Kan ok. "To me tak vytaci" je zajimava, opakujici se zkusenost.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska Ano.
dzizisketa diky, jsi hodna, mam ji v nejužším výběru taky.
Já někde četla, že řada "to go" je spolehlivá co se týče těsnění a neprotečení, tak jsem vybrala tuhle. Ale velikost mne trochu překvapila... než jsem si vzpomněla, že Rosťa obědvá a večeří dospělou porci a ve školce dojídal nadpočetné chleby s pomazánkou a jablka ![]()
dzizisketa tak to syn žije asi z prány. Snídá teda dva rohlíky, ale svačit ve škole nestíhá (nosí jeden kus pečiva a trochu ovoce), musí měnit Pokémony a lítat po chodbě
oběd tam spíš nejí než jí, ale po návratu domů si na hlad nestěžuje. Krabička na svačinu se kolikrát vrátí neotevřená![]()
![]()
EvaevaJežíši, no dcera přesně mi tvrdí, že nemá čas na jídlo, že to nestihla nebo že zapomněla...oběd mají o půl 12, ve družině to bud zase nestíhá nebo spíš tam jim to nikdo nepřipomíná, ať si doji svačinu. Takže kolikrát říkám sambovi, ať je vyzvedává rovnou s namazanou svačinou, což neudělá a diví se, že dorazí domu protivný...vůbec ho na ty odpolední svačiny neumím naučit, že jim musí nachystat, jak byl zvyklý, že ve školce si vyzvedával dítě najedene....
dzizisketa aha, tak ta spolehlivost se mi líbí. S tou velikosti to myslíš tak, ze ti prijde velká? Starší syn ma krabičku od zdravé lahve, kde jsem se ted dopátrala, ze ma jen 900 obsah a prave mi prijde mala. Takze vezmu rovnou dvě, se porvou o barvu, uz to vidím ![]()
Stačilo by otevřít jí tu krabičku, ne?
Syn přijde okolo druhé, ale svačí třeba až ve tři. Když je v družině dýl, tak to sní, to, co měl na dopoledne ![]()
Evaeva Hele to už je kolikrát hnusné a nebo to ani, ale stejně má odpoledne hlad, ona tam určitě obědvat fakt málo
Karja syn jí akorát přílohy. On pak od těch tří svačí tak třikrát a normálně večeří, takže to dožene. Ale já nesvačit a prakticky neobědvat, tak ve dvě šilhám hlady.
dzizisketa on doma jí celkem dobře, když teda vařím jídla tak, jak je jí. Ale ve škole má evidentně jiné starosti![]()
notna Jak jste nakonec vyřešili tu polívkovou nádobu pro dceru? Tchibo teď má termosku s lžíci. Kovovou.
Tabea Nakonec jsem koupila tu, kterou doporučovala Kan Ale vyzkoušenou na polévku ji nemám, protože dcera záhy na dlouho onemocněla a pak už bylo teplo a nosí v tom jen jogurt.
https://www.4camping.cz/p/box-na-svacinu-mepal-ellipse-mini-300-120-ml/#ruzova
dzizisketa Malenge já jsem si tu sistema krabičku koupila pro sebe a dcera mi ji normálně zabavila, má jí mnohem raději než ten svůj drahej bento box. Velká není ![]()
(Z tábora přivězla diplom za nejupatlanější pusu, prý že: Ale maminko, to není nic špatného, to znamená, že jsem jedla nejvíc z celého týmu
)
Moje máma si letos poprvý žádala o příspěvek pro diabetiky od VZP. Žádala 1x o příspěvek na masáž (žádost schválena), teď si chce požádat o pedikúru a výhledově ještě o další masáž. A pedikérka jí tvrdila, že o pedikúru a druhou masáž si musí požádat najednou, protože se dá požádat jenom dvakrát za rok DOHROMADY. Údajně má klienty, kterým žádost kvůli tomu odmítli proplatit.
Tak jsem se ponořila do podmínek těch příspěvků a podle mě je to blbost. Já to chápu tak, že se dá požádat dvakrát o každou položku, tedy 6 žádostí celkem k diabetes:

Četla jsem i obecné podmínky, ani tam žádný omezení nevidím. A stejně to tak jako tak budou dvě žádosti, protože je to jiná položka
Jakej je rozdíl, jestli se podají najednou nebo zvlášť?
Je tu někdo, kdo mi může z osobní zkušenosti potvrdit, jak to je?
Nevíte jaká je teď lhůta pro o doručení zboží ze Zalanda?
různá. Něco přijde třetí den od zadání objednávky, něco i po týdnu. Záleží, odkud to jede...
Ale vždy píší, kdy přibližně zásilka dorazí. Často se stane, že dorazí dříve než avizovaný termín
Miru dekuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí