Malenge proboha!!!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Suya paralen se dělá v tabletách i menší. 125 mg a může se použít u dětí od tří let, respektujíc dávkování.
Řemínek k chytrým hodinkám, dcera má (asi) silikonový a dělá se jí vyrážka. Už jsme vyměnili kovové části ale nepomohlo. Jsou nějaké jiné? Neřešili jste někdo? Děkuji
JankaM pak jsou ještě takový ty pletený náramky. Ale nevim, jestli na všechny hodinky...
continuity 125 byla hodně dlouho nedostupná
711990 chápu
Mně ta chuť nevadí, možná dokonce chutná. Oni taky neprotestují, ale kdyby to normálně spolkli, nezlobila bych se ![]()
Evaeva Já jako dítě milovala Superpy/irin, ten mi moc chutnal. Oproti kyselému Acylpirinu.
Jo a do statistiky - dětem sirupy chutnaly.
JankaM podobny problem s reakci kuze na silikonovy reminek taky obcas resim. Vetsinou je to asi kombinace zpoceni a spinaveho reminku. Takze hodinky a reminek dukladne umyju, kuzi namazu zklidnujicim kremem a mazu kazde rano pred nasazenim hodinek. S hodinkami nespim. Toto vetsinou pomuze.
nevim jake ma dcera hodinky, ale existuji ruzne nylonove i kozene reminky.
Sweet Potato Superpyrin mi jednou uvízl v krku a pomalu se ta šílená chuť rozpuštěla. Grcám ještě teď.
Sweet Potato mne moc chutnal ten acylpyrin
z dětství si pamatuju dva ohavný sirupy, červenej s železem a zlutej, co vypadal jako curanky
Potrefenáhusa Já měla jednou v sirupu antibiotika - Ospen? A to bylo hnusný na chuť i na konzistenci, takový divný mlíko... ![]()
Aranel to ted melo dite, 3x denne asi 9 nebo kolik dni, bylo mi ji fakt lito
Malenge chudaku, starsi tu od 10 dopoledne horeckovala, v 5 dostala pul ibalginu a ted jsem ji namerila jen 37, ve spanku, tak snad bude zitra lepsi. Ale teda dnes byla uplne placata...
JankaM ja, mam od Fixed nylonovy na samsung hodinky, ale stejne mivam cervene mista primo po hodinkama jako takovyma. Ale ten reminek doporucuju, perfektne se dotahuje a i po 2 letech drzi jak luteranska vira:)
Potrefenáhusa no ale furt lepší než ty obří tablety, které jsem mívala jako dítě já. Já sotva spolkla paralen, takže atb byly fakt hrůza
Evaeva ja neviem prehĺtať tabletky, aj paralen či ibalgin mi robí problém, musím si ich rozpoliť. Našťastie, tabletky potrebujem užívať zriedkavo. Aj vitamíny si musím kúpiť vo forme kvapiek či rozpustné.
Evaeva mne polykat tablety nevadí, tak se asi neumím vcítit a z dětství si to nepsmatuju, penicilin byl myslím narozdil aspirinu malej?, naše dítě má problém s tema množstvíma hnusných tekutin, tu stříkačku musí polknout treba natrikrat
Potrefenáhusa úplně nejhorší ze všeho byl roztok Smecta, dával se při průjmu, tu smradlavou hlinitou chuť nikdy nezapomenu.
Já byla hodný dítě, takže jsem to vždycky všechno vypila a spolkla bez řečí, nenapadlo mě, že můžu s našima bojovat ![]()
Z detstva si žiadne sirupy nepamätám, len calciovy, všetko tablety, keď som bola malá, rozdrvene. Rovnako ako Mermaid som nevedela, že by som mohla s mamou bojovať. A chutnal mi b-komplex pri prehltani.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí