euridike Ufff, drž se!!! ![]()
Dostat se do internet banky asi také nelze, že? Myslím např. kvůli platbám, zjištění Pinu.
euridike Ufff, drž se!!! ![]()
Dostat se do internet banky asi také nelze, že? Myslím např. kvůli platbám, zjištění Pinu.
Děkuju... ![]()
Internetové bankovnictví nemá /nemá ani chytrý telefon/... A děkuju... ![]()
Teď jsem to probírala se známou, která je soc. pracovnice sice v rámci OSPOD, ale ty základy ví, sdílím proto, že by se to mohlo někomu hodit - říkala, že je standard, že soc. pracovník/úředník MÚ chodí např. do nemocnice/LDN, aby byl u podepsání plné moci, dá se to řešit přes nemocniční soc. pracovníky, takže to zkusím, hodně by to pomohlo.
euridike ano, určitě choděj! mám zkušenost, že přišli domů i vyfotit na novou občanku, když stará končila
euridike a SIPO snad odchází ty platby automaticky, ne? je to jen informativní papírek
euridike a SIPO snad odchází ty platby automaticky, ne? je to jen informativní papírek
Ona ho platí hotově na poště. Když mi nedají ten papír, musela bych zjistit jednotlivé zálohy u těch konkrétních dodavatelů a řešit, jestli je můžu zaplatit, což prý paradoxně není tak jednoduché, ptala jsem se sousedky, která pracovala na poště u přepážky.
Děkuju! Jde mi o ty praktický záležitosti, anžto zatím jsem víceméně svéprávná (zlí jazykové si prosím nechají své komentáře)
ale nikdy nevíš jak dlouho to vydrží. A pak už bude pozdě... tak se snažím vyřešit, co jde. Závěť u notáře mám, ale takový ty drobnosti mezitím mi ještě chyběj. Ne že bych se chystala do rakve hned... ale mám ráda pořádek.Tak dík.
euridike aha... pošta prý má nějaký svůj speciální formulář na zplnomocnění... tak asi vyzvednout a nechat ho podepsat v nemocnici, až přijde ten úředník z MÚ... lituju tě teda!
Mha u soudu místně příslušného podle místa faktického pobytu dané osoby, kterou je třeba zastupovat. To faktický je velmi důležité, ne u soudu podle trvalého bydliště, ale kde se daná osoba skutečně nachází (jde-li už o trvalejší pobyt v domově seniorů v jiném okrese než má osoba trvalé bydliště), pozor, neplatí v případě hospitalizace např. v nemocnici, ty za dlouhodobé místo pobytu brát nelze.
Díky za tu informaci o formuláři na zplnomocnění, zeptám se na poště.
barbucha jasně, není zač, máš rozumný přístup k věci, lepší dřív než později, ono se to jednou tak jako tak bude příbuzným hodit.
euridike Co se týká Sipa,tak lze na poštu přinést starší Sipo kvůli spojovacímu číslu a nechat vytisknout duplikát třeba teď na červenec a zaplatit hotově.Nikdo tam nic nezkoumá.
Kupoval jste někdo kosmetiku na eshopu Allegro?,
a jakou máte, prosím, zkušenost?
Malenge děkuji
U zplnomocneni posta overuje totoznost zmocnitele na místě nebo musi byt formular opatren jeho uredne overenym podpisem - takze pokud budes zarizovat uredni overeni plne moci pro jine ucely, nezapomen i na toto).
Miru Allegro není eshop, ale tržiště (něco jako třeba ebay nebo aliexpress nebo aukro nebo....) - takže zkušenost můžeš mít jedině s konkrétním prodejcem
...no a tak tohle tady vyjde o pár set levněji než na ofic eshopu, takže tady jo a nebo ne.?.![]()
Tak na MÚ mi řekli, že chodí podpisy ověřovat jen do domovů pro seniory, do nemocnic ne, super...
Díky, SIPO mi dali a mohla jsem ho zaplatit, dopis do vl. rukou mi nedali a nedali by mi ho ani s plnou mocí, jak už zde bylo výše napsáno, bohužel. Ale jsem ráda alespoň za to SIPO, zatím...
euridike
hurá, gratuluji. Každý vyřešený problém se počítá
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.