyberu.
Jinak jako my jsme měli to profesionální čištění a oni vyčistí fakt všechno, nám nepustil jen lak na nehty. Já jsem to taky čistila asi třikrát s menšími či většími uspěchy, ale rozhodně to nebylo jak od těch profesionálů.
Karja měli jsme pár kousků nábytku z Möbelixu, ale kvalita je strašná, vypadá to možná hezky, ale leda z dálky a když to nepoužíváš. Teda možná se polepšili, ale už bych tam nekoupila nic.
Pinot Noir souhlasim, my tam behem lockdownu koupili postel pro dite 120x90 a ona se po trech letech regulerne rozpadla. Bocni drevene prkno bylo jaksi slepene ze dvou kusu a praskla. To uz radsi ikeu.
Pinot NoirJá mám gauč z moebelixu, už 6 let a dokud jsme si nepořídili kočku, tak s ním nic nebylo:D. Jako poměr kvalita cena výborný. Nic jinýho neposoudim, to nemám zkušenost, ani mě tam žádný jiný nábytek nějak vzhledově neupoutal a to tam docela chodím a nakupovat potřebuju:D
Prosím vás už si to nepamatuji, vím, že se to tady řešilo u těch maturitaku. Na jednom jsem. Kolik že stojí pronájem ty Lucerny?
Přijde mi to taková zašlá sláva trošku. Blbě vyžehlené ubrusy, za laminované meníčka a tak.
Gatita ještě bych ty skvrny zkusila pomatlat žlučovým mýdlem, nechala pár hodin působit a pak vyprala.
Tabea dekuju, tip si ukladam. Ted uz jsem ty potahy pracne natahla zpatky. Je to lepsi nez to bylo, i kdyz ne dokonale. My stejne casem budeme chtit trochu jinou sedacku, tak to prozatim takto staci.
PS muz je nadseny a uznava, ze "zenske z internetu" mely pravdu, ze se to ma narvat do pracky;)
Ja teda kdyz vidím, kolik prachu a ruznejch dalších hnusu je na našem koženým gauči, tak si vubec nechci představovat, jak by u nás vypadal latkovej. A to na něm děti jedí minimálně. Asi si do něj jen chodí utírat ruce od stolu. ![]()
continuity ta Lucerna byla olezlá už za nás a ještě si vem, že se tam mohlo kouřit. Roky se mluví i rekonstrukci, ale nevím, jestli už mají vyřešené ty vlastnické poměry.
Janulik03 zkoušela jsi na tu skvrnu perkarbonát? Na bílý mi to přijde jako absolutní zázrak. Zasypat, zalejt horkou vodou, nechat chvíli působit.
žluťásek veru nie, a mám ho doma! Zajtra skúsim, ďakujem ![]()
Janulik03 a já jsem si zázračně vybělila tkaničky od tenisek v roztoku soda, ocet a kapka jaru
continuity můj kamarád učí na střední škole v Praze , pravda , je mu 80 učí matematiku, už není třídní . Ale bavili jsme se jestli ho žáci pozvali na ples a takový kraviny kolem. Ptala jsem se na tu lucernu a on říkal , že jeho škola to má v podstatě jako předplatné. Mají to zamluvené na každý rok. Částka 1,5 mil.
Tak Betty no tvl, nás to nestálo zas tak moc,vybrali se to asi na vstupném, ale je tady šest tříd prvňáků a tři třídy maturantů, takže strašně narvano.
Ale docela jsme si zatančili a potkali staré kamarády, takže super vecer. ![]()
Janulik03 ja tim perkarbonatem vycistila i fleky od plísně na bílým polstru do houpačky, kterej jsme zapomněli pres zimu v zahradním domečku, nevěřila jsem tomu
Potrefenáhusa a my tym cistime jazierko. Tak to musim vyskúšať
Janulik03 Já prekarbonatem čistím silikony co drží sklo v koupelně.
Kan samé dobré rady ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí