notna ja ted nedávno zas začala na břiše spát a ty prsa řeším tak, že mám plochu mezi prsama a pupíkem podloženou zkříženýma rukama. Ale nevylučuju, že se mi neroztečou do stran. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu já se budím asi od vždycky, na záchod. Akorát když jdu spát po půlnoci, tak vydržím třeba do šesti. Ale blbý je, jestli nemůžeš zase rychle usnout.
notna ja ted nedávno zas začala na břiše spát a ty prsa řeším tak, že mám plochu mezi prsama a pupíkem podloženou zkříženýma rukama. Ale nevylučuju, že se mi neroztečou do stran.
To si ležíš na rukou? A nepřeleží se ti? Přijde mi to děsně nepohodlný, jestli to teda chápu správně. Ale vyzkouším ![]()
Evaeva ja se prave budim tak po 1,5- dvou hodinkach, asi jak jsou ty spankove faze tak v te lehke se vzdycky probudim uplne. kdyz to jde fakt dobre, tak prvni 3-4h spim v kuse, pak se po kouskach budim. vetsinou teda usnu ale je to otravny.
Já, co mám děti, chodím spát později než před nimi. Nejdřív, abych si užila chvilky pro sebe a teď, protože se mi je nedaří zahnat v normalní dobu do postele (občas vytuhnu i dřív než oni). Takže usínám u seriálu i u knížky. Kdyby někdo nemohl usnout, doporučuju číst si Dušana Třeštíka, stači dvě, tři stránky a je člověk tuhý.
Spím částečně na boku, částečně na břiše. Čtu různě.
Jo a naštěstí v 90 procentech spím celou noc.
viktorka_od splavu no tak to věřím, že je otravný. To mám teď (kojení) a je to děs, když to trvá dlouho.
Já se naštěstí i teď budím maximálně jednou za noc na záchod, a to ještě částečně přičítám tomu, že jde spát muž a trochu mě vyruší (mimo devítiměsíční období jsem to nějak zaspala). Číst si dokážu i na boku s hlavou položenou a knihou otočenou jakoby o 90 stupňů - v dětství jsem toho přečetla fakt kvanta, bylo potřeba zkoušet různý varianty ![]()
Aranel já se pak budila i na otočení
tak poslední tři týdny. Ale dobrý, člověk to dospal ráno nebo šel večer dřív.
viktorka_od splavuDěláš to samozřejmě úplně nejlíp. Já bohužel potřebuju na něco "zavěsit" myšlenky, jinsk ten věčný kolotoč v hlavě nezastavím.
Na odsunutí myšlenek jsou nejlepší manželské ,,povinnosti" ![]()
Kéž by
Prosím vás, objednáváte tu někdo z Etsy? Potřebuju koupit jeden návod a úplně nevím, jak na to.
Edit: Ruším poplach, asi vyřešeno.
Evaeva Jo, ale to ani tak neberu, stejně jako když mě třeba v půl šestý vzbudí déšť, tak to prostě zase hned usnu.
Aranel jojo. Nepřerušovaný spánek je lepší, ale když hned usneš, je to v cajku
notna no vlastně jsou ty ruce v mezeře pod prsama. Zatím se nepřeležely. ![]()
Spím na boku s rukou pod sebou alebo na bruchu s rukou pod hlavou. Párkrát som sa už zobudila na to, že si vôbec necítim ruku. Čítanie poležiačky na bruchu občas tiež praktikujem, hlavne vtedy, keď ma bolí ruka z podopierania hlavy, keď čítam ležiac na boku. Niekedy čítam aj v polosede.
Používáte fax? Znáte někoho, kdo ho používá? Rekla jsem manželovi, že pro Němce je fax něco jako pro Francouze šeková knížka. Prý, že se fax používá ve spoustě zemí. ![]()
Tabea Ne a ne (se šekovou knížkou dtto... to podle mě Českou republiku tak nějak úplně přeskočilo, rovnou jsme začli s kartama)
Tabea když jsem před deseti lety nastupovala do první práce, tak tam fax zrovna rušili, protože ho nikdo na světě nepouživá![]()
Tabea Používala jsem fax, když jsem pracovala v nemocnici( cca pred 6 lety ještě). Byly firmy, které jinak než odfaxovanym formulářem objednávky neprijimaly
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí