999 taky myslím, že letí domů. Ze Santiaga nějakou dopravou do Porta a letadlem domů.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 neumi si koupit zpatecni letenku zecSantiaga? Predloni jsme takovy par potkali v Santiagu. Sli z Porta a zpatecni let take meli z Porta.
999 vetsina lidi co to sli, tak sli i zpatky do Porta.
999 ze Santiaga jede pohodly ranni rychlovlak do Madridu, stihnes den v Pradu a dalsi den odlet domu ![]()
Ginger Tak si to právě představuju, ten návrat do Porta mi přišel zbytečný :-).
Třeba to vzdaly hned na startu ![]()
barbucha Vyprdly se na to, týden v outdooru pily portský, a pak letěly domů :-).
I to je sportovní výkon ![]()
To mi zní jako rozumnej program ![]()
999 nelítá se z Porta na Madeiru?
OliveOyl Tak to nevím :-). A na Madeiru se lítá v echt outdooru? :-) Začínám litovat, že jsem se těch ženskejch nezeptala, co tam jedou dělat :-).
Myslite, ze ma smysl delat si ridicak na manualni prevodovku, kdyz pak bude dotycny s nejvetsi pravdepodobnosti ridit v dohledne dobe jen automat?
(Jedna se o potomka a automat mame doma.)
999 Já se zeptám - co je to ten echt outdoor?
Jinak mě napadá, že můžou mít na sobě to nejtěžší a nejobjemnější oblečení a šatičky v batohu. Já to teda tak dělám, když letím jenom s příručním batohem, nejtěžší boty na sobě.
Z mé vlastní zkušenosti - má.
Nikdy nevíš, kdy bude z nějakého důvodu manuální ovládání (třeba i náhle) potřebovat
Z manuálu se na automat přejde lehce, z automatu na manuál je to mnohem horší (skoro 30 let jezdím výhradně s automatem, ale kdyby bylo nejhůř, tak se na manuální řazení rozpomenu. Ovšem kdybych nikdy předtím s manuálemnejezdila, nemám se na co rozpomenout).
Karlicka Já mám dojem, že když dělá řidičák na automatu, tak se to i píše do řidičáku a manuál by pak řídit ani nesměl. Tak jestli s tím on nemá problém, tak bych osobně dělala řidičák na manuálu, na automat si pak zvykne snadno.
Karlicka to se dá dělat řidičák "jen na automat"? a nepíšou to pak do řidičáku? já si pamatuju, že americký posádky v Německu si pro ježdění mimo jejich areál/základnu museli dělat nově řidičák na manuál, protože ty jejich byly považovaný za podřadný/pro idioty/prostě neplatný... ale už je to, no hodně let zpátky!
Není to navíc tak, že když je řidičák jenom na automat, tak s takovým řidičákem se manuál ani nesmí řídit?
Černá kočka Tyhle tam jely fakt za nějakou sportovní aktivitou. A tím echt out doorem myslím, že to oblečení bylo fakt vymakaný, ty vidíš, od bot, ponožek, až po čepici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí