andulka01 Počasí to rozsekne :-).
continuity Ano, text do kondolenční knihy je podstatnější, než holé/oblečené nohy :-)
Lamicka Díky :-).
andulka01 Počasí to rozsekne :-).
continuity Ano, text do kondolenční knihy je podstatnější, než holé/oblečené nohy :-)
Lamicka Díky :-).
Co je text do kondolenčí knihy? Resp.to existuje i u jiných nez známych osobností? Nikdy jsem se s tím nesetkala
brrr my jsme měli u tchána kondolenční knihu, teda spíš sešit. Protože na pohřeb přišlo přes sto lidí, znala jsem jich lépe sotva deset a při představě jak tam stojím a přijímám ty kondolence od úplně cizích (byli jsme tam s mužem jako nejbližší příbuzní sami) mě obcházely mdloby.
A tak se psalo, cca 1/3 něco napsala. Některé vzkazy byly moc hezké a navíc si tchýně alespoň pocetla, když už tam nezvládla prijit. Zrovna tohle bylo moc fajn a asi to udělám pokaždé.
Edit: zaskočilo to i toho pána co to zařizoval, donesl do toho další listy. doporučuji si ji zařídit předem, pokud to člověk chce.
continuity Kondolovaní po smutečním obřadu můžeš odmítnout. Ten kdo vede pohreb řekne na konci pár vět, poděkuje všem jménem rodiny za účast a poprosí všechny aby pozůstalým nevyjadřovali svoji soustrast.
Kan no však to jsme udělali, pán nám to sám nabídnu. Ale kdo chtěl něco říct, tak to mohl napsat.
continuity nikdy jsem o tom neslysela, ale pripada mi to super!
Máte některá zkušenost s vrácením zboží do obchodu Next? Hledala jsem na netu, našla jsem akorát nějaké starší diskuse, že se dá vrátit přes Českou poštu ( za cca 400,-) nebo přímo v obchodě na Chodově, ale předpokládám, že ten obchod už tam není.
Stará existence myslim, ze tam byl detsky Next
Kokoska Teď se zrovna dívám na seznam obchodů na Chodově a Next už tam není.
Stará existence aha, no ono se to tam dost meni a stehuje.
Stará existence na stránkách next musí přece být něco k vrácení, ne? spoléhala bych se na to, co sami napíšou, určitě to je nějak pořešené
Nemá tu někdo aktuální zkušenost s pěší cestou z Vilémovic do nemocnice Háj u Ledče nad Sázavou? Jde mi o to, jestli je ta cesta /lesem/ standardně schůdná. Popř. nejezdí tam někdo z vás za někým blízkým?
Bol niekto toto leto v Chorvátsku? Viem, že barbucha chodieva. Len som zvedavá, cca aké sú tam ceny v supermarketoch. Na Slovensku je tak draho, že podľa mňa to bude porovnateľné, len na mňa vyskakujú články, ako podražili.
Umí AI napsat text, ze kteryho neřve, že je napsanej AI?
Včera šla v práci komunikace o někom, kdo dostal novou pozici. K tomu oficiálnímu textu je tam vždycky pár otázek tomu člověku. Kam bys chtěl cestovat, jaký sport máš rád aktivně/pasivně, ... Všechno napsaný AI.
Stydím se za něj ještě dneska, i když ho vůbec neznám.
My jsme letos už vynechali... jinak v supermarketech nevím jak to je (o tom zdražování se skuhrá už dva roky, od zavedení eura), nikdy jsem tam v žádným nebyla - v tý "díře" kam jsme jezdili byla jen obyčejná sámoška (Studenac), a ceny se mi zdály ještě loni normální. Na rozdíl od hospod, kde jsme teda určitej rozdíl zaznamenali.
Tabea A psal si to sám? U nás to vždycky psala asistentka (a znělo to trapně i před dobou AI
), tak možná si jenom někdo jiný usnadnil práci.
barbucha ďakujem.
Myrtila ten text, kde psali, co vystudoval, jaký má zkušenosti a kde teď pracuje byl v pohodě. Jen ty odpovědi na otázky na něj byly příšerný. Jako jestli je někdo takový trdlo, že nevymyslí dvě věty na to, jakej má rád sport a proč, nebo kam by se chtel jet podívat sám, tak podle mě nemá na pozici, o který jde komunikace, co dělat. At ten požadavek hodil do copilota on, nebo někdo za něj.
Tabea Aha, no mě to tak napadlo, protože u nás si to vytáhli z životopisu, jen z toho udělali větu, ten dotyčný s tím vůbec neměl co do činění.
letfenixa Tady máš leták potravin jejich obchodu Konzum. Dcera je teď právě u Trogiru, tak pokud bys chtěla vědět nějaké konkrétní ceny potravin, mohu se zeptat a napsat ti je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.