Dá se nějak na týden zastavit Duolingo? Mám to neplacené, pěknou řadu a budu teď několik dní úplně mimo signál ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tamara bydlíte doufám alespoň někde u Niagarských vodopádů, když se k vám všichni hrnou rekreovat. ![]()
Promluvila bych si se synem i snachou. Že k vám domů nemůžou zvát návštěvy bez předchozí domluvy.
tamara Holky radí dobře, na férovku promluv se synkem.
JankaMjá se bojím, že ne.
JankaM Da, ale je to placena funkce
tamara Holky radí dobře, na férovku promluv se synkem.
děkuji za odpovědi. Nějak to pořeším. Bohužel jsem to asi zatím s grácií neustálá, neboť mladí odjeli s tchanem a dětmi na výlet a já udělala scénu manželovi
tamara S manželem to vykomunikuješ, omluvíš se a bude dobře, je toho na tebe moc. Já tě chápu, bych byla asi taky naštvaná, je to váš čas s dětmi syna, snacha a její rodina bude vždycky trošku ,,navic"
tamara oni sú asi ďaleko od vás inak počas roka?
Janulik03Že se snáz snese návštěva, co si pozve syn, než ta, co si pozve snacha.
tamara Jako jestli si z vás na měsíc udělali hotel, odkud vyrážejí na výlety s druhou částí rodiny, tak bych byla taky pěkně naprdlá. A teda být tebou promluvím si se synem, co je pro vás akceptovatelné a co ne.
Tabea ahha, som pomalšia v náznakoch, potrebujem to takto priamo
tamara hlavne bych jim nedelala zadny servis. jak jako ji moje jidlo?
Ja jsem napsala dlouhý příspěvek a ten se mi neodeslal. Takže krátce. Syn s rodinou žije v NY. Přijeli po dohodě na 2 měsíce do CR, z toho polovinu u nás, druhou polovinu u rodiny snachy. Tam už byli. Jsem ráda, že tu mám vnuky 1 a 3 roky, pomáhám snase, aby si odpocinula, prý je z těch dětí unavená. My do NY taky letame, co jsou děti, tak jsem i tam babička na plný úvazek. Mě velmi, opravdu velmi vykolejilo, ue si snacha pozvala otce, kterého vůbec neznáme a nám to oznámila. A asi jsem to neustálá i kvůli tomu, že já tu kolem nich běhám, setrim si dovolenou jen na toto, aby měli vnoucci babičku a všechno servírujeme a máme tady stále víc lidí... sama mám náročnou práci, s velkým úsilím si planuju volno a pak je to takhle
tamara ahha tak to chápem. Jedno je mať doma deti s ktorými počítam, druhé je že si sami niekoho pozvú. To asi treba odkomunikovať hneď, nech nie je problém.
viktorka_od splavu tak pokiaľ s nimi rátala, príde mi normálne že jedia u nich. Nie už tak pozvaná návšteva, tam by som to povedala. Ale pokiaľ majú dobré vzťahy, tak upozornenie na to, čo mi vadí by nemal byť problém.
tamara tvoji rozladěnost naprosto chápu. Být návštěva a pozvat si další návštěvu bez dohody s domácími je opravdu neomalené (nekomentovala bych odpolední kafe, které jim sami připraví). No a i když jsou u vás "mladí" na návštěvě, tak při měsíční návštěvě bych jako hostitel i host rozhodně očekávala zapojení se "do provozu". Je to potřeba jasně sdělit, když se to nerozumí samo sebou.
tamara souhlasím s tebou. Jiné by to třeba bylo, kdyby před tím/potom nejeli k její rodině, pozvala si kamarády, kteří jsou z okolí a nemá se kdy s nimi vidět (i když to bych spíš čekala, že tě třeba požádá o hlídání a půjde s nimi pryč). Mít doma návštěvu celý měsíc je už tak náročné, i když je samozřejmě ráda vidíš.
Janulik03 no tak si je nevyzenu do restaurace to je jasny, ale cekala bych ze se zapoji, jak pise Makara. a urcite bych necekala ze si a. pozvou dalsi, cizi lidi b. ze bych jeste mela posluhovat tem cizim lidem. no tvl
baltik no já myslela spíš nějaký ověřený eshop ze zahraničí. Ale vlastně jsem ráda, že není, tohle je pro mě komfortnější
Other Stories, brouku.
Když si tam koupíš nějaký hadry... tak při tý příležitosti... limit pro bezplatný zasílání mají 90 euráků.
(teď teda jak koukám toho nemají moc, nabídku Ordinary mívají větší)
barbucha díky, tolik teď utratit nechci, ale budu si to pamatovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí