Gatita jo, do ppl boxu tisknout nic nemusíš
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gatita dobrej nápad. Zkusím. On je ten pach teda organickoanorganickej, vůbec už nevim, která složka je tam horší. Ale jestli boty z mrazáku budou vonět po malinách, tak super. ![]()
to ti můžu říct naprosto přesně, protože tenkrát od učitelky dostala certifikát (který si dala na nástěnku), že bezpečně umí: skákat přes švihadlo dopředu, dozadu, v běhu, na jedný noze, v páru a ze na čas snožmo za minutu udělá 44 přeskoků. Takže teď kouká, proč za to dostala trojku.
Řekla jsem jí, ať na to dlabe.
Tak to je jasný, na dvojku vajíčko, na jedničku dvojskok...
Ach jo.
Z toho jsou pak ty tělocvičnový traumata...
Smradlavý boty bych tedy do mrazáku nedala, leda by byl bez potravin.![]()
Aranel hele víc na seznamu nebylo, odškrtlý jsou všechny položky.
Tak jestli měla málo přeskoků za minutu?
To měla ještě štěstí, že nebyla známka v pololetí, to by měla za tři na vysvědčení.
Jeji kamarádka z jine základky, se kterou tu teď dělají hvězdy a stojky, měla taky na vysvědčení dvojku.
Tak Betty myslíš jako, že spíš maliny budou cítit po nohách, než boty po malinách?! ![]()
Máma má sousedy, kteří smradlavé oblečení po sportu nechávají na chodbě i několik dní. Strašný. Po upozornění nazvali stěžující si jinou sousedku P..ou. A tašku teda začali aspoň zapínat. ![]()
Tabea To bych byla propadla. Uf.
A ta opožděná známka je teda hodně pitomá.
notna Strašný. Nemají balkon, nebo co?
Můžeš. Taky jsem tomu nechtěla věřit, ale jde to.
dzizisketa Evaeva dekuju
Me se osvědčila z dm ta jejich desinfekce na prádlo. Ty funkční věci po sportu hrhrne smrdej tak to vymacham v tom a dobrý.
rysamona díky, mrknu na to.
Kan Maji dva balkony. Ale jsou to hrozný čuňata. Odpadky přede dveřmi vyhozený i klidně dva dny. Pak jim z toho něco teče a pokapou tím celé schodiště. Samozřejmě to neuklidí a je to tam, dokud nepřijde uklízečka na pravidelný úklid.
Uz zase se ptam na neco, co tu bylo - jakou ctecku koupit pro 13 letou vnucku? Nejspis chce Kindle, ale jaky typ, to nevi. Cte hodne a porad, dojizdi do skoly a cte i ve vlaku a MHD.
Tabea mě se do synových smradlavých a věčně vlhkých kopaček osvědčily pytlíky se silikagelem Batavan. Stojí pár korun a daji se sehnat například v Benu. Jako nove vonět nebudou, ale výrazně lepši to bylo.
Už týždeň mám doma malého futbalistu, kopačky majú miesto v zimnej, ale dvere von sú stále otvorené. Mačky ležia pri nich, asi fetiš .
dupali diky za tip.
Tady byl problem asi spíš kombinace s mytím, co se do nej pustil syn. Předtím jsem je necítila.
Asi něco pomohl ten mrazák, co navrhla Gatita . Byly tam teda jen celkem krátce a než jsem mohla vyhodnotit výsledek, šly polozmrzlý hned zas na nohu. Teď jsem ale od nich půl metru a v pohodě.
Kan Můj manžel, bývalý hokejista, mi vždycky říkal: a to si představ, že někteří spoluhráči si do těch smradlavých šaten vodí holky za účelem sexu :-).
Fuj. Ale tam se asi dají feromony nabírat lopatou, ne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí