"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. února 2025 09:31

Janulik03 jeste tim jdou skvele čistit čajové konvice a termosky 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 08. února 2025 09:46

Dievčatá nemáte niektorá skúsenosť s vlasovou kozmetikou Tomáš Arsov?

Je tam teraz akcia, pozdáva sa mi sada na kučeravé vlasy.....ale netuším, či to stojí za to.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. února 2025 10:27

Daridari Vlastní zkušenost nemám, ale dívala jsem se na složení, protože Arsov se všude chlubí, že nepoužívá silikony, ale tolik látek ve složení jsem ještě neviděla. Mimo jiné i Sodium C14-16 který se dává i do hasicích přístrojů. :D  A překvapila mě ta chlorella vulgaris.

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 08. února 2025 12:03

Kan Ďakujem, práve posledné roky si všímam viac zloženie, presne ma zaujalo, že to prezentuje ako kozmetiku bez škodlivých a nežiadúcich látok. Tak ani neobjednám

Offline Raduza
příspěvků moje polička 09. února 2025 18:16

Prosím kde nejlépe nechat vyrobit tričko s vlastním potiskem? A prostě pošlu fotku? Potrebuju dětské triko obrázkem jedné kapely a nikde jsem ho v dětské velikosti nenašla.  Děkuji 

Online Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 09. února 2025 18:26

Raduza já nechávám pravidelně vyrábět na Belabel.cz - vybereš typ, barvu a velikost trika, fotku nahraješ a umístíš na to triko tam, kde má obrázek být. Za příplatek ti případně odstraní pozadí. Trika se mi zdají celkem malá, takže pokud se ti bude zdát uvedená velikost na rozhraní, ber radši tu větší.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 09. února 2025 19:10

Pinot Noir Díky moc

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 10. února 2025 01:02

luciole Díky moc za ten přijímačkový odkaz, dostala jsem se k němu až teď. Trochu mě to uklidnilo, protože syn by se letos dostal na všechny šestileté gymply v našem městě, pokud by ho teda nechali dělat jen matiku (což zatím jde). A to má z matiky trojku a přijímačky zkoušel poprvé. Na čtyřleté teda bude muset ještě trochu zapracovat, ale naděje je! :-)

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:16

Mam takovy blby dotaz... mam v praci kolegyni, ktera s sebou bere do prace sveho psa a sedime spolu v mistnosti. Pes je jeji dite, naprosto nekriticky ho miluje a nesnese zadne pripominky k nemu. No a problem je, ze ten pes poslednich par mesicu strasne smrdi. Ja tu s nim jsem s prestavkami od roku 2016 a driv problem nebyl, ale od podzimu je to des. Realne se mi z nej navaluje, kdyz prijdou do prace. Mate nejaky napad, jak to prezit do leta, kdy zase budeme mit otevrene okno? Neda se nekde sehnat takova ta mast, co si patologove v kriminalkach mazou pod nos?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:21

Zuzuli tak s tím bych teda měla velký problém. Jednou jsem bydlela v paneláku, kde jedna paní jezdila výtahem se psem, který neskutečně zapáchal a ten výtah se dobu potom co jeli nedal vůbec použít. Taky mě z toho úplně natahovalo. A kdyby měl někdo alergii, tak by se to řešilo jak, chudák zaměstnanec by dal výpověď a pes by se dál rozvaloval v kanceláři?

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:29

Zuzuli

Jako ten závěr dotazu mě dostal. Myslela jsem, že se zeptáš, jak ji to říct:D

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:32

Zuzuli Není už starý? Jako, že se to v létě nemusí změnit. Bohužel. Radu samozřejmě nemám.

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:48

brrr stary je, myslim, ze letos mu bude 10. V tom roce 2016 uz to nebylo uplne stene, kdyz jsem tu zacinala

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:52

Karja ja ji to i rikala, ale co s tim, ze? Ona ho s sebou bere uplne vsude, jsou spolu nonstop. Nenecha ho doma, protoze mi smrdi. Zatim to resim tak, ze kdykoliv opusti mistnost, tak vetram. Nastesti ja chodim rano a ve ctyri bezim do skolky, zatimco ona vetsinou prichazi az v poledne a je tu do vecera, tak se to da. 

Offline rozarka
4222 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:53

monis my mame v paneláku takové sousedy. Z jejich oblečení se line pach cibule, zelí, přepáleného tuku, bleee. 
Kdyz vidim, ze výtah stojí v jejich patre, raději jdu pěšky. A nevyvane to rychle

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:54

Zuzuli Boha jeho, soucítím moc!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2025 11:00

rozarka i my

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. února 2025 11:18

Zuzuli taky myslim, ze to je starim. Stari psi smrdi. Proste ho musi casto koupat. A tak stareho psa by klidne doma nechat mohla, on uz toho taky bude mit celkem dost. Ty zvirata jinak vetsinu dne prospi. 

Offline RoSa
10200 příspěvků moje polička 12. února 2025 11:45

Zuzuli a nemá něco se zubama? nebo trávením? jestli je kolegyně tak pečovatelská, směřovala bych to na ty zdravotní neduhy, to by jí mohlo rozhejbat, že by s tím něco začala dělat - třeba zajít na veterinu

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 12. února 2025 11:54

Zuzuli můžeš zkusit tygří mast. Ale spíš se zkus domluvit s ní - psa vykoupat, nechat doma.. nebo změnit kancelář. Jako někteří lidi mají holt lepší čich, nebo jim vadí, čeho si jiní nevšimnou.