Tak Betty andulka01 Na Fidlovačku směj jen lidi s plechovejma zadelema.
Nebo polštářek s sebou navíc (nosím si). Jinak myslíš celou dobu jen na to, kdy už představení skončí. Tohle při tý rekonstrukci moc nevychytali.
Samantha ja tam byla na tanecnim vystoupeni krouzku, co chodi vnucka, a meli na tech lavicich polstare.
Nemá někdo zkušenost s označením "pro úzké chodidla"? Já mám nohy úplně normální. Občas jsou mi některé boty spíš široké. Tak nevím jestli to mám risknout. https://eobuv.cz/p/sandaly-birkenstock-milano-big-buckle-1025395-ecru-0000304757877
Manuka plnoprofil chodidla na stelce je úzká verze, obrys je široká.
rasaNori díky za odpověď. Asi to risknu.
Já tyhle mám, označený taky plným chodidlem a široký jsou dost (mám naopak širší nohu, tak si dávám pozor - tyto jsem vzala po zkoušení v kamenným obchodě). Jsou teda se stříbrnejma přezkama ale předpokládám že budou jinak na chlup stejný ![]()
Ale můžeš si je kdyžtak utáhnout ...
barbucha díky! Objednám. Už se na ně těším
barbucha ja mam širokou nohu, ale nizkej nárt, vsechny, krom meziprstovych, objednavam ty užší, koupila jsem si siroky Arizony a ono to u tech široký ch na moji nohu ani utáhnout nejde, v tech arizonach jsem se párkrát málem prizabila na schodech - ale v tech i s páskem za patou ten problem nebude
Potrefenáhusa me to kdysi rikali v jedne prodejne, ze Birkeny s meziprstovym reminkem nikdy nebrat uzke pro dospeleho, ze to je bota tak pro teenagery. Ja mam prave hodne uzkou nohu a vse beru automaticky uzke, ale jednou jsem objednala uzke mayari a volali mi z eshopu at si to zmenim na siroke.
monis ty jsem taky měla široký
já si teď koupila pantofle z obuvi Jasny a ty jsou na širokou nohu taky fajn, ja mam prsty dost do roviny a sedí mi dobře ten tvar
(ale nosim je zatim jen doma, nemam je prověřený nějakou dlouhou procházkou venku)
Potrefenáhusa ,monis no já jsem kdysi objednala pro sebe i pro dceru Gizeh a nevšimla si označení úzké. Přišly teda ultrauzké a vracela jsem je. Tyhle Miláno se mi líbí už dlouho ale v prodejnách na severní moravě jsem na ně nenarazila.
Už jsou objednané tak uvidím
Potrefenáhusa já mám právě trochu problém se stabilitou chůze takže proto ten pásek.
Mam gizeh aj mayari uzke. Som vecny teenager ![]()
Gizeh a mayari mám široké, arizony taky a ty bych snesla uzke:D
Když jsem letěla do Porta, byla v letadle minimálně 1/3 žen mezi 40-60 oblečená v outdooru, s malými batohy, bylo vidět, že cestují nalehko. Říkala jsem si, že možná jedou na pouť do Santiaga. Ale podobná situace byla i na cestě zpět. Nenapá vás, co se tam jezdí dělat?
999 tak jsou lidi, co si oblečou outdoor na chození po Praze/Mnichově. Tak proč ne do Porta? Do kopce je to tam dost. ![]()
Tabea Tohle určitě nebyl ten případ. Ty, kterých píšeš, bezpečně poznám :-).
999Porto je oblibene startovni mesto pro pout do Santiaga. Je to cca 300 km a podel pobrezi to je vicemene rovina. Nejake kopce jsou az ve Spanelsku. loni jsme tam potkali vetsinu zen. Jestli mely cca 30 l batohy tak to asi byly poutnice.
Ginger No to píšu v tom mém příspěvku :-). Že jsem si myslela, že to jsou poutnice. Ale proč byly i v tom letadle zpět?
999mozna se vracely? Sly jen cast pouti a pak se vratily do vychoziho bodu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.