do jedny menší ten kousek housky, do druhý v kelímku jogurt a do třetí na jednu hromadu ovoce a zeleninu.
Já ten kelímek použila párkrát, jogurt chtějí jen studenej z ledničky. Ty rozdělovače poschodí taky ne, přijde mi, že to zbytečně bere místo. Do jedny malý dávám okurku na kolečka jednu radu a vedle toho třeba mrkev nebo minipapriku a do druhýho malyho nějaký ovoce. Do velkýho pohankový krupky. Výjimečně croissant nebo kaiserku na půlky. To se ale většinou vrátí odpoledne zas domu, takže na to dlabu. Ale ráno doma snídají.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tabea túto istú som teraz kúpila do 3.ročníka.
A pokud by popíjeli dál, tak....
...tak to bude hodně veselý výlet.
Kouzelný překlep![]()
Malenge Sistemu mají i v Globusu
Malenge nevím, jak velkou krabičku hledáš, ale povedené krabičky mají teď nově v dm. Koupila jsem jednu miminu do školky a když se osvědčí, koupím asi i klukům.
Evaeva v pohode, nic zkoušet nemusíš, diky. Našla jsem si ji, vypadá pěkně, ale budeme potřebovat ten vyndavací kelímek, takto se obávám, že by ze svačiny byl jeden velký mišmaš ![]()
...tak to bude hodně veselý výlet.
To mě tak vytáčí to automaticky přepisování, občas se taky zasměju, ale v práci při všem tom psaní, no děs.

Kan automaticke doplnovani a prepisovani se da vypnout.
Kokoska o kdyz je to voptuz, mne uz se to bez toho tukat nechce
Potrefenáhusa nojo, ale ty si pak nestezujes!
Kokoska stezuju, jednou za cas to vypnu...a pak zas pokorně zapnu
uplne nejvíc nejlepší to mel kdysi samsung, kde slo psát tahem, to jsem si fakt oblíbila, skoda, ze to asi byla slepá vývojová větev
PotrefenáhusaSamsungy umí psaní tahem pořád, jinak ani nepíšu
Potrefenáhusa Mělo by to umět i jabko, jsem někde četla. Kdysi v pravěku to umělo i moje HTC, to už bude tak 15 let. Pak to můl další mobil neuměl, tak jsem odvykla a už znovu nepřivykla.
Myrtila Jezis a jo, fakt to umí!
Potrefenáhusa nojo, ale ty si pak nestezujes!
Jestli to bylo myšleno na mě, tak já si nestěžuji, nikdy! :D pouze píšu zkušenost. :P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí