barbucha No na něco ty holky nalákat musí :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosim, nemate tip na dobre kozni v Praze, kde delaji kontrolu znamenek a neplati se tam ranec za rocni poplatek? Nase klinika ted zvedla poplatek na 2000/os, takze krat 4 osoby. ![]()
Uz zase se ptam na neco, co tu bylo - jakou ctecku koupit pro 13 letou vnucku? Nejspis chce Kindle, ale jaky typ, to nevi. Cte hodne a porad, dojizdi do skoly a cte i ve vlaku a MHD.
Ja mam kindle paperwhite, podsvícenou, uz spoustu let, jsem s ni max spokojena, ale treba je uz neco novějšího
Taky rozhodně doporučuju tu podsvícenou, proti těm starejm obyčejnejm je to nebe a dudy.
Kokoska Ještě bych zvážila, jestli si nebude chtít půjčovat knížky v knihovně, to by bylo potom možná dobré vybrat čtečku podle toho, aby to na ni šlo. Zrovna na Kindle to myslím nejde, ale záleží to i podle knihovny.
Potrefenáhusa barbucha Myrtila dekuju, na tu knihovnu se zeptame.
Kokoska taky mám Kindle podsvícenou, nějaký starší typ. To podsvícení moc doporučuji.
Já mam pocit že si to čtečka zformátuje sama, při každým natahování se ptá jestli to má převést
Jedinej problém jsem měla asi dvakrát - při "ukradený" knize ![]()
Kokoska No, můžu dát info tady z naší knihovny, určitě si to ověřte i u vás - půjčování jde jenom na čtečku s operačním systémem Android, což Kindle nemá. Případně to půjčování jde i na mobilu nebo tabletu (android i iOS), kam se stáhne příslušná aplikace.
Kokoska ePub je standardní formát eknih. To mají všechny čtečky kromě Kindle. Kindle má vlastní formát, to jsou knihy z Amazonu. Na Kosmas se dají koupit knihy buď v ePub nebo Kindle formátu.
Knihovny fungují s ePub formátem
Vím, že se to tady kdysi řešlo-PMS, přechod. Dáte mi prosím tipy na nějaké přípravky na zmírnění projevů?
MaeGandalPokiaľ viem, knižnice vyžadujú čítačky s androidom (väčšinou fungujú cez Palm knihy, tie vyžadujú čítačku s androidom), to nie je ani Kindle, ani Pocketbook, asi dve najbežnejšie používané značky čítačiek.
Kokoska ePub je standardní formát eknih. To mají všechny čtečky kromě Kindle. Kindle má vlastní formát, to jsou knihy z Amazonu. Na Kosmas se dají koupit knihy buď v ePub nebo Kindle formátu.
Knihovny fungují s ePub formátem
Já si ještě nikdy nekoupila knihu v Kindle formátu (no bába stará, bála jsem se nějakejch složitejch novot
), beru ten ePub nebo i to Mobi, jak jsem byla zvyklá se starou čtečkou, a fungujou mi v nový Kindle všechny ![]()
Ani nemám nic z Amazonu, jen Kosmas, Dobrovský a další všemožný prodejci e-knih. Tak teda nevím... Jo ale stahuju si to do Calibre a pak posílám do čtečky, tak jestli to není tím?
Myrtila tak snad to pujde.
MaeGandal Kindle už je na epub celkem dlouho, 2-3 roky určitě.
Když to posílám e-mailem, tak to vyžaduje už i stará čtečka.
tv na přechod nevím, ale na pms mi pomáhá pupalkový olej v tabletách
tv Je to nejspíš v tématu Zkušené a svěží (v "Komunita")
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí