Potrefenáhusa mně přišlo všechno obří ![]()
Kluci to taky polykají na víckrát
Potrefenáhusa mně přišlo všechno obří ![]()
Mermaid smecta akorát hrozně smrděla, když si člověk zacpal nos, byla to pohoda
Teď do ní dávají pomerančovou vůni/příchuť a už to vůbec není takový ![]()
Jitrocelovej sirup je vynikající, jestli pomáhá nevím, ale chutná výtečné.
Aranel Potrefenáhusa ospen ani nezminujte, z toho mam normalne trauma. Cpla jsem to do trimesicniho kojence kvuli prasklemu bubinku a ten oranzovej hnus vyplivanej vsude kolem asi nevytesnim![]()
jo, ale vašim se z toho evidentně nenavaluje nebo to rovnou nezvracej
Uz jsme taky cpali do dvouletý rozdrceny živočišný uhlí s trochou vody ve stříkačce od nurofenu, když bylo podezření, ze snědla nejakej tis, to bylo taky vydatný ![]()
Potrefenáhusa jojo, zvrací akorát paralen a nurofen a ten se dá nahradit.
Evaeva myslim, ze je stale aj smecta bez prichute ak by si dostala chut
. Ja hovorim, ze to chuti jak blato. Moju domnienku potvrdzuje Smecta to go, ta ma aj taku konzistenciu :) a starsiemu chuti ![]()
Mrakoplas fakt? Tu možná koupím, mně ten umělý pomeranč nějak nevyhovuje
a dám jí i dětem, aby věděly, co jsem musela jíst já a neremcaly nad tou ochucenou![]()
Mrakoplas tak on to je nějaký jíl, takže chuť tomu odpovídá. Ale funguje a byly teda momenty, kdy chuť byla to poslední, co mě zajímalo ![]()
Budu vracet do Tatuum šaty na jejich adresu do Českého Těšína . To asi nejde přes zásilkovou nebo ppl. Vím, že to budu platit, ale jakým způsobem. Nemám žádnou zkušenost.![]()
Tak Betty Nemáš někde blízko jejich pobočku? Jde to vrátit i tam. Blbej dotaz vím - asi nemáš, když se ptáš na poslání.
monis Ufff
já si to pamatuju bílý, takovej jako actimel (což se mohlo změnit nebo si to nepamatuju správně), ale bylo to prostě celý divný.
Tak BettyBuď ráda, že ne do Polského. ![]()
Tak Betty Můžeš to poslat jakýmkoliv přepravcem na adresu na jejich stránkách. U PPL musíš přes jejich stránky zadat odkud a kam balík budeš posílat, zaplatíš kartou a na balík vytiskneš štítek nebo použiješ kód. U Zásilkovny je to podobné, ale musíš vše zadat v mobilu přes jejich aplikaci, zase zaplatit kartou a použít kód. Anebo to můžeš poslat poštou, pokud je to pro Tebe nejjednodušší.
Emi moc dekuju za zcela vyčerpávající odpověď podle které jsem to u ppl zvládla i já .![]()
Tak Betty
Není zač.
Prosím, potřebuju poradit. Kam mám jít v Praze pro větší štrasovou sponu do vlasů? Objednala bych si ji, ale bojím se, že přijde pozdě. U Stoklasy už jsem byla :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.