Pinot Noir teď si mi připomněla, jak jsem v dětství taky seskskovala
Vrcholné číslo bylo seskočit, když už přední kolo bylo na nájezdu na schody před vchodem![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa netusim. Zatim jsem s tim na naledi nejela, a s manualem asi taky ne. V rozjezdeny brecce jo, kazdou zimu. Ma to nejakej protismykovej system a snad od toho je automat, aby si poradil.
Instruktor v autoškole nás nabádal, že tyseniory na kolecha máme objíždět pořádným obloukem, že takto seskakují za jízdy zásadně na stranu do silnice![]()
olte jako ze si to vymyslela?
dzizisketa no to je jasný, poněvadž k chodníku by si vymkli kotník o obrubník. Do teď mě to nenapadlo, ale fakt to dělají! U nás už je ale takových lidí už uplné minimum...
Pamatuju si z jizni Moravy ty babky, bud vozily na riditkach konev a kytky na hrbitov nebo nakupy. Jedna mela za kolo pripojenou karku, v ni travu a pres travu napric hrabe. Jeste ze nemela na rameni kosu.
Pinot Noirseniorky na elektrokolech, co neznaji predpisy jsou strasny mor. Jedna mi takhle kolem sejmula kocar, kdyz vjizdela na pesi zonu tesne vedle rohu budovy, takze vubec nevidela, kam jede a kdo na tom chodniku jde. Dite bylo nastesti ve sportaku a nechci si predstavovat, kdyby ho tim kolem sejmula jdouci vedle kocaru. Ulek a seskoceni z kola nasledovalo bezprostredne.
Pinot Noir Jestli ono by nebylo řešení, aby člověk na elektrokolo musel mít řidičák. To by alespoň tu znalost předpisů ošetřilo.
DruI ono by nezaškodilo ani klasickým cyklistům ty předpisy znát.
Pinot Noir Tak teoreticky by měli mít lidi papír i na kolo. My jsme na základce dělali průkazy cyklisty (jízda zručnosti,předpisy,...), myslím i nějaký policajt se u toho ochomýtal a hrozil vyfouknutím gum, když ho nebudeš mít.
Pinot Noir
no a tiež to naskakovanie takmer až ked bicykel roztlacia je výživné ![]()
Pinot Noir To máš pravdu.
My máme obe auta manual a netuším vôbec, aké autá majú ostatní okolo mňa.
Ak budem chciet jazdiť s muzom a malým na bicukli viac, tak elektrobicykel je pre mňa zrejme správna voľba.
Úplne som si vybavila, ako moja babka zoskakovala z bicykla!
Tak ono nirkedy ani znalosť predpisov nie je nič , ked cyklista ide z bočnej cesty na hlavnú, odbočuje doprava a ani nepozrie či má dať prednosť, proste ide. ![]()
brrr no jakožto účastník silničního provozu jseš povinný ty pravidla znát i na kole. Ale prakticky to tak úplně nefunguje.
olte jako ze si to vymyslela?
jo, debata začala tím, že Karja napsala, že kluk, který nebude umět řídit auto s manuální převodovkou, se může stát terčem posměchu od vrstevníků. Některé diskutující nepochopily zjevnou nadsázku a Pinot Noir přidala plk o strejcích....
olte ale ten posměch a nižší sebevědomí plynoucí z vlastnictví "polovičního" řidičáku uváděly některé diskutující jako relevantní důvod. Kde přesně byla ta nadsázka?
olte ale ten posměch a nižší sebevědomí plynoucí z vlastnictví "polovičního" řidičáku uváděly některé diskutující jako relevantní důvod. Kde přesně byla ta nadsázka?
Ano, já to chápu jako nadsázku....
Opět se s důvěrou obracím na CML- nemáte tip na příjemnou restauraci v Praze s dobrou dostupností nejlíp metra, tramvaje pro sraz spolužáků? Příjemný vzdušný prostor, dobrá a nepředražená kuchyně (netřeba haute cuisine), kde si dobře popovídáme? Nebi seženu snáz jednorožce? Děkuju hezky a předem za vaše nápady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí