Sice vyrábí, ale málo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jerry a netušíš kde náhodou? Nepodarilo sa mi vygoogliť.
Našla jsem rodinný podnik Halama, Železný Brod.
dzizisketa ďakujem!!!
dzizisketa wow, ale to je nádhera....škoda, že tam nie sú ceny...som zvedavá, či sa odhodlám vypýtať si cenník/katalóg...
Extra ultra blbej dotaz. Jak dlouho vydržíte ležet na břiše a číst si knížku? Jako dítě a puberťák jsem tak četla, učila se, psala úlohy, dopisy, prakticky pořád. Teď v padesáti mám problém i půl hodiny s knížkou. Ta schopnost věkem nějak mizí nebo co? Moje máma spí na břiše celou noc, já od té dvítiměsíční záležitosti s břichem už nějak nemůžu, nebo nechci, vím já.
Kan já to nevydržím dlouho, bolí mi z toho záda. Na břicho si lehám akorát na pláži a to nejlépe i s položenou hlavou. Jakmile se opru o předloktí a čtu, není mi to příjemné. Takže tak 15 minut cca.
Kan Já na břiše ležet můžu, devítiměsíční záležitost mě bohužel minula. Ale fakt jenom ležet, jakmile se zvednu na lokty, tak mě taky bolí záda.
Kan Já na břiše klidně spím (dokonce možná nejradši), ale číst si takhle knížku mi nebylo úplně příjemné asi nikdy. S knížkou ta půl hodina maximálně. Devítiměsíční záležitost na to neměla moc vliv :o)
Já to nezvládla nikdy. V rané dospělosti jsem tak přestala i spát, když tu polohu mám ráda. Vždycky mně pak bolí záda, mám hyperlordozu a té to neprospívá![]()
Tipy na punčocháče prosím - do 40 DEN, tedy průsvitné a poloprůsvitné, pohodlné, ideálně s plochým pasem a hlavně ať vydrží aspoň pár nošení. Za rozumný peníz. V poslední době mám nějakou smůlu - buďto se hned trhají nebo jsou drahý a ještě se hned trhají :)
Předem díky za tipy!
Kan nikdy som to nemala rada, vydržím len na masáži a na tej som nebola už pár rokov ![]()
Já si čtu výhradně na břiše. Ovšem podložím se polštářema, abych nemusela držet hlavu zvednutou, jako vlastní silou... a spát zas umím jen na boku. Ráda bych to dokázala na zádech, abych ráno (a následující půlden) neměla na jedný tváři trvalej otisk polštáře
ale nedám to. Poloha na zádech mi je vysloveně nepříjemná až frustrující, evokuje mi to hroznou bezmoc (jako třeba při různejch vyšetřeních)... asi jsem byla v minulým životě želva ![]()
Kan úplně stejně, zamlada jsem tak vydržela číst, učit se, čumět do kraje neomezeně dlouho. Teď už dlouho nevydržím, rozbolí mě záda (i když mě jinak nebolí), ale i ty ruce, lokty, lopatky. Taky jsem nad tím nedávno přemýšlela.
Pinot Noir taky jsem nad tématem tenhle týden přemýšlela, protože na mě nejde vylezla reklama na nějaký polštářek s křídly, co používali na podložení zad a břicha při válení se na gauči. Ja si teda říkala, proč by si jako někdo měl číst na břiše, vždyť je to totálně nemožná poloha. ![]()
Tabea třeba u moře to šlo na dece pouze na břiše, protoze jinak jsem musela knížku držet přímo nad obličejem se zvedlyma rukama a to se dlouho nedalo:D
No a jak čtete, když ne na břiše?
Já výhradně takhle, pod hrudnikem polštář. Ona je to totiž akorát vzdálenost, kdy vidím na písmenka bez čoček i brýlí... takže pak jen zaklapnout knížku, zhasnout lampičku a překulit se na záda (aneb na spaní poloha jak v rakvi, i s rukama na prsou ;) ).
mitford sister Nevím, co je plochý pas, ale nejlepší punčocháče má za mě Marks&Spencer.
eM v sedě ![]()
Já teda před spaním číst nemůžu, usnu do minuty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí