Fax som použila raz pred 22 rokmi a potom ešte raz v robote v 2009.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tabea naposled asi pred 10 lety
tiskarny ktery umely i faxovat uz jsou sesrotovany
Keď si čítam v posteli, tak normálne ležím na chrbte, mám vysoko pod hlavou a knihu mám opretu o perinu.
Byl jste někdo na laserové operaci očí? Nemáte doporučení na nějakou kliniku, či síť klinik? Nebo je lepší nějaká státní nemocnice nebo jak se tohle řeší? Já mám standardně brýle na dálku a trochu nějakej astigmatismus, nic komplikovaného. Ale nerada bych šla někam, kde mi řeknou ,,jooo jasne, v pohodě,, jen abych tam vyplazla ty peníze a stejně se mi to nezlepší. takže něco ověřeného by se hodilo;-)
Karja ocari nosi bryle
Tabea myslim, ze posledni fax nam prisel do firmy tak pred 10 lety a ted uz ani nema jak :)
Nemci si v ramci zeme porad faxuji? :)
Karja ja myslim, ze mezi klinikami bude rozdil jen v chovani, terminu, cene; ne jestli to funguje nebo ne
Jedna influencerka, co sleduju, byla asi pred rokem a na prvni vybrane klinice ji zakrok nedoporucili, ze ma moc suche oci, mesic nesmela nosit cocky a musela si kapat do oci a kdyz prisla po mesici, tak ji rekli, ze to porad neni dobre, tak sla jinam, kde ji to bez reci udelali, coz mi teda prislo zvlastni, proc by se nekdo obiral o moznost vydelku, kdyby k tomu nebyl duvod? Podivam se ti na nazvy tech dvou klinik
Tak Gemini je ta, kde ji to odmitli udelat a Lexum, kde to udelali a je spokojena
Karja Já byla před sto lety, tenkrát bylo Lexum jediná možnost. Jak kvalitní jsou teď, netuším, takže s výběrem ti nepomůžu. Ale každopádně to bylo nejlepší rozhodnutí mého života. A všichni očaři mi to dodnes chválí.
viktorka_od splavuMně brýle hrozně nevyhovují, čočky taky ne a řešení existuje;-)
Tabea Fax naposledy někdy kolem roku 2000. Měla jsem za to, že už se dávno nepoužívá.
Karja Byla jsem před lety v Lexumu a jsem spokojená doteď. Rozhodně nelituji.
miuuDěkuju, budu po tom víc pátrat. Ono je to teď i poměrně cenově dostupne, ne-li dostupnější ve srovnání s brýlemi a čočkami:D
Karja já byla v roce 2008 v Lexum u MUDr Schwarzový. Jméno si pamatuju, protože to muži tenkrát přišlo zábavný, že má německy jméno. Koukám, že tam pořád ještě pracuje...![]()
Sweet Potato s tím nejlepším životním rozhodnutím to mám stejně
Školy, minimálně u nás ve městě, fax používají a nabízí třeba k omluvení nemocného dítěte. ![]()
V práci běží nějak složitě přes tiskárnu, teď by se na to muselo vymyslet ještě nějaký další řešení, tak se IT ptal, jestli to je ještě třeba. Není.
Ale tak ještě před deseti lety v logistice byla otázka po čísle faxu dost běžná. Já už tenkrát teda říkala, že nemám, at pošlou email. ![]()
Oční klinika Horní Počernice (mají pobočky i jinde), vlastní zkušenost v roce 2015 se 4 očními vadami najednou.
A pokud bych hypoteticky něco dalšího potřebovala, jinam bych nešla.
Karja Já byla před sto lety, tenkrát bylo Lexum jediná možnost. Jak kvalitní jsou teď, netuším, takže s výběrem ti nepomůžu. Ale každopádně to bylo nejlepší rozhodnutí mého života. A všichni očaři mi to dodnes chválí.
závidím. Ja byla před nějakými 18 lety, ještě teda na klinice v Plzni, a vydrželo mi to jen cca 5 let, pak se obě oči zhorsily, takze vyhozené peníze, na reoperaci to spis není (tenká rohovka), ale je fakt že v těch nějakých cca 24 co jsem na tom byla, mi hodně záleželo na tom být bez brýlí, teď už postupem věku je mi to víc jedno, já je teda s dvěma dioptriema stejně nosím jen výjimečně (neridim tedy). Postupem času už sem si zvykla a nějak nemám chuť znovu zkoušet moznosti. Z mého okolí tedy moc pozitivní zkusenosti co do "trvanlivosti" nemáme, bratr byl kdysi v Lexum a taky se mu to vrátilo prakticky na původní dioptrie, tchyně byla v Horních Počernicích a též.... z blízkých rodinných známých- ocaru mají všichni brýle a nešli by na to...
jerryDěkuji, zkusím tohle plus tu Lexus. Nevíte, jet tam nějaké omezení, že se to třeba nedělá v létě nebo tak?
To mne mrzí, ty špatné zkušenostti. Ale Dvě dioptrie? Ty mám taky, i trochu víc, to nestojí za řeč, oproti tomu, kde jsem začínala.
Netuším (byla jsem na operaci v říjnu, ale ono to tak časově vyšlo, bez nějakého čekání).
Bylo by asi lepší se zeptat, mají kontaktní mail https://ocniklinikahp.cz/kontakty/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí