Poéma ooo, ďakujem. Ovocie a zelenina lacnejšie ako tu, mäso cca rovnako.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
letfenixa Rádo se stalo. Vím, že v restauracích docela přidražilo, v obchodech, pokud si můžeš vařit, se dá vychytat nákup za celkem slušné ceny.
Poéma áno, budeme v apartmáne. Len som bola zvedavá, lebo v Čechách aj Poľsku je lacnejšie ako na Slovensku, tak drahé Chorvátsko čakám že bude ako u nás.
Je tu někdo z Jeseníku a byl by ochotný poslat mi odtud pohled? Včera mě pozvala sousedka, která po válce byla odsunutá. Ukazovala mi starou knížku o Jeseníku a okolí, s německými názvy. Na jedné fotce byl Hotel Krone, říkala, že tam sloužila její maminka. Našla jsem jí, že hotel tam pořád je. Naproti byl obchod, kde byl vystavený velký Mikuláš, který byl tak skvělý, že na něj dodnes vzpomíná. ![]()
Tabea zeptám se
Makara děkuju! ![]()
Tabea pošli mi adresu a text do SZ
Makara moc děkuju! ![]()
Kde kupujete ordinary?
Notino, Sephora.
jerry díky. Na notinu jsem kupovala teď, ale napadlo mě, jestli není nějaká levnější možnost. Asi tedy ne, díky.
Evaeva jeste nekdy na cosibella
vetsinou si dam do vyhledace ten konkretni vyrobek a koupim, kde je nejlepsi cena
Mozna nejaky shop levnejsi je, ale pro me jsou tyhle varianty nejdostupnejsi, protoze si vyzvednu osobne. A beru samozrejme variantu s lepsi cenou.
baltik no já myslela spíš nějaký ověřený eshop ze zahraničí. Ale vlastně jsem ráda, že není, tohle je pro mě komfortnější ![]()
Ze zahranici pripadnou nizsi cenu vyrobku navysi doprava.
Evaeva no the ordinary je skoro na kazdem eshopu s kosmetikou, ale zadny neni trvale levnejsi, takze spis se opravdu vyplati to zkontrolovat pro ty konkretni vyrobky
a plus primo na jejich strankach mivaji slevu v listopadu
Evaevajá se predzasobim přímo na ordinary během slev (listopad a pak ještě většinou jednou někdy na jaře), když mi něco dojde, koupím podle aktuální ceny (nedávno měl Douglas asi 20-30 procent). Můžeš koupit taky na cult beauty EU s 15% slevou na první objednávku, plus taky mívají občas akce.
Ok, díky všem
Syn se snahou a dětmi jsou 2 měsíce v ČR na prázdninách. Měsíc u nás, měsíc v bydlišti snachy. Teď když jsou u nás, přijel její otec /její rodiče jsou rozvedení, nicméně se s ním vminulem měsíci viděla podle svého uvazeni/, že ho k nám pozvala a jestli tu muze přespat. Snacha mi to jen řekla, jestli mi to nevadí. My ho vůbec neznáme, původně se s ním moc neviděla. Nevím, jak dlouho chce přesouvat, plánuje výlety, sedí u mě v jídelně a ji vše, co jsem nakoupila . Ja jsem v šoku. Vůbec nevím, co dělat, není mi to příjemně. Minulý týden tu byla hojí sestra, xely týden. Teď na víkend plánuje přijet i s manželem. Celou dobu všem vařím, oeru. Jsem normální? Jak se zachovat?
tamara to je ožehavá situace. Chápu, že z toho nejsi nadšená a doufám, že nemáte aspoň velký dům a nemotáte se všichni na 100m2. Mohla by ses zeptat syna, jaký je plán na zbytek měsíce? A pokud možno, aby to s tebou konzultovali předem a ne jen oznamovali?
Držím palce, ať to jde hladce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí