Film je remake podle dánské předlohy - tady je docela dost informací. .
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kultura-pod-parou-film-recenze-283345
Film je remake podle dánské předlohy - tady je docela dost informací. .
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kultura-pod-parou-film-recenze-283345
Kan videla jsem ten dansky original, doporucuju radsi ten
Kan Podle filmové kritičky Věry Míškové má 45%. Takže mu nedává moc šanci .
Možná se dá jako prázdninový.
Kan Sežeňte si originál, dánský Chlast. Vůbec nechápu, proč ta česká verze vznikla.
Ale tak manžel od Kan chce vzít svou ženu do kina a Chlast nedávaj, žejo.
Znáte Magu?
Pořád na mě běhala reklama a oni jsou to nějací podvodníci
aby se člověk koukl na cenu, musí zadat kontaktní údaje a pak pod záminkou slevy si nechají do telefonu nadiktovat adresu (to jsem udělala z čiré zvědavosti - do toho telefonu jsem výslovně řekla, že je to na mě moc drahé, že to maximálně promyslím. Včera mi to kurýr nechal za vrátky
a teď mi ze zákaznické linky tvrdili, že jsem uzavřela objednávku po telefonu, aniž by věděli s kým mluví. Hustý praktiky toto ![]()
Zu ty blaho! ja myslela, ze to maji jen predrazene a premarketingovane
jerry Mně se nejvíc líbí, jak tam píšou "učitelky na SŠ bydlí v luxusních domech a do práce jezdí novým mercedesem... ..." ![]()
Původní Chlast jsem viděla snad 4x. Skvělej film. Na tohle mooožná do letňáku, kdyby bylo teplo ![]()
Aranel takže mám zo ZŠ presidlit na SŠ?
letfenixa A začít popíjet ![]()
baltik jsem zvědavá, jak to dopadne...
zatím se pořád točíme dokola, ale důrazně nedoporučuji zvedat firmě Magu telefon - záznamy hovorů neexistují a budou-li na vás mít adresu, budou vám zasílat produkty.

Zu No uf, pěkný šmejdi.
Zu vůbec jsem nevěděla, co to je, tak jsem teď vygooglovala a dost se pobavila u zákaznických recenzí. ![]()
baltik Já bych si hlavně před každou objednávkou pořádně pročetla Obchodní podmínky, je dost možný, že je tam malilinkatým písmem někde dole opakované objednávání a podle toho řešila stížnosti.
Prosím tě, kurýr ti ho hodil za plot bez placení? Nebo kde ten míček teď je? Ty jsi to ani nepřevzala a nejakým podpisem.
ja bych si s nima přestala psát emailem. Vzala bych historii, hodila bych to právníkovi, nebo pro začátek levněji do chat GPT a nechala sformulovat oficiální stížnost s příslibem, že to predavas na ČOI.
pokud nemají záznam, jak prokážou, že došlo k uzavření smlouvy? Takto by to mohli posílat na jakoukoliv adresu v republice.
baltik už nahlášeno... odtud zatím ticho po pěšině, tak zatím screenuji emaily a smsky
Kan já vidím ten hlavní problém v tom, že jsem si nic neobjednala, adresu dostali, protože mi moc chtěli poslat slevu a já jsem hrozně zvědavá
A na obchodní podmínky se při prokliku z reklamy ani nedostaneš, zkoušela jsem to... já totiž chtěla na základě reklamy jen mrknout na cenu!
Už jsem si od nich tedy vyžádala záznam hovoru, kde jsem měla provést objednávku - záznamy nemají. neexistuje ani email s potvrzením objednávky, to neposlali, poslali teď jen upomínku úhrady s odkazem na platební bránu.
Takže tam by se dalo pokutovat asi i zneužití osobních údajů, nedostupné obchodní podmínky...
a jestli dobře chápu § 1851 zákona č. 89/2012 Sb, tak já k nim teď nemám žádnou povinnost, doufám.
Nuž, dotáhnu to do konce, když takhle svévolně rozdávám adresy (strašně nenávidím podvodníky).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.