V Karlínském divadle byste si nevybraly?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jerry tohle se jim teda trochu nepovedlo... "v čem právě hraje"...
Tak Betty Beetlejuice by se vám mohl líbit
To teda nepovedlo.
Jako Slunce seno jahody je už i muzikál, to myslej vážně?
Nehledě na námět trochu tuším, jaký diváci na to můžou chodit. Tam bych se bála vlízt! ![]()
Tak Betty kdyby to nemusela být Praha, tak hezké muzikály má i muzikálová scéna Městského divadla Brno. Teď se tam chystáme na Šakalí léta, viděla jsem Medikuse a Matyldu, obojí fajn, Matylda byla skvělá. Je to skoro v centru Brna, památky a nákupy se tam dají taky zrealizovat :)
Tak na toto bych nešla taky.
bram dekuji , ale pro nás je Praha vzdalenostne nejschůdnější.
Teď ještě musím najít hotel na trase hlavní nádraží - centrum. Já se v Praze vůbec neorientuji i když jsem se tam občas vyskytovala.
Budu asi trošku otravná , ale divadlo Karlín je jak daleko od Hlavního nádraží? Nebo jak je to daleko třeba od Karlova mostu? Od centra? No jsem vesničanka.
Tak Betty hned vedle je autobusové nádraží Florenc, od hl.nádr. bys tam došla pěšky přes Masaryčku
Tak Betty divadlo je malý kousek od metra Florenc, to je stejná linka jako Hlavní nádraží - bez přestupu metro C.
Z Florence taky snadno dojedete různými tramvajemi k tomu nejcentrovatějšímu centru. Tram. 17 na Staroměstskou, tram. 3 jede přes Václavské nám.
A není to daleko ani pěšky, od toho divadla kolem Bílé labutě, přes Náměstí republiky a Ungelt jste na Staroměstském nam. pohodlně do půl hodinky.
Tak BettyPraha má fakt dobrou MHD, vzdálenosti od nádraží bych se u vyberu fakt neřídila. ať vybereš cokoliv, dopravis se z hlavaku do půl hodiny (spíš 20 minut).
žluťásek continuity Ja vám děkuji , mě mrzí , že ani jedna z nás není otrkanější v cestování . No nějak to zvládneme .
Spíš bych začala zakoupením lístků do divadla (času neí nazbyt) a pak rezervací ubytování v šikovně umístěném hotelu (předpokládám, že do divadla nepojedete přímo z Hlaváku, ale z hotelu).
A hotelů je v okolí opravdu hodně.
Tak BettyPrahu zvládnete. Je dobře značená, vždy se můžete zeptat.
Tak Betty Já bych si to hledala normálně na mapách ty vzdálenosti, nevím jak moc chodíte a jak moc rády, ale někdy je příjemnější v tom centru spíše popojít. Já jsem ted bydlela hotelu The Gold Bank hotel. Pokoje pěkné, prostory společné moc hezké, snídanová nabídka normální, ale je to hned u hlavního nádraží a i do Karlína dojdete. Ale pak jsem nedávno spala v Ibis Praha Old town. A jako pokoje nic extra a i bylo vidět, že je to takové starší, ale jako čisté všechno perfektně, ale byla tam teda perfektní snídaně, jakože fakt velice velice pestrá nabídka, když to srovnám s jinými ubytováními. Dost na to vzpomínám a chci tam zase:D. Pěšky to také lze dojít na hlavní nádraží, ale je to už dál no.
Tak Betty Co Divadlo Na Fidlovačce a Do naha? Je to komornější než ty velké produkce, milé divadlo. Jak muzikály vůbec nemusím, tak na Fidlovačce jsem pár moc pěkných viděla (Malováno na skle, Kouř).
Tak Betty a co letni scena kampa?
jerry
Jako Slunce seno jahody je už i muzikál, to myslej vážně?
Nehledě na námět trochu tuším, jaký diváci na to můžou chodit. Tam bych se bála vlízt!
Někdo teď říkal muži, že je to dobrý.
Všechna doporučení jsem si uložila na příště . Kamarádka si vybrala Hybernii a hotel jsem vybrala Gold Bank od Karja
Tak Betty Tak snad budete spokojené;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí