continuity to je možné, ale mám veľmi dobrú skúsenosť s ich servisom (- nejaké nedodané zásielky) a z EUR do EUR je to asi fuk.
711990 ja naozaj veľmi zriedka používam čokoľvek iné ako euro.
continuity to je možné, ale mám veľmi dobrú skúsenosť s ich servisom (- nejaké nedodané zásielky) a z EUR do EUR je to asi fuk.
711990 ja naozaj veľmi zriedka používam čokoľvek iné ako euro.
Kdyz platíš euro-euro je to jedno. Jinak reklamovat transakci lze i v bance. Tím neodrazuji od PayPalu, jen se to moc neví.
Lenka22 Moc děkuji, mrknu na to. ![]()
continuity da se v bance reklamovat i to, kdyz ti e-shop posle omylem jine zbozi a pak nereaguje na zpravy? Mne se to jednou stalo pri nakupu latek a pres paypal jsem pak dostala penize zpet bez problemu. Ja paypal pouzivam prave kvuli tehle funkci.
Friga ano, dá.
Lenka22diky, to je dobry vedet!
Friga nejlíp mít a poslat jim v rámci reklamace objednávku původního zboží, doklad o zaplacení, fotku došleho zboží, maily, které jsi jim poslala a na které nereagují.
Lenka22 diky moc! Snad to nebudu potrebovat :)
Friga ty taky asi platíš asi hlavně eurem. Tam má PayPal smysl a nemusíš nic vymýšlet.
continuity to mas pravdu, platim v eurech. Ale je dobry to vedet pro pripad, ze platbu pres Paypal neumoznuji.
continuity ano da, ale skusala som to len raz a bolo to o nervy. Ale to mohlo byt proste mojou bankou.
Že je to bobr, dnes jsem ho vyfotila

Tak Betty není to spíš nutrie? Bobr by měl mít placatý ocas ![]()
Tak Betty podle ocasu myslím, že je to nutrie
Tak Betty bohužel jen nutrie
Tak Betty Nutrie, naložená a pečená s česnekem. :D
Potřebovala bych tip na nějaké vzory diplomů, editovatelné, ...a nejlépe free, na takové věci v DS není budget.
Nevíte, kam sáhnout/kde stáhnout? ![]()
Samantha na všechno používám Canvu, i free verze má spoustu šablon.
Tak Betty nutrie:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.