"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 10. března 2025 12:40

slniecko 

Sice vyrábí, ale málo. 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 10. března 2025 14:02

jerry a netušíš kde náhodou? Nepodarilo sa mi vygoogliť.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 10. března 2025 14:09

slniecko 

Našla jsem rodinný podnik Halama, Železný Brod. 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 10. března 2025 17:47

dzizisketa ďakujem!!!

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 10. března 2025 20:20

dzizisketa wow, ale to je nádhera....škoda, že tam nie sú ceny...som zvedavá, či sa odhodlám vypýtať si cenník/katalóg...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2025 19:28

Extra ultra blbej dotaz. Jak dlouho vydržíte ležet na břiše a číst si knížku? Jako dítě a puberťák jsem tak četla, učila se, psala úlohy, dopisy, prakticky pořád. Teď v padesáti mám problém i půl hodiny s knížkou. Ta schopnost věkem nějak mizí nebo co? Moje máma spí na břiše celou noc, já od té dvítiměsíční záležitosti s břichem už nějak nemůžu, nebo nechci, vím já. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 13. března 2025 19:32

Kan já to nevydržím dlouho, bolí mi z toho záda.  Na břicho si lehám akorát na pláži a to nejlépe i s položenou hlavou.  Jakmile se opru o předloktí a čtu,  není mi to příjemné. Takže tak 15 minut cca.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. března 2025 19:35

Kan Já na břiše ležet můžu, devítiměsíční záležitost mě bohužel minula. Ale fakt jenom ležet, jakmile se zvednu na lokty, tak mě taky bolí záda.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 13. března 2025 19:40

Kan Já na břiše klidně spím (dokonce možná nejradši), ale číst si takhle knížku mi nebylo úplně příjemné asi nikdy. S knížkou ta půl hodina maximálně. Devítiměsíční záležitost na to neměla moc vliv :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2025 19:55

Já to nezvládla nikdy. V rané dospělosti jsem tak přestala i spát, když tu polohu mám ráda. Vždycky mně pak bolí záda, mám hyperlordozu a té to neprospívá

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2025 19:55

Raduza Tak u vody já na břichu i kouřila, pila pivo a pozorovala cvrkot.

Zina Takže taky záda, no já teda cítím i šlachy na nohou.

DruITak já to teda přičítám tomu odvyknutí, ale furt nevím, ono už je to taky dost dlouho. :D

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 13. března 2025 20:12

Tipy na punčocháče prosím - do 40 DEN, tedy průsvitné a poloprůsvitné, pohodlné, ideálně s plochým pasem a hlavně ať vydrží aspoň pár nošení. Za rozumný  peníz. V poslední době mám nějakou smůlu - buďto se hned trhají nebo jsou drahý a ještě se hned trhají :)

Předem díky za tipy! 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 13. března 2025 20:40

Kan nikdy som to nemala rada, vydržím len na masáži a na tej som nebola už pár rokov

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 13. března 2025 21:53

Kan 

Já si čtu výhradně na břiše. Ovšem podložím se polštářema, abych nemusela držet hlavu zvednutou, jako vlastní silou... a spát zas umím jen na boku. Ráda bych to dokázala na zádech, abych ráno (a následující půlden) neměla na jedný tváři trvalej otisk polštáře ale nedám to. Poloha na zádech mi je vysloveně nepříjemná až frustrující, evokuje mi to hroznou bezmoc (jako třeba při různejch vyšetřeních)... asi jsem byla v minulým životě želva

Online Pinot Noir
29958 příspěvků moje polička 14. března 2025 00:40

Kan úplně stejně, zamlada jsem tak vydržela číst, učit se, čumět do kraje neomezeně dlouho. Teď už dlouho nevydržím, rozbolí mě záda (i když mě jinak nebolí), ale i ty ruce, lokty, lopatky. Taky jsem nad tím nedávno přemýšlela. 

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 14. března 2025 00:45

Pinot Noir taky jsem nad tématem tenhle týden přemýšlela, protože na mě nejde vylezla reklama na nějaký polštářek s křídly, co používali na podložení zad a břicha při válení se na gauči. Ja si teda říkala, proč by si jako někdo měl číst na břiše, vždyť je to totálně nemožná poloha.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 14. března 2025 08:49

Tabea třeba u moře to šlo na dece pouze na břiše, protoze jinak jsem musela knížku držet přímo nad obličejem se zvedlyma rukama a to se dlouho nedalo:D 

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 14. března 2025 08:56

No a jak čtete, když ne na břiše?

Já výhradně takhle, pod hrudnikem polštář. Ona je to totiž akorát vzdálenost, kdy vidím na písmenka bez čoček i brýlí... takže pak jen zaklapnout knížku, zhasnout lampičku a překulit se na záda (aneb na spaní poloha jak v rakvi, i s rukama na prsou ;) ).

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 14. března 2025 09:08

mitford sister Nevím, co je plochý pas, ale nejlepší punčocháče má za mě Marks&Spencer.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2025 09:09

eM v sedě

Já teda před spaním číst nemůžu, usnu do minuty