999 ja tam jedno predplatne mam a dotycny ma vzdycky 1. cast na youtube a pokracovani resp cely rozhovor pak za paywalem, primo ukazky tam myslim nejsou
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tenký černý kalhoty by nebyly? Jinak my máme krematorium za rohem, tak často vídám skupinky pohřebních hostů - hele někdo tmavý punčocháče má, někdo nemá, a s jinak slušným oblečením to nijak pohoršlivě nevypadá.
barbucha Díky. Uvidím podle počasí, možná to bude i na kalhoty, jeden dneska nikdy neví.
Přesně. Zařiď se dle počasí a hotovo.
whiskasupřímnou soustrast ![]()
Na pohřeb tchána lidí přijeli ustrojení všelijak. Při pohledu na chlapa v kostkované košili, jsem se chtěla i pohorsit a vzápětí mi došlo, že on by byl rád, že přišli bez ohledu na to, co měli na sobě. Zas bylo narvané krematorium, co se asi nepovede každému.
U těch obřadů, kam se chodí předvádět celebrity, je to asi jiné,ale u těch rodinných jsem si to preramovala takto.
continuity Díky.
Já si právě vybavila pár fotek z pohřbu, již nevím které známé osobnosti, kdy jsem nevěřila vlastním očím, co si jsou lidé schopni na poslední rozloučení obléci. Vybavuji si např. mini sukni, džíny ..., tak to by mě samozřejmě nenpadlo. Byť, jak píšeš, nejdůležitější je to, že se lidé přijdou rozloučit. Ale já se k tomu hodlám ještě vhodně obléci :-).
whiskas před rokem jsem byla na pohřbu kamaráda, vrstevníka a taky jsem se tady ptala na nutnost punčoch. Nakonec jsem měla dlouhé šaty a baleríny, nohy vidět nebylo. Ale i kdybych měla polodlouhé šaty, páskové boty a bez punčoch, pohoršení by to vůbec nevzbudilo. Všechny holky tam byly oděny tmavě, leč letně, bez punčoch.
whiskas přiměřeně se obléct je samozřejmě v pořádku, ale nestresovala bych se zrovna punčochami. Na tom to fakt nestojí.
Já teď spíš věkem víc přemýšlím, co napsat do kondolenční knihy. to může být velká útěcha. ![]()
viktorka_od splavu Díky :-)
999 Nebo si to předplatit na měsíc a pak zrušit. Já si předplácím 2 věci asi po 5 euro, nevím, jestli to v Česku bejvá o moc dražší.
Aranel Díky, asi to zkusím :-).
999 Určitě by pomohlo, pokud byste napsala o který podcast se jedná. Na herohero si předplácím několik podcastů. Všechny, které znám a i další, které si předplácím na jiných platformách, mají v rámci podcastových aplikací část zdarma. Spotify se platí, pokud se nepletu, to vám moc nepomůže, tam byste musela mít účet. Každopádně pokud máte iphone, v ikonce podcasty si můžete ten podcast, o který máte zájem, vyhledat a pustit tu část, která je zdarma. Za to nic neplatíte. Jak je to v jiných typech telefonů, to nemám přehled.
Victoria a mohla byste prosim pro inspiraci napsat, jake podcasty si platite, pokud to neni moc osobni?
Victoria Spotify se plati, pokud si chcete cokoli stahnout a poslouchat off-line. Jinak to nutne neni.
Victoria Moc děkuji za tip, IPhone mám, jdu to zkusit :-).
999 To je dobře, že máte iphone. V podstatě máte telefon plný podcastů (i zahraničních) a právě i těch, které jsou zadarmo jen částečně. Co je skvělé, že tam máte i historii, tedy i minulé díly.
baltik Vůbec to není osobní:-) Předplácím si: Filozofický podcast Terezy Matějčkové, Kecy a politika, Bruselský diktát, Dobrovský a Šídlo a Čestmíra Strakatého. Pak pravidelně sleduji mnoho dalších podcastů a doufám, že je nezpoplatní... moc ráda mám TL;DR, Americká krása (to je podcast Respektu o Americe) a pak některé zahraniční. A sleduji všechny české politicko-zpravodajské podcasty.
Victoria diky :)
whiskas ve vedru jsem mela tenke cerne puncochy, nakonec jsem v nich byla i v klimatizovane hospode.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí