continuityPíšu totéž.
letfenixa Určitě to je velmi užitečné.
U nás za covidu bylo pitomé, že část věcí šla jako obvykle přes ŠOL (skola on-line), část byla v Teamsech. A bylo to dost náhodné a nelogické.
continuityPíšu totéž.
letfenixa Určitě to je velmi užitečné.
U nás za covidu bylo pitomé, že část věcí šla jako obvykle přes ŠOL (skola on-line), část byla v Teamsech. A bylo to dost náhodné a nelogické.
My ve škole žádnou aplikaci nemáme. Naše škola razí teorii, že škola je záležitost dětí, nikoliv rodičů, a děti se mají učit samostatnosti. Mně to maximálně vyhovuje.
A ta varianta, že rodič je informován o známkách dřív, než přijde dítě ze školy, se mi nelíbí teda vůbec.
Pinot Noir Lukasko tiež EduPage nepoužíva, úlohy si značí sám. Ale nejakým spôsobom vás hádam škola informuje o pripravovanych akciách, na ktoré je potrebný informovaný súhlas? Či v Čechách sa to nevyžaduje? My to musím mať pri kazdom opustení areálu školy.
letfenixa ne, nic takového neznám. Učitelka jednou týdně píše hromadný email o tom, co v tom týdnu dělali, a pokud se chystají příští týden dělat něco, co vyžaduje součinnost rodičů (peníze, speciální oblečení, dřívější příchod do školy), tak to tam zmíní.
To se u vás podepisuje i ve školce? Vždyť školkáči jedou někam dál minimálně jednou týdně.
Základka byla "papírová", žákajdu/deníček jsem "kontrolovala" zcela nahodile. Chybějící úkoly jsem považovala za problém dítěte a učitelce řekla, ať jí klidně ten černý puntík dá
. Ale já měla jinak zodpovědný a bezproblémový materiál, takže se mi to mluvi...
Z osmiletého mně chodily anotace z Bakalářů jen na zprávy, takže jsem tam vlezla 1x za dva měsíce a při té příleřitosti se podívala na známky. Rozhodně mi nepípala každá zapsaná známka.
A vzhledem k tomu, že škola je záležitost dětí
, tak informace o dobrých/horších známkách mi dětičky sdělovaly podle svého uvážení. Tedy ony ty horší známky moc neměly, spíš jim chyběly nějaké ty písemky, jak trajdaly po soutěžích (nebo na lyže, nebo k moři
), tak si je pak musely dopisovat.
Známku zapsanou dřív než dítě dorazí domu nepovažuju za problém.
Pinot Noir mně přijde super, že ségra si otevře v tom programu rozvrh a hned vidí, z čeho má na příští týden úkol. Ale to druhák dělat nebude. Nicméně to, že vidím, co má doplnit, když je doma, a nemusím psát učitelce, je dobrý. Na nic jiného to zatím nepoužívám, i když je možnost kontaktovat učitele přes to.
letfenixa Naše paní učitelka píše emaily, pokud je potřeba něco podepsat, napíše, že papír posílá po dětech.
Pinot Noir vidíš, škôlku si vôbec nevybavujem. Ale naši rozhodne tak často nikam nechodili. Vlastne takmer nikdy.
Chvíľku existoval generálny informovany súhlas na všetky akcie počas celého školského roka, asi 2 roky, ale už neexistuje, na každú zvlášť.
Evaeva tak my už žiadne papiere neposielame, všetko je online.
letfenixaškolka opouští pozemek školy každý den, ne? Nebo u vás se chodí jen na zahradu?
Já podepisovala asi jen přihlášku na švp, to šlo přes agenturu. Jak to vlastně funguje? Pošlete papír, co musí rodič vytisknout a naskenovat nebo tam má nějaký "elektrický podpis"
Evaeva hej, zväčša boli na záhrade. Teraz neviem ako to tam majú.
Potvrdzuje sa to priamo v EduPage, nič sa netlačí. Rodič vyberá buď súhlas alebo nesúhlas.
Evaeva u nás družina má aplikaci, kde potvrdíš přečtení toho, co ti poslali, ale někdy vyžaduji i podpis. To pak podepíšeš prstem na mobilu jako kurýrovi. A nebo je tam třeba anketa, který dni dite přijde o prázdninách do družiny.
Škola poslala myslim dva e-maily, kdyz byl syn v prvni třídě. Pak uz jen papíry. Od září je mladá zástupkyně, tak občas šlo něco přes aplikaci, ale většina papírově.
Synův nový ředitel od příštího roku píše e-maily, ale mají taky nějakou aplikaci, kam pak bude/-me mít přístup.
U nás to oznámení přijde, když potřebuji nejaké peníze,ale spíš jako statistika, jestli nám nevadí dát 2stovky za divadlo + vždy když se konci jinak než vyučování - třeba je pustí o hodinu dřív, ale to jen potvrdím.
Pokud týden vymyká běžnému provozu - připravují hru pro první stupeň a pak tam pomáhají, napíše učitelka taky, ač jsou pořád v areálu, i když jdou do divadla, ale žádný souhlas na to nedávám.
letfenixa aha, tak to je šikovný.
Čím vystříkat dvakrát v pracím gelu máčený a vypraný kopačky? Smrad z pracího prostředku a haxen je strašnej. Existuje něco, co to zneutralizuje? Žádná vůně svěžího větru nebo květin. Tomu nevěřím.
Tabea Nějaký sprej, který pachy nepřebíjí vůní, ale neutralizuje? Mám tuším z DM
Tabea Tak to nevím, hokejový a fotbalový věci smrděj neskutečně. To je zbraň hromadného ničení. Můj muž vždycky všechno bral domů, pravidelně pral a větral, prý ti co to nechávali v kabinách smrděli ještě víc, to si teda nedokážu vůbec představit. Stejně je to botka tak na jednu sezonu, nic nevydrží.
Kan Můj manžel, bývalý hokejista, mi vždycky říkal: a to si představ, že někteří spoluhráči si do těch smradlavých šaten vodí holky za účelem sexu :-).
999 No tak ukončení sezóny v areálu stadionu a hřišť si taky pamatuji a nikdy nedostanu z hlavy. Chodila jsem na wc přípravky/ mladšich žaků, jelikož to bylo nejčistější wc a jak to tam někteří dospělí dokázali znesvětit, jsem doma potom říkala klukovi, ať si nesedá na rohovou lavici, spíš za dveře. :D
Tabea co do mrazáku? Organické pachy mráz zneutralizuje, jen nevim, jestli to ty boty nejak nepoškodí. Ale asi bych si to riskla stylem, ze se neda nic zkazit:)
Blby dotaz. Můžu poslat přes ppl box balík, aniž by na něm byl nalepený štítek? Mám ten štítek jen elektronicky, nemam kde vytisknout. Staci tam ten kód ze štítku jen naskenovat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.