Nevíte, která pražská divadla nabízejí nějaké zážitkové vstupenky? Nebo nemáte tip na nějakou zajímavou prohlídku kulturní památky (Praha a okolí)? Něco jako to kafe s kastelánem na Karlštejně mám na mysli, akorát tam není vypsaný další termín. Mamka bude mít šedesátiny, tak hledám pěkný dárek.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva On The Edge :D:D:D Ale ať se matka raději moc nezapojuje. :D
Zajímalo by mě, jak se do odstavného pruhu na D1 dostane obrovskej kapr. ![]()
Kan dík, to není to, co jsem měla na mysli
Tabea Hele, to je jak teď v Kanadě řešili nějaký místní blackout nebo požár a zjistilo se, že dráty nadzemního vedení vyzkratovala ryba. Vypadla ze zobáku nějakého ptáka.
Prosim, len aby som vedela aj pre buducnost...v Cechach vodic Ubera nevidi moju polohu aj ked ju mam zapnutu?
My včera v levém pruhu na D1 potkali špičku (vánoční ozdobu) na stromeček.
brrr Že by nad námi letali ptáci, kteří unesou obrovského kapra? A sakra. ![]()
Ale já vlastně jednou našla rybu na zahradě pod jabloní. Tam bylo ovšem záhy jasno. Sousedovic jezírko. A náš kocour.
dzizisketa tak teď je to jasný. Nad D1 letěl Mikuláš s věcma na Vánoce. ![]()
A já měla v hlavě teorii, jak jedou manželé autem a muž se chvástá, jakou chytil super rybu k večeři, žena ho s ní pošle do háje, že už kapry nemůže ani vidět, a on kapra v afektu mrskne z okna... ![]()
Sweet Potato další teorie byla: běží liška s rybou v tlamě, přijde k dálnici, vidí provoz a vykašle se na to. Ale možná to byl pták Noh.
A už vyřešeno.
Prosím nevíte, kde v Praze mají v kamenné prodejně krabičky sistema?
Malenge koukni na lidl, teď je mají mít v nějakých prodejnách od čtvrtka myslim
Malenge já je určitě někde viděla. Možná v Orionu?
rasaNori diky, to by bylo super, ale v letáku jsem nic nenašla.
Evaeva Orion zkusím, děkuju, kdyžtak objednám no, ale moc se mi nechce, potřebovala bych to mít v ruce, vidět přesně velikost a uspořádání.
Mně zrovna minulý týden jedna přišla, můžu ti natočit a poslat video ![]()
Malenge mám doma několik různých, tak se kdyžtak ptej. Taky jsem je u nás v Lidlu jednou viděla. Akorát nevím, jestli je tam mají delší dobu nebo jen při akci.
Naši berou děti (8 & 10) příští týden do Punkevních jeskyní. Můžete doporučit, kam se v okolí dojít najíst? A kam třeba ještě cestou na Vysočinu zajet?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí