Heslo k půjčování knih fyzicky na pobočce je rok narození. Heslo k online účtu si volíš sama, takže jestli myslíš tohle, mělo by se to dát nastavit na webu. Pomoct ti můžou na jakékoli pobočce.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dzizisketa děkuji velice. Já nevím, co myslím, v městské knihovně jsem byla naposledy před 100 lety. Dcera jednou přišla domů s kartičkou, že do školy přijel bibliobus a že si ji mohla pořídit. Půjčovala si knihy v tom bibliobusu. Pak jednou přišla, že si nemohla nic půjčit, protože tu předchozí knihu vrátila pozdě a navíc neví, kde je kartička. Teď se kartička záhadně objevila, tak si říkám, že bych to celé měla vyřešit.
Mohučanka můžeš na kterékoliv pobočce. Ale teď je uzavírka, otevřené máme jen samoobslužné kiosky a knihovnu ve velkém mlýně.
Ale to heslo si můžeš obnovit přes web - zadas číslo karty a klikneš na zapomenuté heslo, přijde mailem. A když se pak s novým heslem přihlásíš online, můžeš to zaplatit kartou online nebo převodem.
To heslo jako rok narození je PIN k půjčování na selfchecku v knihovně. Heslo je čtenářskému účtu je jiné.
Mohučanka a je mi teda záhadou, jak dceři v bibliobusu mohli zařídit kartu. Je třeba vyplnit přihlášku včetně podpisu rodiče a číslo jeho občanky. Radši to asi nechci vědět ![]()
žluťásek možná, že pak muž zašel na pobočku to dořešit, dcera do stejné budovy chodila na kroužek a on ji tam vyzvedávat. Anebo jsem to vytěsnila ![]()
Ale ten bibliobus byl hodně aktivní, jezdil k nim do školy často.
Díky moc za rady i informace, zkusím to nejprve z domova online.
Victoria jj, přesně,svaly a šlachy. Ja mám já to taky všelijaké pomůcky, už nejak vím co a jak, ale nenapadla mně ta spojitost s přechodem.
No doufám, že se to nějak srovná, až se ty hormony ustálí. Nechtěla bych zrovna s tímhle bojovat až do smrti. Stačí mi ty migrény, které se přechodem ještě zhoršily.
V podstatě několik let není den, kdyby mě něco nebolelo, ale doteď me nenapadlo to s tím přechodem spojovat.
Zrovna nedávno jsem doma v slzách kvílela, že bych si přála zažít aspoň jeden den, kdy by mě nic nebolelo.
Kromě jinýho mi občas nateče a bolí kloub na palci, hotová podagra... do toho ta blbá ostruha najednou... záda bolej, rameno - když mě ofoukne... o těch delikátních problémech ani nemluvě a i ten zub co mi prasknul, darmo mluvit.
Jenže jsem po přechodu dvacet let ![]()
Neber mi iluze, já si predstavuju, že přechod je od slova přejít, že to přejde a pak je člověku zase dobře. ![]()
Nebo je to takový jazykový chyták jako přerušení těhotenství?
Mha To víš žejo, je to jen období a pak nastanou krásný časy .![]()
A není v tom ironie? Nebo jo?
Mha No tak, aspoň u mě dobrý , a vy víte , že už je mi dost let. Jo stáří není pro sraby.
Mha Lepší je menopauza latinsky men- měsíc pausis- přestat. Tam žádné přecházení není. :D Prostě konec, ende a nazdar! A do sauny, bazénu, bílý gatě a sex můžeš kdy chceš! Tak to budu mít já.
Mha Barbuše nesmíš všechno věřit!! ![]()
continuity snad bys nechtela umrit zdrava![]()
barbucha Muž jednou dostal po nějakým komplikovaným zubním záruku aulin nebo nějakej podobně silnej dryják a říkal, že si do tý doby vůbec neuvědomil, co ho všechno bolí, dokud to ten prášek všechno nepovypínal, že to byl hodně zajímavej zážitek.
viktorka_od splavu já ve třiceti chodila treky s 20+ kg baglem a fyzicky mi nebylo vůbec nic. to už asi nenastane. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí