Lama_z_Lana přijde mi to dost divný. Zrovna dostupnost gyn. pece snad neni v teto zemi problem, aby se musely takto nahodne obvolavat zeny a tahat z nich informace.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
monisno právě. Celý to bylo divný. Volal hlavně na telefon do práce. Když jsem se ptala proč to všechno, tak pro statistiku. Hm. dokud se ptal, jestli chodím na prevenci a jestli mám doktora, ok. Ale pak začal něco o zdravotním stavu až jakou mám velikost prsou, že prej kvůli statistice samovyšetření. To už jsem teda bouchla, že tohle teda s nikým telefonicky řešit nebudu.
Lama_z_Lana tak to je teda hodně divný. Já už bych bouchla a zavěsila hned na začátku. Zkusila bych to telefonní číslo prohnat googlem.
Lama_z_Lana Hele ta statististika, přijde dopis doporučeně a ještě volají, že jako přijde dopis a jestli chceš spolupracovat. Tohle je hooodně divný. Číslo volajícího máš?
No číslo nemám, bylo to na pevnou do práce. No nic, jestli bude ještě otravovat, pošlu ho někam ještě důraznějc.
Nevyužijete někdo staré laboratorní sklo - odměrné válce a zásobní lahve?
dzizisketa já bych si vzala!
Bezva, ale k vyzvednutí pouze osobně tady u nás ![]()
dzizisketa u vás doma? to nějak tuším, že mám hodně blízko. nebo u vás v práci? kde?
V práci, Valdštejnské náměstí. Kdyžtak se můžem domluvit přes SZ.
dzizisketa jasně napíšu, díky
mitford sister dzizisketa Baňky na vánoční stromeček? ![]()
brrr mitford sister Jeden čas do toho hodně frčely kytky;)
To byl stopro nějakej úchyl. Kdoví kam byste se ještě od velikosti prsou dostali.
Chtěla bych dát kamarádce k narozeninám lístky na nejakej muzikál. No jela bych s ni , s noclehem, památky , nákupy . Ale mate nějaký tip na jaky muzikál . Květen , červen .
Tak Betty Krysar v Kalichu. Tam jsem koukala, že ještě nějaké vstupenky jsou. Byli jsme v lednu, Krysar je vynikající, Kalich teda pro mě silenej.
V červnu jdeme na Draculu, ale už je vyprodáno. Nevím jestli už nebudeš těžko shánět takhle těsně před.
Tak Betty Ja Krysaře taky zbožňuju, ale kazdymu nemusi sednout Landova hudba. Co poslouchá kamarádka?
Tak Betty kolegyně byly nedávno na Děti ráje 2, v GojaMusicHall a spíš by nedoporučily, ani prostředí ani dílo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí