dzizisketa Mně se to asi s něčím smotalo, živě jsem viděla, jak se někdo vynoří z vody a zoufale se to snaží odtrhnout. Něco mezi Cthulhu a Chobotničkama z 2.patra. ![]()
Anaj ![]()
Přistávací monstrum, to je taky dobrý.
dzizisketa Mně se to asi s něčím smotalo, živě jsem viděla, jak se někdo vynoří z vody a zoufale se to snaží odtrhnout. Něco mezi Cthulhu a Chobotničkama z 2.patra. ![]()
Anaj ![]()
Přistávací monstrum, to je taky dobrý.
Sweet Potato Tak jistě, takovej ten herec,jak hrál v tom filmu s tím druhým ještě, jak má takový ty vlasy takhle.
Aranel To je on!
Sweet Potato tak mě napadl akorát čichavec líbající, oblíbená akvarijní rybka, kterou jsme v dětství mívali, akorát se mi nějak rozjela představivost a najednou byl tak velký, aby mohl tím trychtýřkem, co má místo rtů, "olíbávat" celý lidský obličej a z příjemné vzpomínky z dětství byl najednou horor, děkuji pěkně ![]()
Tak jeden blbý dotaz...má někdo nějaký trik,jak prát napínací prostěradla,aby se celý obsah pračky díky jim nesmotal do jedné koule???...někdy je to horší,někdy lepší,ale naposledy to málem urvalo buben pří odstředění...
Maureen neni to 100 %, ale pomaha kazdy ten kus, co je soucasne v pracce, smotat trosku do kulicky, nedavat ho tam poskladany a ani dat vsechny kusy v jedne kupe
Podle mě je nejlepší tu pračku pořádně nacpat, což při praní povlečení není zas takovej problém... přihodit případně ještě pár ručníků a tak
Vono se to tam motá, když je tam víc volnýho místa, to se stává mně...
barbucha mně se to naopak víc dělo v malé a tudíž přecpané pračce ![]()
No tak nevim. Mám program přímo na ložní prádlo, v tom se mi to děje málokdy (ne že nikdy, ale fakt málo a zdá se mi že je lepší ji pořádně nacpat), vona si to pračka nějak upravuje to poskládání. Taky mám malou, holt paneláková koupelna, že jo.
barbucha já už mám velkou a je to lepší. Ale zase peru dvoje ložní najednou, to před tím nešlo. Tak těžko říct ![]()
Tak vás je jak psů, to už velkou chce
My jsme jen dva, navíc převlíkáme dle potřeby, nerovnoměrně tj. ne najednou ... tak kolikrát hledám co bych tam ještě vrazila, abych zbytečně nehýřila vodou ![]()
Vůbec teď, co jsem doma, peru o hodně míň, anžto nepotřebuju každej den čerstvej outfit. Až si kolikrát říkám jestli se ze mě nestalo pěkný prase ![]()
barbucha mně ta malá docela stačila, ale na to ložní byla pitomá. Ne, že by se ta větší nevyužila, že jo
Tak s dětma je toho víc. Pokaždý když přijdu k synkovi, tak tam hučí buď pračka nebo sušička... nebo obojí.
Nevíte někdo, proč mi zešílel vysavač a každejch pár minut hlásí že se začal nabíjet?! Jako fakt pořád
(zásuvka cajk, navíc jsem ho zkusila píchnout i jinam a je to furt stejný)
barbucha nám to jeden večer teď nedávno taky dělal. Přestal sám ![]()
No, zrovna dneska žvaní furt ![]()
Nemáte prosím někdo tip na apartmán s vlastni saunou a vířivkou nejlépe v Čechách nebo i Morava. Chtěla bych koupit jako dárek víkendový pobyt, tak něco opravdu pěkného.
Lipno lake resort. V některých apartmenech mají finské sauny, nemusíš vubec nikam.
Ale virivku ne, venku je bazén do konce září tuším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.