Cibuľu s medom robím malému pri kašli bežne, má to rád. Tento tok prvýkrát mám prave jazvecie sadlo, natierala som teda len seba, ale pomohlo.
andulka01 a máš antibiotiká? Či som to prehliadla?
Cibuľu s medom robím malému pri kašli bežne, má to rád. Tento tok prvýkrát mám prave jazvecie sadlo, natierala som teda len seba, ale pomohlo.
andulka01 a máš antibiotiká? Či som to prehliadla?
letfenixa u nás ty sirupy nikdo nechce, dite nemá rado ani samotnej med (ja teda taky ne), udelala jsem sirup z rymovniku a to taky neprošlo, nechce ani ty detsky
vzdycky ty komba nurofen/atb/probiotika/vit C jsou fakt náročný, co jde, snazim se kupovat v jinym skupenství nez sirup
chutná ji imunoglukan, jen letos je teda asi celkem k h....u ![]()
Potrefenáhusa mame stejny problem. Starsi dite nastesti uz spolkne tablety, ale mladsi nam ted behem chripky zacala vsechno zvracet, takze opet cipky. Ja osobne vidim diru na trhu paracetamol a ibuprofen v kapkach na lzicku.
A kdyz tu jedou ty zdravotni tipy, co vam pomaha na zahleneni po nemoci, kdy uz vam davno nic neni, ale presto porad tydny vykaslavate ty humusy?
Potrefenáhusa Jojo, přesně, ja pod výhružkou fyzického násilí, moru co přijde a kdoví čeho do ní nacpu ten mucosolvan, ale většinou, když to není tak hrozné, tak dávám jen rozpustné ACC, protože to za to fakt nestojí. Paralen už dávám jen tabletku, sice teda je to také s výhružkama, ale aspon to netrvá tak dlouho jak to ucucávání.
monis Přesně, paralen a ibuprofen v kapkách! Navíc jsou ty sirupy málo koncentrované, a i těch koncentrovanějších je potřeba spolknout strašně moc - z pohledu dítěte, co mu to fakt nechutná. A teď sirupy začal blít i mladší, a to dostával fakt mini množství ![]()
Sama si z dětství pamatuju tu úlevu, když jsem poprvé dostala něco na odkašlávání - pár kapek na lžičce, místo několika mililitrů toho sladkého hnusu.
Pardon, z tohohle jsem vždycky při nemoci strašně frustrovaná, jak to všechno do toho dítěte dostat a udržet.
monis něco na kašel, mucosolvan třeba. Mně to funguje úplně zázračně.
Jinak místo sirupů staršímu dávám nurofen ve žvýkacích tabletách - junior nebo ještě jeden, je to, myslím, od dvaceti kilo, ale bere dvě tablety naráz. Paralen jim dávám normální rozkousat. Tablety nespolkne ani jeden. Sirupy jim chutnají úplně všechny, ale v těch větších vahách je toho už hrozné množství a pak taky zvrací.
Myrtila pro miminko mi přijdou nejlepší ty čípky
Myrtila u ibuprofenu lze vymenit Nurofen za Inflanor, ktery je o neco koncentrovanejsi, ale u paracetamolu nevim. Dite mi odmita spolknout i ty 4 ml, takze nam to nepomohlo.
monis ten inflanor docela jde, dite jo odmita rozhodne min, uplne nejvetsi hnus je paralen sus, to vubec neda
Evaeva No, akorát všechno v čípku bohužel není. Stačilo mi dostávat do něj 3x denně něco na kašel, po kapkách ze stříkačky, aby to nevyzvracel (stejně někdy vyzvracel).
monis Jj, na inflanor jsme už taky kvůli tomu přešli. U Paralenu asi alternativa není, nevím to jistě - starší už naštěstí zvládne tabletku a mladší měl čípky.
Moje dite, co odmita ibuprofen, paralen i inflanor sirupy, ji zcela dobrovolne panadol sirup s jahodovou prichuti. Ma opravdu nejmene chemickou chut ze vsech jmenovanych. Kdyz mela pred mesicem horecky, byla jsem vdecna, ze jsem do ni dostala aspon tohle bez boje.
monis Přesně, paralen a ibuprofen v kapkách! Navíc jsou ty sirupy málo koncentrované, a i těch koncentrovanějších je potřeba spolknout strašně moc - z pohledu dítěte, co mu to fakt nechutná. A teď sirupy začal blít i mladší, a to dostával fakt mini množství
Sama si z dětství pamatuju tu úlevu, když jsem poprvé dostala něco na odkašlávání - pár kapek na lžičce, místo několika mililitrů toho sladkého hnusu.
Pardon, z tohohle jsem vždycky při nemoci strašně frustrovaná, jak to všechno do toho dítěte dostat a udržet.
strasny vzpominky, ty vyrobce povesit za nohy do pruvanu, fakt
Myrtila jo, to chápu. U nás není problém, že by to nechtěli, jak je něco sladké, tak toho vypijí kolik dám
ale ten paralen a nurofen ve větším množství zvrací
Ja teda pri odmitnuti sirupu drtim normalni Paralen (davkovani jsem kdysi vycetla u orl nejen detem na instagramu) a smicham mu to na lzicce do sirupu nebo medu. Ale ted to starsimu vychazi presne pulka petistovky na davku a mladsi ctvrtka, jiny podily by sly hur no
Závidím, že můžete nabídnout u těch léků alternativu. U nás je bez násilí neprůchozí jakákoliv forma.
Suya já jim to dám rozkousat a zapít.
Muslik diky za recenzi. No ja je asi zkusim a uvidim.
Zbavení se sirupů je největší úleva vůbec, od letoška, kdy jsme vypotřebovali všechny nasyslené zásoby, už jen ibuprofen/nurofen 200 a půlka paralenu, to je tak skvělé!
Jo a moje starší dítě má ode dneška oficiálně angínu, takže já už se jen hystericky směju a hledám nejbližší bus do Bohnic. Nikdy bych nevěřila, že je něco tak příšerného jako tahle zima vůbec možné.
Evaeva pokazdy kdyz napises rozkousat paralen, otresu se
uplne totiz citim tu chut!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.