Raduza Co třeba takováto kuriozitka? https://wellnessaero.cz/
Úplně nové, fakt luxusní, byla jsem si to prohlédnout. Wellness zázemí s nikým nesdílí, je to čiste na samotě, se soukromým letštěm a možností vyhlídkového letu.
Raduza Co třeba takováto kuriozitka? https://wellnessaero.cz/
Úplně nové, fakt luxusní, byla jsem si to prohlédnout. Wellness zázemí s nikým nesdílí, je to čiste na samotě, se soukromým letštěm a možností vyhlídkového letu.
andulka01 to vypadá dobře, díky, tam bych jela já. Akorát tady pro ten účel, bych potřebovala něco víc tradičního.
continuity diky
Raduza statek u medveda, je to kvalitne zarizene, vse na chipy, takze zadnou obsluhu clovek nepotka, apartmanu je tam jen par
Raduza Tohle doporučuju :-).
Prosím o radu. Nejdříve bych tedy měla jít do jiného vlákna, ale když zároveň potřebuji radu, vysypu to zde. V pátek jsem se dozvěděla, že zemřel můj spolužák ze základky (z ničeho nic, strašné). Skvělý kluk, se kterým byla neuvěřitelná p*del :-D, užíval si života, organizoval srazy a najednou není
. Již plánoval další sraz na září. Bez něj to nebude ono ...
Můj dotaz se týká vhodného oděvu, konkrétně, je-li třeba mít černé/jakékoli punčocháče. Jistě, tupý dotaz, ale já co jsem kdy byla na pohřbech, vždy to vyšlo tak nějak na podzim/zima. Nebo jsem byla ještě dítě a to bylo vše jinak. Děkuji.
whiskas to je velmi smutné ![]()
Já osobně bych punčocháče klidně vynechala. Pokud by na ne nebylo vyloženě počasí.
Raduza To je :-(. A děkuju.
whiskas Ach jo
to je mi líto.
Já bych, pokud by to bylo aspoň trochu únosné, tenký černý punčocháče oblíkla.
Aranel Pořád tomu nechci věřit. Samozřejmě, že punčocháče přežiju, i kdyby bylo teplo. Ptám se z důvodu, že netuším, jaká je v tomto případě etiketa.
Nejsi blízký rodinný příslušník, takže místo černé můžeš mít tmavě modrou nebo tmavě šedou.
A punčocháče klidně i tělové.
Hlavně když je oblečení formální a decentní.
jerry Díky! To zní rozumně :-). Budu si to pamatovat, ale doufám, že to po této události nebudu dlouho potřebovat :-(.
whiskas já bych si tenké, 15/20 den punčocháče vzala. Za mě je to bez debaty.
whiskas Ja byla jednou na pohřbu, když bylo fakt vedro a ty černý punčocháče jsem si vzala, ty tenký na tu chvíli zvladnes. Upřímnou soustrast :-(.
Catherinne Vari Díky. Je to samozřejmě to nejmenší, co mohu udělat.
Vari Je to blbý, byl to fajn kluk. Jak hrozně musí být jeho rodině :-(.
Prosím vás, neodebírá někdo podcasty z herohero? Mě by některé zajímaly, ale nejde mi tam bezplatně nakouknout, jestli to stojí za to :-). Tam se nenabízí krátká návštěva zdarma? :-)
999 Nemaji treba kratsi ukazku na spotify? Tam ja naopak obcas poslechnu neco, co me zaujme, a odkaz k plne placene verzi vede na herohero. Kde teda zatim nedpredplacim nic![]()
mirajo Díky, zkusím to :-).
whiskas Upřímnou soustrast.
Já bych si nebrala punčocháče, ale punčochy, černé, tenké. Byla jsem na pohřbu ve Španělsku, bylo asi 40°C ve stínu a každá měla černý punčochy.
whiskas Je mi to lito. Pokud by bylo horko a mela bych pocit, ze nic silonoveho na nohach nechci, vzala bych si cerne kalhoty a k nim neco tmaveho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.