Já mám dotaz z jiného soudku. Poté, co jsem se loni ve vlnách málem utopila, napadlo mě pořídit si na plavání v moři nafukovací plaveckou bójku. Je to dobrý nápad? Jak se s tím plave? A bude stačit nějaká z Decathlonu?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen každopádně doporucuji. plave se s tím dobře, většinu času o ní nevím, ale počítej s tím, že jsi "pomalejší"
Mám nějakou plaveckou, funguje i jako lodacek.
continuity Díky. Pomalejší asi nevadí, kapsu asi potřebovat nebudu. Dá se s tím tedy i na chvíli odpočinout?
continuity já myslím, že nějaká mikromyšlenka typu bude kopec proběhne i u sagana. Bude to zlomek toho, co u nás dvou, ale něco to bude. Jasně, že čím lepší řidič/cyklista, tím míň na to člověk myslí. Ale většina lidí řídí o něco hůř než Sagan šlape ![]()
Mulen bojku na plavani taky doporucuji. Nektere maji takove male ucho, to je na odpocinek vyhodne.a doporucuji tu s prostorem na odlozeni veci. Muzes pak delat plavecke vylety nebo si jit zaplavat sama aniz by ses bala o veci na brehu.
Mulen tam jak loni by ti ta bojka stejně byla k prdu si myslím, ale díky za připomenutí, brejle si nesmím zapomenout:D
Mulen to uznavam:D
711990 joo![]()
Mulen bozi
tak doufam ze si to zas uzijete!
Mulenpomalejší nevadí, jen si člověk musí uvědomit, že mu to někam bude trvat dýl a úměrně spotřebuje trochu víc sil.
Určitě s kapsou, já v ní ten telefon hrozně nerada nosím, ale třeba klíče hravě.
711990 muhehe![]()
Mulen bojku mam nejakou z Decathlonu za cca 500. Prijde mi to fajn. Mas to kolem pasu a tahnes to za sebou, nijak me to neomezuje. Ake nejsem nijak vykonnostni plavec, sportovec vy to mozna vnimal jinak. Muzes se toho chytnout a odpocinout si. A i psychicky mi to pomahalo.
continuity Gatita super, dík moc
711990 dík
Určitě jo, ale bojím se těšít :)
Fakt blbý dotaz, ale kde jinde se ptát než na parfumánii. Stala se nám taková věc, pravděpodobně pokladní v obchodě měla ruce polité parfémem, a jak sahala na náš nákup, dostal se na obaly jídla, co jsme kupovali. Všimli jsme si toho až po nějaké době, nebylo to moc výrazné, akorát pečivo prostě chutnalo parfémově. Jenomže... se nám to stalo na dovolené, takže těma našima rukama, co jsme sahali na ten nákup, jsme sahali i na dost dalších věcí, a ten parfém se na ně tak taky dostal. Nejhorší jsou lahve na vodu, z těch to prostě nejde dolů. Několikrát jsem je myla, co šlo, i sterilizovala, a nic. Dětská má silikonové části, na těch je to taky. Nemáte nějaký nápad, jak z nich tu "vůni" dostat?
(Je na tom taky hezky vidět, na co všechno člověk sáhne, než si umyje ruce
)
Myrtila nejlepší neutralizér na psa vyválenýho v mršině je rajčatovej protlak ![]()
RoSa
Jako mršina to sice nesmrdí, ale možná to zkusím ![]()
Myrtila co opláchnout octem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí