999 to je dobrý nápad! Dík
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva Kdyby říkali, že vzorky nemají, nech si odmáčknout do kelímků :-).
Jo vzorky doma jsou nejlepší, já jsem jednou si nechala takhle radit a bylo to spíš blbý. Ty vzorečky domu jsou lepší a hlavně kolikrát se ten makeup chová úplně jinak po par hodinách. Nebo mne některé hrozně zalézají do mimických vrásek a vypadám pak s makeupem hůř než bez něj. A přitom na tváři se to jeví jako fajn produkt, než se to dostane na čelo:D Takže fakt nejlíp zkusit doma.
Doma navíc vyzkoušíš i při dennim světle - to umělé v prodejně může i dost zkreslovat.
...jj, vzorky jsou dobrá věc!.
Ten od Sephory jsem dávala já. No, musím říci, že nedrží celý den, má tendenci se jakoby "ztrácet".
Objevila jsem ještě jeden, myslím, s dobrým složením(ve smyslu, že bez silikonů)
https://www.sephora.cz/p/watertone-transfert-proof-foundation---make-up-545781.html
...v následujícím sice silikony jsou, ale je teda prvotřídní
Miru díky, zkusím i ten druhý.
Na ten od Sephory jsem narazila jinde.
Evaeva A kdybys měla cestu kolem Douglas (Sephora to myslím nevede), mrkla bych na IT Cosmetics. Mám teď od nich tenhle CC a za mě pecka. Podařilo se mi teď pleť krásně ozdravit, ale po těch letech s akné je prostě vidět, že má něco za sebou. Tohle má na jednu stranu vyšší krytí, ale já na sobě nepoznám, že mám make-up :).
...jo, ten už tady někdo hodně chválil
(no, má v sobě nedobré ingredience teda - trimethicone, dimethicone, cyclohexasiloxane, cyclopentasiloxane. Takže určitě dobré - napřed zkusit...)
Evaeva
Doma navíc vyzkoušíš i při dennim světle - to umělé v prodejně může i dost zkreslovat.
Přesně tak.
Potrebuju poradit něco proti padání a na podporu růstu vlasů, ale ne biosil. Ten mi nedělal dobre.
rasaNori zkoušela jsi nějaký kolagen? Ten je pro mě asi nej
rasaNori buď čistý methionin, nebo něco, co ho obsahuje (z hlavy si už nevybavím, už je to strašně dlouho, co jsem brala něco na vlasy). Ale ten je taky docela těžký na žaludek.
rasaNori vojtěšku v tabletách... přesličkový čaj a zinek
Jezdíme nakupovat do Německa a zapomněla jsem u pokladny dát ten papírek z vrácených pětek. Jde to jen ten den, nebo je tam nějaká delší lhůta?
Může alergie na kočku vypadat jako štípance od komára bez respiračních obtíží? Poslední měsíce se dcera výhradně u našich příšerně osype a teď už to je neúnosné, má na sobě asi 100 svědivých fleků a jediná v jiná věc oproti naší domácnosti je, že mají asi 3/4 roku kocoura. Termín na alergo máme až za 2 měsíce![]()
monis Může. Mně se tak projevuje alergie na kočičí sliny.
monis není pokousaná od blech?
monis blechy?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí