"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 14. března 2025 12:35

barbucha takže už máš režim 

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 14. března 2025 12:37

Janulik03 

Ano, konečně jsem znovu nastolila režim normálních lidí

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 14. března 2025 12:38
Reakce na Aranel:

Evaeva Je to dědičný??

​není, já už usla v kině, na konzerte, v planetáriu, všude, kde není úplně světlo. Co mám děti, tak úplně tutově. Takze když s nima občas koukám v tv na film, tak já u toho spím a oni koukají. 

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 14. března 2025 12:39

barbucha ja to chápem, len sa mi nedarí, no. Muž ide spať o 22,00 vstane do 9,

Keby som zacla chodiť na diskotéky, nic nezistí

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 14. března 2025 12:41

Aranel u nás to dědičný je. Holčičky jsou schopné spát klidně do devíti, noční dramata se u nás nijak moc nekonala a mám dojem, že když byly miminka, tak jsem byla o dost méně unavená, než jsem teď.

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 14. března 2025 12:55
Reakce na Myrtila:

Potrefenáhusa U toho klidně usnu taky, ale sluchátka v uchu by mi asi vadily. Usínám u pohádek na webu českého rozhlasu

​ja mam jenom jedno a lezim na boku 

ja obecně spim docela tragicky a co mam deti, tak jeste tragičtějc, tak tohle je pro me docela cesta, jak po hodině cumeni do stropu nečumět další tři hodiny do mobilu 

ted poslouchám na Vltavě ty letnice, co tu někdo doporučoval, no po tejdnu jsem stále u prvni kapitoly ...

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 14. března 2025 12:56

Tabea to mi ale prijde jako ideál! Ty spis a oni koukaj (mne jeste nenechaj)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2025 13:07

Tabea no a co pan otec?

Ale jasný, prostřední ségra jako mimino noci prořvala. Nicméně teď ráno vyspáváme rádi všechny a celkově spíme dobře.

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:14

Nechápu, jak může někdo zároveň číst a usnout. To se mi v životě nepodařilo.
U televize, to ano. A už roky usínám u audia. Potrefenáhusa Tři měsíce sjíždím Neplecha ukončena. Jsem už u 6.knihy. Co si počnu, ažto skončí?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2025 13:15

Potrefenáhusanenechaj, jo?

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:18

Sweet Potato ja teda ani u televize. resp kdyz jsem fakt hodne unavena, tak sice usnu, ale za par minut me ten hluk a blikani svetla spolehlive vzbudi (a nas..;-) ja jsem tym tma a ticho na spani, odvadeni pozornosti u me vyvola ne spanek, ale tu pozornost

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:19

Potrefenáhusa oni mě nenechaj, hned jak to zjistěj

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:20

Evaeva pan otec je noční pták a ráno spí nejdyl ze všech.

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:23

viktorka_od splavuDěláš to samozřejmě úplně nejlíp. Já bohužel potřebuju na něco "zavěsit" myšlenky, jinsk ten věčný kolotoč v hlavě nezastavím.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:26

Ja si v posteli poustim na tabletu pohadky, u toho se usina krasne. Nejlepsi je ta stara cernobila Popelka, jeste ani neprileti prvni holub a spim. Manzel rika, ze to mam misto dudliku

49385 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:27

Sweet Potato mne to taky vzdycky nejde snadno (nekdy vubec), ale cilene trenuju

Online notna
9470 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:33

Probírá se tu témata, který mají u mne mezník těhotenství. PRED otěhotněním jsem spala i četla na břiše neomezeně dlouho, neusnula nikdy u filmu ani u knížky. PO porodu už nemůžu spát ani číst ani ležet na břiše, protože prsa 65G a usnu u čehokoliv. A to mám už dítě velký. Asi to přešlo plynule z mateřské únavy už do stařecké nebo co.

Online notna
9470 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:37

viktorka_od splavu Taky jsem tým tma a ticho. Nemám se spánkem potíže, ale když jsme jeden čas měli tv v ložnici, tak jsem se občas v noci budila. Jinak spím celou noc, tak jsme si nové ložnice už tv nedali. A stejně to mám i při poslouchání audia nebo čtení knížky. Když u toho usnu, stoprocentně se v noci zbudím. 

49385 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:46

notna no, ja bohuze od druhyho ditete datuju nula noci prospanych bez probuzeni. uz jsem si celkem zvykla, ostatne je to 20+ let, ale obcas fakt bolestne zatouzim vecer usnout a vzbudit se az rano(kdyz me nic nerusi a nedovolim si rozjet myslenky, tak hned zas usnu dikybohu)

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 14. března 2025 13:52

Potrefenáhusa V tomhle mi právě pomáhá ta čtečka. Taky spím hodně tragicky a s dětma ještě hůř, ale když v noci místo mobilu sáhnu po té čtečce, během chvilky u ní spím. Ale je pravda, že jsem to cíleně trénovala už před dětma. A nečumět do ničeho moc nepomůže, nejlepší je to čtení, no.