continuity bez placení, oni poslali produkt a teď po 3 dnech poslali smskou upomínku, že objednávka není uhrazena ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kantak tady k žádnému objednání nedošlo, pokud to správně chápu. To muž taky jednou zvedl telefon a po 10 minutách zkoprnely zjistil, že má objednanou pravidelnou zásilku holicich pomucek asi až do smrti.
continuity já to na ČOI poslala už ve středu, kdy jsem neměla ještě ani tu výzvu k platbě... hrozně mě to vytočilo, když jsem zjistila, co je v balíčku a operátor mi tvrdil, že jsem si to objednala po telefonu ![]()
Jako kdyby se někdo nudil, ať si zkusí jen zjistit cenu Mpill, zábava na pár dní zajištěna! ![]()
Zu Teď jsem koukala do mailu a před cca 2 lety jsme asi 3/4 roku odebírali od magu nápoj, pil to syn. Objednávku jsem tehdy dělala přes jejich e-shop, kde jsou ceny vidět /bez hlášení komtaktních údajů/. Měli jsme potom tu opakovano objednávku. Nebyl problém ani s ukončením odběru.
Ale na ten transport za dodržení teplotních podmínek hodně dbali, rozvážel to jejich kurýr a vždy jsme to museli koordinovat. Taky upřednostňovali odběr použitých lahví před jejich vyhazováním. Proč to píšu, nepůsobili na mě tehdy jako šmejdi. Třeba se ještě domluvíte.
edit
koukám teď na mPills ... no, tak to nepůsobí dobře...
Fiction já se v několika mailech a 1 telefonátu snažila domluvit, dokonce jsem jim ty pilule šoupla do lednice, aby se nezkazily a opakovaně prosila, ať si to DPDčko pošlou na svoz. Nechtějí, no, chtějí zaplatit nebo abych to poslala poštou, nestane se ani jedno, protože už si i myslím, že by mohli nepřevzít zásilku oni ![]()
Mam zase dotaz do plena - mate zkusenost s elektrickymi orezavatky na tuzky? Co treba tohle?
https://sevt.cz/stolni-orezavatko-eagle-elektricke-usb-na-2-tuzky-cerne
Zu Jsi dobrá, že to dotáhneš do konce. Třeba pomůžeš někomu, kdo by naletěl v situaci zdravotních problémů nebo něčeho podobného a sílu na řešení by zkrátka neměl.
Kokoska já mám, ne teda konkrétně s tímhle, ale obecně je to super. Už nemám puchejře z ořezávání pastelek ![]()
Kokoska Máme nějaké podobné a je to skvělá věc. Posledně když u nás byla na návštěvě švagrová tak jí tak zaujalo, že nám nadšeně ořezala celou krabici pastelek ![]()
Kokoska kúpila som prvakovi, ten tam na druhý deň skúsil zastruhat tú druhú stranu s gumou a tým kovom, v ktorom je guma upevnena, to poškodil
ale menšia škoda, ako keď skúsil, čo spraví šmirgel na okuliaroch, na oboch sklach ![]()
Mam zase dotaz do plena - mate zkusenost s elektrickymi orezavatky na tuzky? Co treba tohle?
https://sevt.cz/stolni-orezavatko-eagle-elektricke-usb-na-2-tuzky-cerne
Koupila jsem vnučce; velký, velký úspěch!
letfenixa koukám, že má taky dobrý nápady, průzkumník
letfenixa mlady vyzkumnik ![]()
continuity dáváme ho čas od času taky kalibrovat ( ten tlakoměr).
Lenka22 Eta byla asi fakt blbá, Omron má lepší tu manžetu.
No tak jako tak, tlak mám najednou ukázkový. K systolickému nám připočítaval tak 20mmHg. Neměla jsem ho ani předtím nějaký šílený, ale vyrobil mi vysoký rozdíl mezi tlaky, což je prý taky blbě. Teď mám svých standardních 105/65 a vím na čem jsem. ![]()
Zaznamenala jsem tu stížnost na nespolehlivost německých drah. Mám naplánovanou cetu, kdy na 1. přestup mám 50 minut a na druhý 35 minut. Chci se zeptat, stihnu to, pane Lorenc?![]()
miuu já bych řekla, že to bude v pohodě. Jestli to není pustina s jedním vlakem za den, tak kdyžtak vezmeš ten další. Doporučuju stáhnout si tu aplikaci Deutsche Bahn. Akorát teda nevím, jak si tam přidat už existující lístek, aby ti chodily upozornění.
miuu tak jsem našla, jak si nechat posílat upomínky. Necháš si najít spojení a pak zadáš "bookmark trip"

Tabea Díky moc! Nakonec jsem ještě našla hezký spoj do Mnichova odkud se i líp přiblížím k domovu. Tamto byl spoj spoj mezi Hamburkem a Berlínem, kde je teď velká oprava tratě a potřebovala jsem chytit poslední IC do Prahy. Teď pojedu Hamburg - Mnichov - Landshut, kde nás snadno někdo vyzvedne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí