Polský Balt, Gdaňsk, Hel v červenci-je to dobrý nápad z hlediska návalu lidí?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mrs.Robinson Záleží jak moc máš ráda lidi. Podle mě je červenec absolutní vrchol.
Viete mi poradiť nejaký český historický časopis pre verejnosť?
Roky sme si predplacali Historickú revue, ale stále tam bol Hitler a radi by sme si aj niečo iné prečítali, tak nás napadlo pozrieť sa na českú ponuku.
Ďakujem
letfenixa Dějiny a současnost
letfenixa ano, Dějiny a současnost.
Psala jsem někomu zprávu na messengeru, koho jsem rok už nekontaktovala a píše mi to, zpráva nelze odeslat? Co to znamená, že už třeba ten profil neexistuje?
Bud to, anebo te dotycny zablokoval
MP Marge Legrační bylo, že jsem napsala jednomu společného kamarádovi, že mi nejde kontaktovat tu známou, jestli na ní nemá kontakt a jemu to taky nedošlo odeslat, takže mě snad zablokovali:D:D:D.
Vyřešeno!
Simvás, jak se jmenuje takové to přisávací monstrum z moře?
Sweet Potato tak to jsem fakt zvědavá, na co se to ptáš a co ti kdo odpoví ![]()
Mermaid Už jsem to vymyslela. Facehugger. Stádium Vetřelce.

Mermaid Zrovna ty bys měla mít přehled o tom co žije v moři
.
Ale dotaz chápu, taky jsem zvědavá co z toho bude.
Sweet Potato ok, já myslela, že se ptáš na nějakého reálného živočicha, co si právě potkala u moře ![]()
Černá kočka no právě, jsem si zavařila mozek skoro ![]()
Mermaid To bych fakt nerada.
(Vtipná debata, s mořskou pannou.
)
Sweet Potato ok, já myslela, že se ptáš na nějakého reálného živočicha, co si právě potkala u moře
Já taky ![]()
Aranel Uznávám, vyjádřila jsem se poněkud vágně. (Čti: jak tatar.)
Ale znáte taky takovou tu situaci, kdy si nemůžete vzpomenout na slovo, nejčastěji jméno, a mozek vám zablokuje veškerá slova, která by pomohla? Takže bezmocně mektáte: takovej ten ten, jak hrál to v tamtom...
Aranel Uznávám, vyjádřila jsem se poněkud vágně. (Čti: jak tatar.)
Ale znáte taky takovou tu situaci, kdy si nemůžete vzpomenout na slovo, nejčastěji jméno, a mozek vám zablokuje veškerá slova, která by pomohla? Takže bezmocně mektáte: takovej ten ten, jak hrál to v tamtom...
Ja zas cetla, zrejme pod vlivem predchozi diskuze o letadlech, prisTavaci, a byla jsem uplne perplex ![]()
Haha, mne hned napadl facehugger, ale řekla jsem si ten je z vesmiru, ne z moře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí