999Tak hlavně se pak poděl, je to napínavý! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 a nebo pokuta - to napadlo jako první mě, ale byl to ten stavební úřad...
Garfie Jasně :-)
RoSa Pokuty mi chodí do datovky, tak uvidím :-).
Nechcete někdo dnes večer na Les Misérables? Mám jeden lístek navíc.
Jeden z kategorie blbějších ....je rozdíl v kvalitě dejme tomu laku na vlasy stejně značky, samponu atd. v DM a vietnamskym krámě?.Cestou domů otevřeli kram a drogerii mám daleko.
stes u nás pro to kdysi jezdili do Německa, kde to bylo levnější
stes tak pokud to nebude fake nebo to nebudou mit rok skladovane na slunci, tak to bude stejne, ne?
stes ja bych mela max obavu o to skladovani
viktorka_od splavu tak u drogistického zboží bych tohle neřešilabaltik no toho fejku se bojím,ale asi to nebudu řešit,pokud půjde o jednorazovej nákup.
stes Nám říkali kdysi na zbožíkvalitě ve škole, že se fejkuje všechno, i jar na nádobí a je fakt, že babička se jednou kdysi strašlivě osypala po pracím prášku, co běžně používala, ale koupila u vietnamce, ale už je to třeba 10 let. Jelikož už měla svůj věk, tělo se nehojilo jak dřív, tak to nebyla záležitost na tři dny, ale strašný to bylo, musela pak i k lékaři. Nevím, mně spíš přijde, že ty večerky leckdy kupují za levno v běžných řetězcích a dají si na to přirážku, u nás to poznáš i tak, že najednou mají zeleninu a ovoce, co je v kauflandu v akci a pak prodají za dráž. Ale spíš bych osovbně řešila přesně to, že to tam může ležet x měsíců, nemá to takovej obrat jak v drogerii.
stes Fejku bych se nebála, naše vietnamská prodejna spadá pod tu síť Makro-Můj obchod, takže se obchod tváří jako vietnamská, ale vozí tam Makro.
Karjao zeleninu nejde, o vecerku taky ne, je tam čistě průmyslové zboží... ikdyz mimochodem ovoce a zeleninu kupuju ve vietnam. tržnici a s řetězci se kvalitou nedá srovnat,radši si u V připlatim a v Praze se teda snaží. Kan ten fejk mi právě leží v hlavě,kdysi jsem viděla porad, kde v tajných megadilnach fejkuji i koření od Vítány...příklad,jo....No a od ty doby to mám furt v hlavě
.
stes Aha, to mě nenapadlo, že je to vlastně taková drogerie.
Prosim kto mate v chladnicke nejake organizery/nadobky, ktore vam vyhovuju velkostne aj materialovo? Okrem ikei, tam sa nedostanem, kludne nieco, co objednam online.
stes Já jsem už mockrát viděla lidi z vietnamských obchodů jak po krabicích kupovali akční zboží v Lidlu a Kauflandu (ovoce, zelenina,mléko, zmrzliny, oplatky, toaletní papír), tak třeba tak kupují i drogistické zboží.
nevíte někdo, zda je přístupný bývalý hřbitov pro choromyslné v bohnicích?
Bowle ofiko není, ale prý se tam dá normálně dostat, asi přes nějakou zídku, někde jsem to četla...
Bowle Ja tam vesla normalne nejakou otevřenou brankou, ale mohla to bejt náhoda.
Mermaid Určitě před nějakou dobou oficiálně přístupný byl. Jak je to momentálně netuším. Přelézání přes zídku lze provést, ale nedoporučila bych to tělesně nepříliš zdatným jedincům :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí